Şimdi Ara

iphone 11, Ekranın yarısı koyulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trendyolda gezinirken bir anda ekranın alt yarısı siyahlaştı Uygulamadan çıktım , aç kapa yaptım düzelmedi. Sonrasında da telefonu sıfırladım düzelmedi. araştırdım pek rastlanan bir durum değil sanırım yabancı sitelerde bir tane benzer durum buldum . Sebebi ne olabilir sizce ? Telefon 3 aylık herhangi bir düşmesi , darbesi , sıvı teması gibi bir şey söz konusu değil elimdeyken bir anda gitti.

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 11 Ekranının Yarısı Koyu mu? İşte Bilmen Gerekenler

iPhone 11 kullanıcılarının yaşadığı bilinen bir sorun, ekranın yarısının koyulaşmasıdır. Bu sorun genellikle aşağıdaki belirtilerle ortaya çıkar:

• Ekranın yaklaşık yarısı diğer yarıdan daha koyu bir renge dönüşür.
    • Koyu kısım, ekranda yatay veya dikey olarak görünebilir.
    • Koyu kısım, kullanım sırasında yanıp sönebilir veya sürekli koyu kalabilir.

Nedenleri

iPhone 11 ekranının yarısının koyulaşmasının birkaç olası nedeni vardır:

• Donanım Arızası: Ekranın kendisindeki bir arıza, koyu renkli alana neden olabilir.
    • Yazılım Sorunu: Bazı yazılım hataları da ekran sorunlarına yol açabilir.
    • Darbe veya Hasar: Telefonunuz düşmüş veya hasar görmüşse ekran arızasına neden olabilir.

iPhone 11 ekranının yarısı koyulaştığında deneyebileceğin birkaç çözüm vardır:

• Yeniden Başlat: Telefonunu yeniden başlatmak, küçük yazılım sorunlarını çözebilir.
    • Yazılım Güncellemesi: En son iOS güncellemesini yüklemek, yazılımla ilgili sorunları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Fabrika Ayarlarına Sıfırla: Bu, tüm verilerini sileceği için son çare olmalıdır. Ancak, inatçı yazılım sorunlarını çözebilir.
    • Profesyonel Onarım: Yukarıdaki çözümler işe yaramazsa, profesyonel bir tamirciye danışman gerekebilir.

Önemli Notlar

• iPhone 11 ekranının yarısı koyulaştığında, sorunu kendi kendine çözmeye çalışmadan önce profesyonel tavsiye almak her zaman en iyisidir.
    • Fabrika ayarlarına sıfırlamadan önce tüm önemli verilerini yedeklemeyi unutma.
    • Bu sorun yaygın bir sorun değil, ancak bazı iPhone 11 kullanıcıları tarafından bildirilmiştir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ekran flexi arızalandığında böyle durumlar oluşabiliyor genelde ama bu cihaza ne olmuş bilmiyorum. Donanımsal bir sorun gibi görünüyor. Ekranın değişmesi bile gerekebilir.
  • teşekkür ederim bence de donanımsal.. umarım kulanıcı hatası demezler , dediğim gibi düşme vs söz konusu değil ama işte..

• orjinal apple garantiliyse %99 ekran değişimi veya komple telefon değişimine giderler başka firma veya marka olsaydı uğraştırma ihtimalleri yüksekti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.