|
Bildirim
Bu kadar çirkin gözükmeside apple'ın bir teknolojisi. Siz ne anlarsınız.
"Telefonu gün ışığına tutmayın karanlıkta kullanın, tutmayı bilmiyorsunuz" derdi Steve Jobs. |
Leş gibiymiş hakkaten. Tanıtıldığı şekli beğenmiştim oysa.
|
O fotodaki iphone kasıtlı kirli kullanılmış, aşırı bir ışık altında çekilmiş. ''telefon hakkında fikrim yok, fotoğraf baya bi karalama kampanyası''
|
hatice mi kaldı
|
13 Pro'ya daha sıkı sarılmamın sebebi. O görüntü olmasa bile ekran ortasındaki ada (!) olayı bana çok çirkin geliyor. Çentik de çirkin bir şey ama hiç olmazsa ayazda kalmış bekçi jopu gibi ortada değil.
|
O kadar ışık altında bütün telefonlarda eğer ekranda birşey varsa gözükür örneğin benim mi 9t pro’da ekran altında parmak izi okuyucunun ekrandaki boşluğu gözüküyordu
|
Hatice kocaya kaçtı :P geri gelir belki bir gün
|
akıl var mantık var be! bu cihazlar tanıyım günü yoğun spot altında tanıtıldı! ya ben bu cehaleti anlayamıyorum. birileri bi foto paylaşıyor, hayatı boyunca bu cihazları alamayacak asgari ücretliler ağlıyor. yav birader sen en iyi olsa da alamayacaksın kötü de. ne gerek var? cihaz gelsin, iç geçirmek için elinize alın sonra karar verin:)
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 16 Eylül 2022; 20:03:50 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 16 Eylül 2022; 20:11:57 > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 16 Eylül 2022; 20:51:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
Kamera ve sensörleri birleştirseler daha küçük adacık yaparlarmış demekki bunu da iphone 16 ya falan sakladılar .. üzücü |
Iphone 17'de tamamen ekranın dışında kasa oranına çok müdahil olmadan yerleştirirler, zaten sahip olup elimizden alınanı yenilik diye pazarlarlar. Ardından başta Samsung olmak üzere hepsi çentik saçmalığına veda eder. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |