Şimdi Ara

iPhone 14 Pro'nun tüm havası parlak ışıkta sönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
7.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 14 Pro'nun tüm havası parlak ışıkta sönüyor

iPhone 14 ve iPhone 14 Pro dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde satışa sunuldu ve cihazların ilk incelemeleri ve yorumları da internette yer almaya başladı.

Ayrıca Bkz.240 gram ağırlığındaki iPhone 14 Pro Max eleştiriliyor

iPhone 14 Pro ve Pro Max'te uygulanan en önemli ve göze çarpan yeniliklerden biri, ekranın üst kısmındaki çentiğin Dynamic Island adı verilen etkileşimli çentikle değiştirilmesi diyebiliriz. Android akıllı telefonlarda bu tür çentikler herhangi bir işleve sahip değilken, Apple mühendisleri bunu iOS arayüzüne entegre ederek çeşitli işletim sistemi işlevleri, widget'lar ve uygulamalarla etkileşime girmesini sağladı.

Gerçek kullanımda, reklamdaki gibi değil

Apple, sadece ön kamerayı ve sensörleri kamufle etmek için değil, aynı zamanda akıllı telefonla etkileşime girmek için de kullanıldığını vurgulamak istercesine bu çentik için şiirsel bir isim buldu: Dynamic Island. Kulağa güzel geliyor ve gerçekten de kullanıcı, uygulamaları küçülterek, bildirimleri ortaya çıkararak, widget'ları kurcalayarak bu "ada" ile oynanabiliyor. Özellikle de dinamik olarak boyutunu ve şeklini değiştirdiğinde çok etkili ve güzel. Adeta sihirli görünüyor değil mi?

Pek de öyle değil, zira güneş ışığına çıkıldığında tüm sihir anında buharlaşıyor ve parlak ışıkta, Dynamic Island açıkça görülebiliyor. Dahası, Apple mühendislerinin özenle gizlemeye çalıştığı, ada içine yerleştirilmiş kamera ve sensörler güneş altında açıkça görülebilir hale geliyor. Aynı etki iç mekanlarda, güneş ışığına benzer çok parlak ışıkta da ortaya çıkıyor.

• Haberin ana görselinde insanların merak ettiği kısmı neden sansürlediniz? Gizli bilgi var desek alt tarafta aynı görselin açık halini paylaşmışsınız zaten.

Anasayfada sansürsüz halini görse insanlar merak edip habere girmez, tıklama alamazsınız diye sansürlediniz tabi.

Kaç senelik Donanım Haber’in içinden geçtiniz tıklama alacaksınız diye. Tamam tıklama almak için haber yapıyorsunuz eyvallah da, böyle ucuz numaralar sıkmaya başladı artık.

akıl var mantık var be! bu cihazlar tanıyım günü yoğun spot altında tanıtıldı! ya ben bu cehaleti anlayamıyorum. birileri bi foto paylaşıyor, hayatı boyunca bu cihazları alamayacak asgari ücretliler ağlıyor. yav birader sen en iyi olsa da alamayacaksın kötü de. ne gerek var? cihaz gelsin, iç geçirmek için elinize alın sonra karar verin:)
  • android de (samsung da) android

• Çıplak ada oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 16 Eylül 2022; 20:03:50 >
  • Valla akıl karı değil şu parayı vermek, samsung çıkıp amiral gemisine garanti 5 yıl al bi de şarj adaptörü desin mevzu tamamdır, ama htc ve lg favorimizdir <3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 16 Eylül 2022; 20:11:57 >
  • Leş gibiymiş hakkaten. Tanıtıldığı şekli beğenmiştim oysa.

• crashris kullanıcısına yanıt
    hatice mi kaldı

• Bu kadar çirkin gözükmeside apple'ın bir teknolojisi. Siz ne anlarsınız.

"Telefonu gün ışığına tutmayın karanlıkta kullanın, tutmayı bilmiyorsunuz" derdi Steve Jobs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• https://www.youtube.com/watch?v=fT_2eSAVrG4&feature=youtu.be

Heyecanlanmayın sakin olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 16 Eylül 2022; 20:51:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O fotodaki iphone kasıtlı kirli kullanılmış, aşırı bir ışık altında çekilmiş. ''telefon hakkında fikrim yok, fotoğraf baya bi karalama kampanyası''

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gidip üstünde flash isik patlatmislar

• Olay kedi ciğer olayına dönmesin.

• Started_With_FX5200 S kullanıcısına yanıt
    Hatice kocaya kaçtı :P geri gelir belki bir gün

• 13 Pro'ya daha sıkı sarılmamın sebebi. O görüntü olmasa bile ekran ortasındaki ada (!) olayı bana çok çirkin geliyor. Çentik de çirkin bir şey ama hiç olmazsa ayazda kalmış bekçi jopu gibi ortada değil.

• zevkler renkler meselesi o ayrıda ben zaten bu Dynamic Island olayını sevmedim ekranın ortasına çekselerdi oldu olacak ekranın içinde bir parça nokta görmeye bile dayanamıyorum çirkin geliyordu bu daha da çirkin olmuş benim gözümde, bir diğer saçmalık ise 13 ile 14 normal versiyon arasında %1 lik fark var akıl işi değil 12 veya 13 kullananların geçmesi

• Tek derdimiz sensörlerin gözükmesi olsa keşke.

• Kamera ve sensörleri birleştirseler daha küçük adacık yaparlarmış demekki bunu da iphone 16 ya falan sakladılar .. üzücü

• Haberin ana görselinde insanların merak ettiği kısmı neden sansürlediniz? Gizli bilgi var desek alt tarafta aynı görselin açık halini paylaşmışsınız zaten.

Anasayfada sansürsüz halini görse insanlar merak edip habere girmez, tıklama alamazsınız diye sansürlediniz tabi.

Kaç senelik Donanım Haber’in içinden geçtiniz tıklama alacaksınız diye. Tamam tıklama almak için haber yapıyorsunuz eyvallah da, böyle ucuz numaralar sıkmaya başladı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikolα Teslα® -- 17 Eylül 2022; 1:39:9 >

• galaxyg kullanıcısına yanıt

Iphone 17'de tamamen ekranın dışında kasa oranına çok müdahil olmadan yerleştirirler, zaten sahip olup elimizden alınanı yenilik diye pazarlarlar. Ardından başta Samsung olmak üzere hepsi çentik saçmalığına veda eder.

• Alttaki de kapalı. Sonradan mı değişti? 🤔

• O kadar ışık altında bütün telefonlarda eğer ekranda birşey varsa gözükür örneğin benim mi 9t pro’da ekran altında parmak izi okuyucunun ekrandaki boşluğu gözüküyordu

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.