Şimdi Ara

iPhone 17 Pro tasarımında üzücü detay: Titanyum kullanılmayabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 17 Pro tasarımında üzücü detay: Titanyum kullanılmayabilir
    Apple tedarik zinciri analisti Jeff Pu, iPhone 17, iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max’te alüminyum çerçeve kullanılacağını iddia ediyor. İlginç bir şekilde, ince tasarımlı iPhone 17 Air modelinin titanyum çerçeveye sahip olmasını bekliyor.

Ayrıca Bkz.iPhone 17 Air en net haliyle görüntülendi: İşte tasarımı

iPhone 17 Pro'lar titanyum yerine alüminyum çerçeveye sahip olabilir

Bu, Pro modelleri için önemli bir değişiklik olacak çünkü; iPhone 15 Pro ve iPhone 16 Pro’lar titanyum çerçeveye sahip. Bu da cihazların daha ağır paslanmaz çelik çerçeveye sahip iPhone 14 Pro modellerinden daha hafif olmasına neden oluyor.

Pu, Apple'ın çevresel hassasiyeti nedeniyle iPhone 17 Pro’larda alüminyum kullanmayı planladığını söylüyor. Alüminyum, titanyuma kıyasla daha düşük karbon ayak izine sahip. Apple, 2030 yılına kadar tüm ürünleri ve tedarik zinciri için karbon nötrlüğüne ulaşmayı hedefliyor. İlginç olarak, iPhone 17 Air modelinde Apple’ın incelik ve hafifliği sağlamak için titanyum alüminyum karışımı bir materyal kullanacağı söyleniyor.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2025/02/18/iphone-17-pro-models-aluminum-frame-rumor/

• Akıllıca olur, titanyum gibi kıymetli ve arzı çok da sınırsız olmayan bir madenin akıllı telefon gibi kullanıldığında kayda değer bir katkısı olmayan sektörde harcanması çok zoruma gidiyordu.

Tıp ve mühendislik alanında kullanılmak üzere rezervlerin ayrılması herkes için daha hayırlı olur.

Apple bu dünyanın kanseridir. Karbon ayakizi konusunda gerçekten samimiyse her sene telefon çıkartıp kaynak tüketimini arttırmaktan vazgeçsin. Zaten her sene aynı model çıkıyor numarası değişip.
  • Apple tedarik zinciri analisti Jeff Pu, bir yerinden sallamış.

• Akıllıca olur, titanyum gibi kıymetli ve arzı çok da sınırsız olmayan bir madenin akıllı telefon gibi kullanıldığında kayda değer bir katkısı olmayan sektörde harcanması çok zoruma gidiyordu.

Tıp ve mühendislik alanında kullanılmak üzere rezervlerin ayrılması herkes için daha hayırlı olur.

Apple bu dünyanın kanseridir. Karbon ayakizi konusunda gerçekten samimiyse her sene telefon çıkartıp kaynak tüketimini arttırmaktan vazgeçsin. Zaten her sene aynı model çıkıyor numarası değişip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber ne derece güvenilir bilinmez.Apple titanyum'dan vazgeçerse Pro'da tekrardan paslanmaz çelik kullanabilir.Alüminyum pro olmayan modelde kullanılır diye düşünüyorum.

• Nasıl üzüldüm bir bilsen. O kadar çok ağladım ki 3 tane damacana doldurdum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.