Şimdi Ara

iPhone 14 Pro'nun tüm havası parlak ışıkta sönüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
7.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heyecanlanacak ne var? Daha ilk fotodan bile belli oluyor sensörlerin bir durmadığıiPhone 14 Pro'nun tüm havası parlak ışıkta sönüyor 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paraya bu kadar. ??

• akıl var mantık var be! bu cihazlar tanıyım günü yoğun spot altında tanıtıldı! ya ben bu cehaleti anlayamıyorum. birileri bi foto paylaşıyor, hayatı boyunca bu cihazları alamayacak asgari ücretliler ağlıyor. yav birader sen en iyi olsa da alamayacaksın kötü de. ne gerek var? cihaz gelsin, iç geçirmek için elinize alın sonra karar verin:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha pahalı olduğu için daha iyi. Ben çok beğendim. Alt model cihazı olanlar para biriktirmeye başlayabilir.

• Yüksek ışığın altında benim ekran parmak izi okuyucusu da belli oluyor,İphone 12 Mini'min 3 tane face id sensörü de belli oluyor. Kötü gözüküyor olabilir ama bunu kimse gizleyemez zaten :D

• Donanım Haber sana da o kadar ışık tutsak senin de için görünür 😂

• Yeni tanıtılan ucuz çin markası gibi durmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 pro için çok hevesliydim ancak tasarımda sıfır değişiklik.. bu island olayı da ışıkta kötü duruyor albenisini düşürüyor cihazınç.

11 ile devam 1 sene daha iyi ki 128lik almışım da işimi fazlasıyla görüyor. her zaman en düşüğün 1 tık üstünü almak en avantajlısı

• Admin kişisi neden mesajımı siliyor anlamış değilim, teknoloji cahili insanların boş yorumlar yapmasını eleştirdiğim için mi? Buraya kalitesiz insanları çekmek istiyorsanız sonunuz çabuk gelir, kimse haber okumak için donanımhabere girmez, burada kaliteli ortamı az da olsa bulabildiğimiz için varız, böyle devam ederse kendi haberlerinizi kendiniz okursunuz.

• Bi bitmediniz dandroidçiler

• Çirkinlikten ölecek

• Ekran kirli olsa ne olacak temiz olsa ne olacak basbaya gunes altinda ton farki var. Normal isik altinda da pek farkli sonuc verecegini dusunmuyorum basit bi centik aslinda kendileri dynamic island diye allayip pullayip sattiklari icin boyle rezil olmalari da gayet normal.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emin misin 😀

Xiaomi baba yapalı yıl oluyor.

mi mix 4 ü araştır derim.
    iPhone 14 Pro'nun tüm havası parlak ışıkta sönüyor

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    daha asgari ücretten haberin yok sanırım. cihaz fiyatlarından da. 45 bin liralık cihaz, en fazla 3 taksit. asgari ücret 5.500 lira ile anlat bakalım nasıl alınıyor. hayal dünyanız çok geniş. o eskidendi. herkesin ulaşabildiği cihazlardı. asgari ücretli aç aç. ülke ekonomik krizde kalkmış asgari ücretli alıyor diyorsunuz şaka gibi… resmen telefonunu çıkar göster diyen dayı kafası!

• Kanka benim samsung a33ün ekran altı parmak izi sensörünü güneş altında görmek için uğraşıyorum ama belli olmuyor orda karaltı bile yok yapan yapıyor

• arizaeren A kullanıcısına yanıt
    düşüncelerine katılıyorum hocam ama benim çevremde de gördüğüm durum , malasef arkadaşın dediği gibi.Bizim milletin gösteriş ve yöneticilerini yüceltme huyu değişmedikçe bu durum değişmeyecek.

Çevremde asgari ücret demeyeyimde kısmi zamanlı ücret alıp asgari ücretten az yukarı alıpta iPhone fanboyu olan çok.

2 örnek vereyim arkadaşın eline promosyon geçti hemen iphone 13 pro max e yatırdı.

Eski kiracım yeni üniversite öğrencisi, burger king e soktuk kismi zamanlı çalışıyor , iphone 7 si bozuldu uğraşma tamiri olmaz sana 2300 liraya reader blue max 2022 alalım iPhone dan çok üstün dedim.Kızın cevabı aynen şu oldu "Abi iPhone dan başka cihaz kullanamam aç gezerim yine iPhone alırım "şeklinde oldu.😀

bana göre iPhone lar yazılım ve donanım eksikliği olan fiyatını hak etmeyen cihazlardır.😏😂😇

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 18 Eylül 2022; 9:28:51 >

• iCrush kullanıcısına yanıt

Hayır kardeşim benim samsung a33 telefonumda parmak izi sensörü var ve güneşin altında ne kadar ugrastiysam olmadı bir şey görünmüyor ekran kalitesine ve ekran parçalarına da bağlı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.