Şimdi Ara

iPhone 14 Pro'nun tüm havası parlak ışıkta sönüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
7.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bruh samsung appledan görüp yapıyor mu diyosun cidden aşırı komiksin kardeşim tam tersi Apple Androidde olan şeyleri kaç yıl sonra çıkarıp yenilik diye size kakalıyor olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akın.aydngl A kullanıcısına yanıt
    parmak izleri artık ultrasonik hocam.İphone ların orda kızılötesi derinlik algılama kamera ,yüz tanıma sensör grubu var.Her ne kadar Xiaomi mi mix te bunu tamamen ekran altına yerleştirmeyi başarsada bu tarz sensör kamera için yine de farkediliyor orda oldukları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsungumla çok mutluyum 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Takke düştü kel göründü yani

• Change1 kullanıcısına yanıt
    apple sonunda iphone da type-c getirdi, ağlayın isheepler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötülüyor yada kötülemiyor bilemem de apple'ın Türkiyedeki içerik üreticileri son 2 senedir dışladığı doğru.

Tüm dünyada çok geniş bir kitleye apple cihaz tedarik etmişken son 2 yıldır hiçbir Türk'e cihaz vermiyor. Tüm ''Büyük'' yayıncılarımız yurtdışına gidip apple store da sıra bekleyip cihazı parasıyla aldı.

• alaz1903 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katiliyorum. Centik zaten rahatsiz edici buyuklukte bir siyahlik barindiriyor ekranin ortasinda, bu ada dedikleri sacmalik onu iyice buyutuyor. Ekranin ortasinda arkasindaki her seyi orten, estetiklikle hicbir alakasi olmayan kocaman simsiyah bir sey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 18 Eylül 2022; 15:22:45 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    daha taksitten haberin yok gidip telefon almamışsın milletin harcamasına ahkam kesiyorsun. 3 taksitten fazla yok. sen herhalde nişantaşı işçilerinde gördün. ben hiçbir gelir seviyesi düşük insanda görmüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İğrenç bi telefon ?? o kadar iğrenç ki sensörlerin etrafında ki lastiği görünüyor ?? kapıcı çizmesi lastiği rengi aynı ??

• Hem yüksek ışık altında hem de Uzun pozlama ile çekilmiş, saatin dakikasına bakarsanız hem 6 hem 7 gözüküyor ordan anlaşılıyor. Yani gözle baktığınızda hiç bir ışık altında böyle görmeniz mümkün olmayacaktır. Neyse ben galaxy note 10 ile mutluyum, alacaklar düşünsün.

• Valla samsung telefonum var m51 sensörlerin hiçbiri görünmüyor saçmalamasın kimse. Yok gizleyemez falan leş gibi görüntü oluşmuş. Yapamıyosan eski usul devam etselermiş

• Sensörler gözüksede gözükmesede ekranın ortasında kocaman çentik hoş durmuyor kimileride alamadığınız için kötülemeyin demiş olayın alamamakla bi alakası yok telefonu almak isteyen zaten taksitini öder alır

• Apple'ı severim ama birçok konuda Android'den geride geliyor ve bunu yenilik gibi sunuyor. Medyada Pr yapma konusunda başarılı olduğu için ne yapsa bilmeden alan itaatkâr bir müşteri kitlesi bu özelliği telefonlarda bir ilk zannediyor. Elbette iyi bir gelirim olsa ben de Android yerine Apple alırım ama gerçekleri de söylemek gerekli.

• LeqenDonanım kullanıcısına yanıt

Haberde vurgusu yapılan ada kısmı temiz. O yüzden gerisi boş.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

2. el, düşük opsiyonlu modeller, teşhir ürünleri, telefon takas ede ede yeni modele geçme gibi şekillerde görece pahalı sayılan telefonları kullanıyor olabilirler gördükleriniz. Veya şu operatörler halen daha 24 ay tahhütlü olarak bu telefonları veriyorlar mı bilmiyorum Onun dışında artık bir asgari ücretlini sıfırdan bir iphone 14 alması imkansız gibi bir şey. Yemeyip içmeyip hiçbir şeye harcamayıp kenara para atıp Dolarda filan tutsa 1 sene sonra belki. İkiniz de haklısınız sadece bakış açılarınız farklı, yöneldiğiniz argümanların yönleri farklı.

• YouTube ta reklamsız video izlemek için vanced kurmadıktan sonra ben ne edeyim iPhone nu bedava verseler kullanmam satar Android alırım.

• Zuko çok boş konuşuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.