Şimdi Ara

iPhone 14 Pro'nun tüm havası parlak ışıkta sönüyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
7.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben kullanıyorum şahsen de çok memnunum şu telefonları zaten olmuş olası kötülüyorlar kullananlar ama gerçek kullanıcıları burayı özellikle vurguladım pişman olmazlar ????

• Güneş altında 2000 nite çıkıyor telefon vay efendim dynamic island görünmüşmüşmüş... Ne yapsın adamlar dünyanın en karanlık maddesiyle mi boyasınlar olmayan bir şey görünmüyor zaten

• şaşırdık mı?

Apple yıllardır telefon değil his ve hissiyat satıyor, alanlar da gayet memnun - iyi ve ayrıcalıklı hissediyor...

• Apple ve fanboylarının ortak bahaneleri:

Apple akşam fotolarını daha karanlık çeker: İnsan gözünün karanlık gördüğü yerleri parlatarak gerçekçiliği bozmuyor (Tabi tabi).

Apple az ram barındırır: iOS aşırı stabil, ram fazla bile. Android'deki 128GB ile iOS'daki 1GB ram denktir (Tarayıcıda Android'deki kadar sekmeler açamamak, önceki sekmelerde sorun yaşamak veyahut benzer problemler, sanki stabillik sadece ram ile alakalıymış gibi konuşmalar).

Apple çentik kullanır: Herkes Apple'dan alıyor, iyi olmasa niye alsın (Haklılar bak  ama yine de iyi değil)

Apple düşük megapiksellik kamera barındırır: Pikselin kalitesi daha yüksek (1 piksel diğer pikselden nasıl daha kaliteli oluyor? Renk kısmını hariç tutuyorum, boyuttan bahsediyoruz)

Apple, diğer telefonlar gibi yapar ve dinamik ada verdiği delikler kullanır: Özelleştirilebiliyor! (Baş parmak yetişmiyor, güneşte, parlak ışıkta anlamı yok, ne anladım!?)

Son olarak bombayı patlatıyorum: Apple çok daha pahalı telefon çıkarır: Abi iPhone yapıyor ya  (Parasının %10'u maaliyet, Apple'ın yaptığı aşırı kâr, tüketiciye dayattıkları vs. konuşmaya gerek bile yok, edit: ülkemizdeki vergilerden bahsetmeyi unutmuşum, o da var ama yine de ülkemizde pahalı alan aynı şeyi söylüyor)

Ama şu bir gerçek ki piyasayı tamamen Apple belirliyor. Tamam, Apple'dan önce çıkan ürünler de var ve Apple'ın bunlardan da alıntı yaptığı oluyor ancak Apple alıntı yapana dek, ender rastlanan özellikler, Apple alıntı yaptıktan sonra bir anda bütün telefonlarda modaymış gibi ortaya çıkmaya başlıyor. Bir de Apple, gerçekten stabil. Sebebi yıllardır aynı: Kapalı sistem. Sen de bir telefon yapıp kapını her şeye kapatır, işlenecek verileri sen belirlersen, en dandik makine bile son derece stabil olur. Ancak bunun en büyük dezavantajı özgürlüğü yerle bir etmesidir. Apple bu durumdan kurtulmak için kapalı sistemini kendi ürünleri ve hizmetleriyle genişletmeye çalışıyor ancak yetersiz kalıyor. Sen her şeyi sıfırdan, kendi mimarinde, başarılı olan rakiplerin gibi yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 19 Eylül 2022; 16:27:32 >

• Eaki kullandığım htc telefonumda buna benzer etkileşim ekranı vardı ana ekrandan bağımsız ikinci bir ekran olarak en üstte konumda sağ sol kaydırma yaparak kısayollara falan giriyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 14 harbi çöp yav 13 Pro Max kullancısıyım 15 e bakarız gerisi boş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    gelir seviyesi düşük insanların iyi ürünler kullanabilmesi neden sizi rahatsız ediyor? iphone lüks ürün değildir. türkiyede lüks. 2012-2015 arası faturalara ek gayet rahat alınabilen cihazlardı. ve normal olanı da buydu. ofisimizde mavi yakalı olup yeni nesil iphone kullanabilen yok. sadece aylık geliri 12k ve üzeri olanlar alabiliyor. onların da hali hazırda cihazları satılıp üstüne koyarak alınıyor. birim fiyat üzerinden abd de 12000 dolara kazanan birinin altında zaten porche olmalıdır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt

Bir s21 fe kullaniciis olarak kesinlikle katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    ya birader sen kimsin? kimsin ki insanların ne alacağının kararını verme ve yargılama haddini buluyorsun kendini? isteyen boğazından kısar alır isteyen almaz. birinin parası vardır on tane alır birinin hayalidir biriktirir alır. burada mevzu lüks olmayan cihazların ulaşılabilir olması veya olmaması. siz göre gelir seviyesi düşük insanlar sadece yiyip içip yaşayıp ölmeli…

• bircancan B kullanıcısına yanıt
    onu devlete soracaksın. onu seni sömürenlere soracaksın. onu senin yaşındakilerin ciklet prasına aldığını yüz katına iteleyenlere soracaksın.

• karanlık hali de kaba görünüyor.aynı şişman insanların bol giyinmesi gibi.

• Clickbait haber yapmayın artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.