Şimdi Ara

iPhone 6 arka bölümde çıkmayan lekeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
39.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti kapsamına giriyor mu bu lekeler ?? Aynı sorunla karşılaştım sil sil gitmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HakkiAlkan kullanıcısına yanıt
     iPhone 6 arka bölümde çıkmayan lekeler
    arkadaşlar aynı sorun bende de var benimki su lekesi gibi değil de koyu lekeler ne yaptıysam çıkmadı 8 aydır kullanıyorum telefonu daha önce böyle birşey yoktu. 20 gün önce aldığım dandik kılıftan sonra oldu. sorunu çözen yok mu
  • çözüm bulan var mı arkadaşlar
  • Aynen ya

• Arkadaşlar gözlük camı silmek için sprey ve fiber bezler var o şekilde çıkartmıştım ben.
  • aynı sorun bendede oluştu, yarıyıl tatilinde istanbula uğrayıp akasya store uğrayacağım umarım çözüm alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 5 Ekim 2016; 20:25:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberSoldaten

aynı sorun bendede oluştu, yarıyıl tatilinde istanbula uğrayıp akasya store uğrayacağım umarım çözüm alırım.

Konu ile ilgili gelişme var mı acaba ?
  • Sorun 6S serisi ile birlikte devam etmektedir

• Bunun sebebi; koruma kılıfındaki boşluk olmalı. Telefon kılıf içinde hareket etmesinden kaynaklanıyor, boşluktan dolayı toz vb. giriyor kılıfla telefon arasına.
    Buna dikkat etmek gerekir. Kılıfı ilk aldığımda telefon tam oturuyordu, ara sıra çıkarıp temizliyordum ne çizik ne leke vardı. Ne zaman kılıf deforme olup bollaştı, telefon içinde aşağı-yukarı oynadı lekeler oluşmaya başladı. Üşenip yeni kılıf da almadım şimdi çok kötü görünüyor. Böyle olacağını bilsem kılıfsız kullanırdım, bundan kötü olmazdı herhalde.
  • aynı sorun bende de var...Sanırım sadece gold rengınde bu sorun oluyor...Bu rengı aldıgıma pişmanım.
  • İçemi göçükse çıkmaz soyulmuş bildiğin

• Araba pastasıyla sildim çıktı beyler yep yeni oldu telefon deneyin

• Aynı sorun benim gold 6s plusda da oldu.Aldığımdan beri kılıfla kullanıyorum bugün kılıfı çıkardım alt anten çizgisinin hemen altında siyah nokta gibi lekeler var ne yaptıysam çıkmadı.Garanti bu konuda yardımcı olur mu acaba bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Plastik şeffaf kılıf kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 20 Ekim 2016; 13:49:19 >
  • Aynı sorunu iphone 7 gold'da yaşadım.Tiner,aseton,cam temizleme sıvısı hiçbir şey işe yaramadı.Birkaç günlüğüne İstanbul'a gideceğim.Acaba Apple'in mağazasına randevu almadan değişim için gitsem ilgilenirler mi ki?
  • Mike Tyson kullanıcısına yanıt
    Randevusuz pek ilgilenmiyolar sadece acil telefonu çalışmayanlara bakıyorlar.Ama yinede sabah saatlerinde deneyin sansinizi

• Bu sebepten garantiye gönderip sonuç alan arkadaşlar oldu mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akon

Bu sebepten garantiye gönderip sonuç alan arkadaşlar oldu mu acaba ?

Kullanıcı hatası diye biliyorum. Aynı sorunu bende yaşıyordum, apple store da yanımda sıra bekleyen arkadaş bu sorunu anlattı, kullanıcı hatası 1100 küsür liraya değişim yapabiliceklerini söylemişti genius bar.
  • JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Bendede anten çizgilerinde lekeler var çıkmıyor ne yazıkki
  • 2 günde bir mutlaka kılıftan çıkarıp silerim iyice bazen lekeler oluyor ıslatmadan cıkmıyor kılıftan kaybaklı tamamen
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.