Şimdi Ara

araba camindan çıkmayan nokta şeklinde lekeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabamin caminda beyaz Nokta şeklinde lekeler var bir türlü çıkmıyor kaç kere yıkattim kendim yikadim sildim çıkmadı sanırım ağaçlardan birseyler düşüyor. Bu lekeleri nasıl çıkartabilirim onerisi olan varmı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 11 Haziran 2012; 22:17:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yufat

Arkadaşlar arabamin caminda beyaz Nokta şeklinde lekeler var bir türlü çıkmıyor kaç kere yıkattim kendim yikadim sildim çıkmadı sanırım ağaçlardan birseyler düşüyor. Bu lekeleri nasıl çıkartabilirim onerisi olan varmı acaba.

bunlar benim aracımın camında da olmuş, çam ağaçlarının reçinesinin eriyerek küçük noktalar halinde cama düüşerek yapışmasıyla oluşuyor. sirkeli bez ile ve alkollü bez ile silince geçeceğini düşünüyorum.
  • Teşekkürler yarın hemen bi deneyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağaçtan düşen birşeyin camda kalıcı iz bırakacağını düşünmüyorum. Ama bahsettğiniz leke su lekesi ise onun çözümü yok. Arkadaşın arabasında vardı. Yan camlar boncuk boncuk su lekeleriyle doluydu. Denemediğimiz pasta, sirke, alkol, tiner ıvır zıvır kalmadı. Sadece görürnürlüğünü azaltabilmiştik.
  • Ağaçlardan çıkan reçineler .Bende de aynı olay olmuştu .Ne yaptıysam çıkmadı en son tiner ile hallettim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.