Şimdi Ara

Araba üstünde bilinmeyen lekeler ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavan, kaput, bagaj, sağ taraf komple bu lekelerden mevcut. Ne olduğunu bilmiyorum sarımsı duruyor. Camdada vardı. Onlar biraz kazıyarak silince geçti. Deneyip başarısız olduğum yöntemler:

-kolonya

-kil hamuru

-asperox

-pasta ile elimle ovaladım

Bu yöntemlerde başarılı olamadım. Acaba biyerde demir keserken demir tozu sıçramış üstünede yağmur yagınca benek benek olmuş olabilirmi, birde internetten demir tozu temizleyici alıp deniyim dedim.

Oto kuaföre gittim aracı komple pasta cila yapınca geçer dedi. 2500tl istedi. 1 gün araç burada kalacak dedi. En son ihtimal bunu yapacağım.

Görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 2 Aralık 2023; 17:13:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Agaclardan damlayan recineye benziyor.benim aracimda da surekli oluyor.yillardir yaptigim tek cozum kolonyali mendil ve sabirla ovalamak lekeleri.her defasinda guzel sonuc aldim.deneyin sizde.

• anka0658 kullanıcısına yanıt

Üstüne kolonya boşalttım banamısın demiyor

• Araç oto yıkamaya verildi mi? Ölü sinek böcek lekelerini çıkarmak için köpük üzerine kostik sıkıyorlar çok bekletirse böyle leke yapabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadece Yüzey Temizleme Kil Hamuru ile çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcp1rates -- 2 Aralık 2023; 20:41:12 >
  • Kil hamuru yaptım olmadı dedim. Konuyu hiç okumamışsınız.

• Aseton denemeyi göze alıyorsanız deneyin, ama seyreltip yapın işlemi. Oluşabilecek hasarlardan ben sorumlu değilim bu arada Araba üstünde bilinmeyen lekeler ?? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyaz sirke ve limon suyu deneyin (aynı anda değil) bunlar çok ısrarcı şeyleri bile çıkarıyor genelde. Sürün biraz bekleyin (30 sn mesela) sonra silin sonra suyla da silersiniz kalıntı kalmaması için.

Benim arabamda hiçbirşeyin çıkaramadığı kireç lekesini limon suyu hemen çıkardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 6 Aralık 2023; 1:34:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.