Şimdi Ara

iPhone 5 Batarya Değişimi Riski

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde bataryamın ölü olması sebebi ile Aliexpress'ten batarya siparişi vermiştim, dün elime ulaştı, sipariş verirken rahat takarım diye düşünüyordum fakat videoların çoğunda dikkatli olun, cihaza zarar verirsiniz şeklinde ibareler bulunuyor. Cidden o kadar hassas bir işlem mi yoksa büyük derecede hata yapılmadığı sürece risk içermiyor mu? Durduk yere anakart'a hasar verip telefonu takoz diye kullanmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: YouAreSoDumb

Geçenlerde bataryamın ölü olması sebebi ile Aliexpress'ten batarya siparişi vermiştim, dün elime ulaştı, sipariş verirken rahat takarım diye düşünüyordum fakat videoların çoğunda dikkatli olun, cihaza zarar verirsiniz şeklinde ibareler bulunuyor. Cidden o kadar hassas bir işlem mi yoksa büyük derecede hata yapılmadığı sürece risk içermiyor mu? Durduk yere anakart'a hasar verip telefonu takoz diye kullanmak istemiyorum

Kardeş elin tornavida tutuyor sa hiç mesele yok. Hiç korkma. Youtube videosunu aç bakarak değiştir. Zaten söküp takacağın 3-4 vida fazla değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouAreSoDumb Y kullanıcısına yanıt
    Böyle ince işlere eliniz yatkınsa değiştirin basit bir işlem zaten en uygun aletler kutudan çıkıyor.dikkat etmeniz gereken en önemli şey batarya bağlı iken anakarta metal bir şey değdirmemeniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanında alet setlerinide göndermişler zaten, 2 tane plastik aparat bulunuyor.
    endişem ekranı kaldırma sırasında fazla kuvvet uygulayıp patlatmak,ardından ekranı sökmeden yapacağım için elimin ayarını kaçırıp kablosuna zarar vermem..
    neyse bir şekilde hallederim gibi
    bir ara kadiköyiphone getirin takmanıza yardımcı olurum diyordu ama pek uğramıyor artık foruma galiba evim kadiköyde gitmem epey kolay.
  • Tek dikkat etmen gereken kısım ekran kablosunun anakartta bağlantısının yapıldığı soket yerleri fazla zorlama genellikle bu kısım zorlanınca bu kısımın yakınındaki sensör çipleri zarar görebiliyor yada soket lehimleri hasar alabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.