Şimdi Ara

İphone 5 batarya değiştiriken Bozuldu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
7
Favori
13.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su isten bir yirtayim bu konuya pm atan herkesin evine bajlava yollayacagim valla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erıs kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam saolasın
  • Geçmiş olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: formen53

quote:

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

Yardım beyler sıkıntının anakarttan olma ihtimali nedir ?

anakarttan olma ihtimali cok dusuk cunku sen donanımsal olarak anakarta zarar vermemişsındır herhalde.. bazı parcaları yanlıs yerlestırmıssındır bıde tekrar takarken bazı yerlere yapıskan fılan koyman gerekıyor(ozel yapıskan) youtubede vıdeoları var.bana sorarsan hıc elleme yarın bı teknık servıse gotur onlar 10 dakkada halleder.bidahada bilmediğin bir cihazın(özellikle iphone) içini açmazsın herhalde

parçaları yanlış takma şansı yok bataryanın soketi başka yere takılmaz topu topu 3 vida tutyor şüpheli bir durum
  • Kadıköydeki Kenbu Abimizin Dükkanına gittim dakikalarca anlattı çok kaliteli bir servis.Takdire şayan bir sistemleri var.Kenbu Abime çok teşekkür ediyorum :)
  • quote:

Su isten bir yirtayim bu konuya pm atan herkesin evine bajlava yollayacagim valla :)

Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

Kadıköydeki Kenbu Abimizin Dükkanına gittim dakikalarca anlattı çok kaliteli bir servis.Takdire şayan bir sistemleri var.Kenbu Abime çok teşekkür ediyorum :)

ben tşk edrim keşke bana gelseydin ücretsiz taktığımı bir çok yerde söyledim herneyse sendekide büyük cesaret ama çok yeri ucurmuşsun microskoptada gösterdim arkadasa elimden geleni yapacam ama kimsenin hakkına geçmeden arkadaşta öyle isityor zaten yaşına göre bayağı olgun tebrikler forumdaki çoğu arkadaşım kalıteli aldığınız batarya 5 5s 5c ekran pil aldıysanız bana yakınsanız gelin ücretsiz takalım veya size taktıralım

Çok teşekkür ederim Çok faydanız dokundu bana :)

• Nerde yanlis yapmissin hocam aciklarsan herkes ogrenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Nerde yanlis yapmissin hocam aciklarsan herkes ogrenir.

Nerde doğru yapmışımki Cihazı açarken zorlamışım galiba dirençleri kırmışım kenbu abimiz ona benzer birşeyler söyledi cihaz narin bir makina bende biraz hunhar davranmışım :)
  • Power tusu ve home tusunun calismama sebebi neymis hocam . Bende zevk icin cihaz parcalayip topluyorim 3g 3gs 4 ve 4s i yaptim sira ip5 e geldi. Bilgi topluyorum bu aralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Power tusu ve home tusunun calismama sebebi neymis hocam . Bende zevk icin cihaz parcalayip topluyorim 3g 3gs 4 ve 4s i yaptim sira ip5 e geldi. Bilgi topluyorum bu aralar.

Anakarttan zannımca orda sormayı unuttum :)
  • anakart üzerinde 8 parçayı sökerken ucurmuş taban yollarıyla beraber pilin takıldığı yerdeki şarj soketinin etrafındaki birde sim kart yuvasının yanındakileri daha öncede işlem görmüş lehim izleri halen duruyor 2 el almışlar daha önceden işlem görmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 27 Şubat 2014; 19:47:25 >
  • quote:

İphone 5 cihazın bataryasını değiştirdim ve cihazı açtım cihaz açıldı ama home tuş ve power tuşu çalışmıyordu tekrar açtım ve yeni bataryayı taktım sonra itunese bağla yazısı geldi ve şimdi hiç açılmıyor cihaz emanet arkadaşlar ne yapabilirim ?

CİHAZ HAL OLDU ALLAHIN İZNİYLE BİR ARKADAŞIMA DAHA YARDIMCI OLDUK
  • Ne güzel bir haber... DonanimHaber'i bu yüzden seviyorum.

Hayırlı işler olsun yapana, geçmiş olsun yaptırana

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Ne güzel bir haber... DonanimHaber'i bu yüzden seviyorum.

Saygılar

GEÇEN HAFTA GELMİŞTİ CİHAZDAKİ KOPUK PARÇALARI TESPİT ETTİK 8 ADET PARÇA KOPUK OLDUĞUNU SÖYLEDİK MİCROSKOPTA GÖSTERDİK CİHAZI VERDİK BUGÜNE RANDEVU VERDİK CİHAZLA GELDİ ARKADAŞ 1,5 SAAT İÇİNDE ANAKARTA(bord) MUÜDAHALE EDİP HERŞEYİNİ TEST EDİP ÖZELLİKLE NUMARALAR RESİMLER SES WİFİ TESTİ YAPILDI KART TAKILIP KONUŞMA YAPILDI ARKADAŞIMA TESLIM EDİLDİ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Ne güzel bir haber... DonanimHaber'i bu yüzden seviyorum.

Saygılar

GEÇEN HAFTA GELMİŞTİ CİHAZDAKİ KOPUK PARÇALARI TESPİT ETTİK 8 ADET PARÇA KOPUK OLDUĞUNU SÖYLEDİK MİCROSKOPTA GÖSTERDİK CİHAZI VERDİK BUGÜNE RANDEVU VERDİK CİHAZLA GELDİ ARKADAŞ 1,5 SAAT İÇİNDE ANAKARTA(bord) MUÜDAHALE EDİP HERŞEYİNİ TEST EDİP ÖZELLİKLE NUMARALAR RESİMLER SES WİFİ TESTİ YAPILDI KART TAKILIP KONUŞMA YAPILDI ARKADAŞIMA TESLIM EDİLDİ

Elinize sağlık bir sorun olursa danışıcağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 5 Mart 2014; 15:22:48 >

• Uzun bir kadıköy yolculuğu yaptım bugün.Hiç umudum yoktu bu cihazın olacağından ama Bülent Abi (KENBU) 1.5 saat teprenmeden lehim ile cihazla uğraştı belki kendi cihazı olsa bu kadar uğraşmazdı.Ve o kadar lehim vs bu cihaz kesin açılmaz derken :) Açıldı ve tertemiz olmuştu.Ve Harika bir fiyata yaptı ben eminimki bu cihazı dışarda yapsam zaten yapmazlarda olurda yapsalardı en az 5 katını isterlerdi.Fiyat vermiyorum ayıp olmasın diye ama eğer herhangi bir donanım sıkıntınız varsa istanbulun en iyisi Tartışmasız Kenbu Abi :)
  • quote:

quote:

Kadıköydeki Kenbu Abimizin Dükkanına gittim dakikalarca anlattı çok kaliteli bir servis.Takdire şayan bir sistemleri var.Kenbu Abime çok teşekkür ediyorum :)

ben tşk edrim keşke bana gelseydin ücretsiz taktığımı bir çok yerde söyledim herneyse sendekide büyük cesaret ama çok yeri ucurmuşsun microskoptada gösterdim arkadasa elimden geleni yapacam ama kimsenin hakkına geçmeden arkadaşta öyle isityor zaten yaşına göre bayağı olgun tebrikler forumdaki çoğu arkadaşım kalıteli aldığınız batarya 5 5s 5c ekran pil aldıysanız bana yakınsanız gelin ücretsiz takalım veya size taktıralım

biz bataryayı alıyoruz sen ücretsiz takıyorsun doğrumudur hocam ?

• Ankarada boyle guvenilir bir servis var midir bildiginiz?
    Necatibey veya sakarya demeyin, illallah geldi oradaki ac gozlu kazikci saticilardan.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.