Şimdi Ara

İphone 5 batarya değiştiriken Bozuldu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
7
Favori
13.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet size taktıryorum yada bemn takarım gözünüzün önünde tek şart evet ücretsiz buna ücret alınmazki zaten 2 dk olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 5 Mart 2014; 16:41:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

evet size taktıryorum yada bemn takarım gözünüzün önünde tek şart

iyimş homca işimiz düşerse bir gün geleceğim ilk yer burası
  • Gene klasik kadikoy iphone ! Adamlar isini gercekten iyi yapiyor yahu! Yakinda home tusu icin ugrayacagiz :)

Gecmis olsun gercekten anakarta bilinmeden mudahale edilmesi sonucu bir suru hata basınıza gelebilir hocam allahtan sorun cözülmüs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Gene klasik kadikoy iphone ! Adamlar isini gercekten iyi yapiyor yahu! Yakinda home tusu icin ugrayacagiz :)

Gecmis olsun gercekten anakarta bilinmeden mudahale edilmesi sonucu bir suru hata basınıza gelebilir hocam allahtan sorun cözülmüs

Bu cihazı yapmak her baba yiğidin harcıda değil :) o kadar kimse lehim ile uğraşamaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Gene klasik kadikoy iphone ! Adamlar isini gercekten iyi yapiyor yahu! Yakinda home tusu icin ugrayacagiz :)

Bu cihazı yapmak her baba yiğidin harcıda değil :) o kadar kimse lehim ile uğraşamaz :)

tşk edrim kadıköyiphone olarak forumda arkadaşlar kenbu olarak biliyor ismimde yazmış onuni içinde ayrıcan tşk edrim ismim bülent imza kısmında adres ve telefon numaralım yazıyor bazı arkadaşlar msj atıyorlar çoğuna cevap vermeye çalışıyorum veremediklerim hakkını helal etsinler ücretsiz kısmına geldiğimiz zaman evet basit işlemlerden ücret almıyoruz ama SADECE DONANIM HABER AİLESİ TEK ŞARTIMIZ DONANIM HABER AİLESİNE KATILMANIZ TŞK EDERİM

• Bülent Bey ile bende tanistim. iphone 4s soguk gri wifi vardi. Wifi entegresini sicak havayla isittim telefonu actim bu sefer operator sinyali yoktu. Kafayi yiyecektim benim telefonda emanetti aklima ilk kadikoy iphone geldi aradim kendisi bi islem yapmami soyledi. Halloldu. Belki baska telefoncu olsa getir 50-100 liraya hallederiz derdi. Ayrica cok hos sohbet birisi, sonrasinda kendisine tesekkur icin telefon actigimda yarim saat kadar muhabbet ettik. Bana da teknolojik biri olsun saatlerce konusurum. Kendisine yeniden tesekkur ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: S60Doctor

Bülent Bey ile bende tanistim. iphone 4s soguk gri wifi vardi. Wifi entegresini sicak havayla isittim telefonu actim bu sefer operator sinyali yoktu. Kafayi yiyecektim benim telefonda emanetti aklima ilk kadikoy iphone geldi aradim kendisi bi islem yapmami soyledi. Halloldu. Belki baska telefoncu olsa getir 50-100 liraya hallederiz derdi. Ayrica cok hos sohbet birisi, sonrasinda kendisine tesekkur icin telefon actigimda yarim saat kadar muhabbet ettik. Bana da teknolojik biri olsun saatlerce konusurum. Kendisine yeniden tesekkur ediyorum.

ÇOK TŞK EDRİM kadıköyiphone olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 6 Mart 2014; 13:14:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

sanmıyorum statik bir durum olmaz yıllardır ellerimizle tamir yapıyoruz daha bu yolla bozulan telefon görmedim ekranı ayırırken bir yere zarar vermiş olabilirmisin orada 2 tane cengelli anakartın üstünde soketler var onlara bir bastır ekran soketlerinide sağlam oturttuğuna emin ol bir dene bakalım

bide o bataryanın etiketini kanırtırken diğer parmaklarınla anakartı ezmiş olabilirmisin tam sim soketine denk gelen yer

geçmiş olsun nasıl oldun
  • sökme videolarını 3 5 kez seyredin unutmayın kımse sızden üstündeğildir hiçkimsede ansının karnında öğrenmedi bu işi sadece dikkat ve yavaş sakin hepsi bu
  • soketlerinizin altını mutlaka temizleyin tam oturmadığı içinde sıkıntı yapa bilir batarya dolum tam olmaz tşklerdirek batarya değişmeyi düşünmeyin altı kontrol edın
  • Tartışmasız istanbulun en iyisi Kenbu(Bulent)Abi.

• Gerçekten helal olsun size Bülent Bey. Yaptıklarınız çok güzel şeyler, Keşke herkes sizin kadar düşünceli olabilse.

Tekrar tebrik ediyorum sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne0n66

Gerçekten helal olsun size Bülent Bey. Yaptıklarınız çok güzel şeyler, Keşke herkes sizin kadar düşünceli olabilse.

BEN TŞK EDRİM SİSTEMDEKİ ARKADAŞLARIMIN HEPSİ KALİTELİ KÜÇÜĞÜNDEN BÜYÜĞÜNE ASLINDA SİTE GÜZEL TAM YARDIMLAŞMA SİTESİ BENDE SİTE VE SİTE ÇALIŞANLARINI VE SİTEDEKİ ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM YARDIMLAŞMAYA DEVAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

Orijinalden alıntı: ne0n66

Gerçekten helal olsun size Bülent Bey. Yaptıklarınız çok güzel şeyler, Keşke herkes sizin kadar düşünceli olabilse.

BEN TŞK EDRİM SİSTEMDEKİ ARKADAŞLARIMIN HEPSİ KALİTELİ KÜÇÜĞÜNDEN BÜYÜĞÜNE ASLINDA SİTE GÜZEL TAM YARDIMLAŞMA SİTESİ BENDE SİTE VE SİTE ÇALIŞANLARINI VE SİTEDEKİ ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM YARDIMLAŞMAYA DEVAM

Desteğe her zaman devam :)

• Allah bülent abimize hayırlı işler versin çok kişiye faydası dokunmuş kendisiyle yüzyüze tanışmamış olsakta forumda böyle bir abimizin olması güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilko

Allah bülent abimize hayırlı işler versin çok kişiye faydası dokunmuş kendisiyle yüzyüze tanışmamış olsakta forumda böyle bir abimizin olması güzel.

bende isterim benimde çok fazla arkadaşım yok aslında siteden arkadaşlarım geldığı zaman mutlu olurum butarafa yolu duşen arkadaşlarımı beklerım çay içmeye müşterim yok ıse sohpet edebılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

Allah bülent abimize hayırlı işler versin çok kişiye faydası dokunmuş kendisiyle yüzyüze tanışmamış olsakta forumda böyle bir abimizin olması güzel.

söyledıklerınız ıçın çok tşk edrım benden kaynaklanan bırşey değil gerçekten siteden kaynaklanan bırşey arkadaşalrımın hepsi çok kalıtelı böyle arkadaşlarımın olmasından yüz yüze tanışamasamada bir çok arkadaşımla gururlanıyorum yardımlaşmaya devam bu siteyi donanım haber sitesini diğer sitelere örnek hale getirmeye devam biz bir aileyiz unutmayalım DONANIM HABER AİLESİ
  • Geçmiş olsuuun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erıs

Vücudunda ki statik enerjiyi anakarta aktarmış olabilirsin .

Guzel tespit

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.