Şimdi Ara

İphone 5 batarya öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iyi geceler. 1-2 sene once aldigim iphone 5 in bataryasi neredeyse kullanilmayacak duruma geldi. Telefonu fisten cikaramaz hale geldim. Surekli sarji bitiyor. Sarji %20 de oldugu halde kapaniyor. Bazende sarj %20 iken sarja takiyorum birden %40 a cikiyor. Acikcasi kafasina gore takilmaya basladi. Benim sorum şu acaba bataryayi degistirsem bu problem duzelirmi tabi orjinal bataryayi nerden bulcam orasida muamma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vecihierz

Arkadaslar iyi geceler. 1-2 sene once aldigim iphone 5 in bataryasi neredeyse kullanilmayacak duruma geldi. Telefonu fisten cikaramaz hale geldim. Surekli sarji bitiyor. Sarji %20 de oldugu halde kapaniyor. Bazende sarj %20 iken sarja takiyorum birden %40 a cikiyor. Acikcasi kafasina gore takilmaya basladi. Benim sorum şu acaba bataryayi degistirsem bu problem duzelirmi tabi orjinal bataryayi nerden bulcam orasida muamma

forumdan kenbu ile iletişime geçin, sorununuz düzelir
  • quote:

Arkadaslar iyi geceler. 1-2 sene once aldigim iphone 5 in bataryasi neredeyse kullanilmayacak duruma geldi. Telefonu fisten cikaramaz hale geldim. Surekli sarji bitiyor. Sarji %20 de oldugu halde kapaniyor. Bazende sarj %20 iken sarja takiyorum birden %40 a cikiyor. Acikcasi kafasina gore takilmaya basladi. Benim sorum şu acaba bataryayi degistirsem bu problem duzelirmi tabi orjinal bataryayi nerden bulcam orasida muamma

Bataryayı değiştirirseniz sorun kalmaz. Yukarıda arkadaş birisini önermiş, yardımcı olacaktır. Kesinlikle gitti gidiyor gibi sitelerden batarya almayın hiç bulamazsanız iFixit ten alın.

• Tamam tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Bataryayı değiştirirseniz sorun kalmaz. Yukarıda arkadaş birisini önermiş, yardımcı olacaktır. Kesinlikle gitti gidiyor gibi sitelerden batarya almayın hiç bulamazsanız iFixit ten alın.

ifixit tavsiyesi için teşekkürler baya iyi kaynak. iphone5 pili aldim bende umarim halledebilirim :)

• melatonin kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.