Şimdi Ara

iphone 5 çizik yüzünden garanti dışı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: canibeyaz

telefonla havuza girdim.... sonra kuruttum felan çalıştı. aradan zaman geçti home tuşu içeri göçtü gönderdim genpaya. 10 gün içinde yeni cihazı verdiler bana, arkadaşımın cihazındada aynı sıkıntı oluştu oda genpaydı oda değiştirdi. Teleservis garantili başka bir arkadaş vardı ama onunki değiştirilmedi. Kısacası genpadan başka yerden cihaz alınmazzzz.

ne alaka. eşimin telefonu home tuşu hafif basmıyordu garanti bitimine 2 hafta kala gönderdim özellikle, teleservis 1 haftada yenisiyle değiştirdi. genpa'dan da değiştirilmeyen bir sürü telefon duyuyoruz.
  • Bende teleserviste defalarca cihaz degisimi yaptrdim ama genpada icini acip tamir ettiler kimse bana genpa garantili telefon aldiramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben bu konuyu unutmustum ya. Vodafona gidip mahkeme tehdidiyle sorun çözüldü tekrar gönderin dediler gönderdik değiştirme talebini kabul ettiler yeni cihaz verdiler
  • bilgilendirme için teşekkürler.
  • Bu teleservice denen firma bozuntusuyla fikirlerimi dile getirsem forumdaki 12 yıllık üüyeliğim biter kesin... Evrendeki en zavallı kurumlardan birisi... Çizik diye garanti dışı mı kalır, küçük beyinliler...
  • sahibinden sitesinde iphone 5 bakarken bakın ne buldum adam benim cektiğim resmi falan koymus telefon satıyor ne kadar üçkağıtcı varyaa
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5-siyah-16-gb-cizikleri-var-130118875/detay

konuda fotoğraflar mevcut bakın 1 resmimi alıp kullanmıs
  • Kardeş ilanda senin foto varsa ilandaki numarayı ara söyle ilan sahibine,yada sahibinden sitesine şikayet et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşım aynı dert bendede var ön kamerada lens kayması yüzünden birde telefon yamulma yüzünden genpaya gönderdim iphone 6 plusumu telefonun kulaklık kısmında hafifden ezik var diye telefon servis dışı kaldı 1800 lira da para istediler ne yapmam gerekiyo iphoneyi aradım fiziksel hasar olduğu için garanti dışıdır telefon dedi kestirip attılar birde telefonla bana verdikleri kullanım klavuzunu okudum baştan sona öyle bir ibare geçmiyor ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.