Şimdi Ara

iphone 5 çizik yüzünden garanti dışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2012 aralık ayında aldıgım iphone 5im 10 yada 15 gün sonra düşürmüştüm kenarlarında ufak çizikler var mart 2013 tarihinde telefonumu şarj ederken kapandı bidaha acılmadı servise gönderdim çizikler var diye kullanıcı hatası diyip geri göndermişler 3 ay çizikler varken kullandım telefonu hemen kestirip attılar resmen yarın gidip itiraz edicem fikirlerinizi alabilirmiyim

• Çok saçma olmuş ama itiraz edin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 3 Nisan 2013; 0:32:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok artık. daha neler duyacağız acaba.
  • zeytinburnundan maltepeye gidicem yarın işte gittiğime değer inşallah 3 bin küsur para vermişiz bide belgede şöyle yazıyor 2400 tl ücret karşlıgında telefonunuz yenisi ile değiştirilir küfür gibi ya
  • Buyrun garanti anlayisina.. Garantili almak icin fazladan 700-800 lira verdiniz, yurtdisi cihaz alsaniz ve bu sorun cikmis olsa zaten verdiginiz farkla yurtdisina gider veya gonderir magdur olmazdiniz.

• Amerikada Apple Store'da olsaydi bir salisede degistirirlerdi bakin saniye degil salise diyorum. Turkiye gibi 3.dunya ulkelerinde ise garanti anlayışı bu arkadaşın aktardığı gibi malesef. Bir araba parası ver telefona, sonra seni süründürsünler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 3 Nisan 2013; 13:32:52 >
  • irsliyenin acıklamaını aynen yazıyorum bakın

CIHAZINIZDA FİZİKSEL HASAR TESPİT EDİLMİŞTİR.
    ONERİLEN FİYAT KARŞILIGINDA CIHAZINIZ YENİSİ İLE DEĞİŞTİRİLECEKTİR.
    TEKLİF EDİLEN ONARIM BEDELİ: 2400 TL'DİR
    GARANTİ BANKASI HESAP BİLGİSİ NOT: LÜTFEN DEKONT İLE GÖNDERİNİZ
    ALTUNIZADE ŞUBE ----- İBAN ----- BİDE UTANMADAN DİREK HESAP NUMARASINI YAZMISLAR

arkadaşlar benim tek korkum yarın gidince dicem çiziklerle alakası yok 3 aydır kullanıyorum telefonu. onlarda kanıtlayın nasıl anlayacaz düştükden sonra bozulmadıgını derlerse ? bende şöyle diyimmi o zaman sizde çizikler yüzünden acılmadıgını kanıtlayın diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi servis bu hicbirseyi kabul etmezlerse baska subeye verin.

• teleservice

garanti belgesinde yetkili servisler listesinde istanbulda sadece bu gözüküyor
  • Arkadaşım telefonun çizikleri çok mu ciddi?Aşırı hasar mı var telefonunda?

Cidden üzüldüm.Geçmiş olsun.İnanamıyorum bu tutuma.
  • köşelerinde ufak ufak yaralar var sadece
  • Bence tehdit edin onlari, bu irsaliyeyi gazetelere , tv'lere yolluycam, haberlere cikarticam sizi diyin. Hakkaten haber niteligi var. 2400 tl masraf nedir yahu :) telefona pislesen boyle masraf cikmaz.

• ya gidicem inşallah bi ilgisiz davranırlar da bi kargaşa cıkartacam orda tüketici haklarına giderim zaten kaskosu var telefonun kaskoya en son çare vericem
  • yuh arkadaş bu kadar saçmalık olmaz yaa masrafsız yapması gerekirden bir de utanmadan 2400 TL istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyilmaz90

Merhaba arkadaşlar 2012 aralık ayında aldıgım iphone 5im 10 yada 15 gün sonra düşürmüştüm kenarlarında ufak çizikler var mart 2013 tarihinde telefonumu şarj ederken kapandı bidaha acılmadı servise gönderdim çizikler var diye kullanıcı hatası diyip geri göndermişler 3 ay çizikler varken kullandım telefonu hemen kestirip attılar resmen yarın gidip itiraz edicem fikirlerinizi alabilirmiyim

İşte kimse garantiye güvenmediği için gidip yurtdışı cihaz alıyor. En azından 700-800 tl ucuza geliyor. Varsın olmasın garantisi diye...
  • Merak etmedim değil şu çizikleri.
  •  iphone 5 çizik yüzünden garanti dışı

• mümkünsü telefonu aldığınız zaman telefoncu ya da işte gold gibi yerse oranın elemanlarıyla aranız iyi olsun benim telefonda da hasar var köşesinde direk betona düşürmüştüm gittim konuştum telefoncuyla abi sen hiç canını sıkma ben bunu birebir değiştirtitirim geçen benim sony telefonda suyun içine düşürmüştüm dedim böyle böyle diye anında sorgusuz sualsiz değiştirdiler yani burada garanti bir anlamda biz sayılırız biizm lafımıza bakarlar demişti eleman sen genpaya falan gönderme bize bırak biz hallederiz demişti (vodafone bayii telefnoda iphone4s 64gb) arada bir geçer selam veriririm halhatır sorarım elemanların o yüzden aranızı iyi tutun böyle yerlerle mümkünse yemek yediğiniz kaba pislememeye çalışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

Amerikada Apple Store'da olsaydi bir sanisede degistirirlerdi bakin saniye degil sanise diyorum. Turkiye gibi 3.dunya ulkelerinde ise garanti anlayışı bu arkadaşın aktardığı gibi malesef. Bir araba parası ver telefona, sonra seni süründürsünler.

sanise nedir acaba açıklarmısınız?
  • Vodafone bayisi ilede tartistim biz bise yapamayız dediler tek çare servis.gözüküyor suan bi gıdeyim bakalım ne olcak böyle ticaret olmaz.olsun ya

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.