Şimdi Ara

iPhone 5 çözülemeyen dokunmatik problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 sene kadar önce iphone 5 fiyatlari yüksekken 600 liraya almıştım.Telefon çiziksiz sıfır kasa bildiğniz kırık ezik düşme olmadı fakat kasasi değişmiş büyük ihtimalle cihazin dokunmatiği aldiğim günden 2 3 gün sonra aptallaşmaya başladi ama cihaz boşken formatlıyken hiç yapmıyor neredeyse bunu çözemediğim bir sorun sıfır restore attım güncelledim jb bile yapıp denedim çözemedim yazı yazarken mesela başka harflere basıyor bazen hiç algılamıyor bazen cok nadir yapiyor bazen yoğun böyle ekrani kitleyip açınca bir duzeliyor sonra yine yapıyor neden niye anlayamıyorum şarj cihazimida değiştirdim olurda halledebilen olursa araliksiz dua edicem o derece kafayi yedirtiyor bana sizce nasil çözebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yan sanayi ekranlarda anti statik özelliği olmayabilir oda dokunmatik sorununa yol acıyordur cihazın dış camı degiştrilmiştir muhtemelen
  • Ucuz etin yahnisi. Ekran kırılmış dandik bişey takıp sana itelemişler geçmiş olsun. Yeni bi ekran alıp değiştirince belki çözülür sorunun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı değiştirdiniz mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Ekranı değiştirdiniz mi hocam?

@MelihCifcibasi bey işin ehli kenbu hocam geldi hali hazirda isterseniz ona değiştirtebilirsiniz :)
  • Valla ben araştırdım statik elektrikten oluyor diye duydum ama mantıksız geldi zaten ekran koruyucu falan var önlemez mi onu yani koruyucuyu çikartıp da denedim ekrani kesinlikle değişmiştir orta tuşu bozuk diye o paraya almiştim zamaninda ucuzdu cidden 20 liraya tus alip degistirdim ama ondan oncede vardi fakat ekranin koselerine falan basinca orta tusa basincada yapiyor boyle izler cikiyor birakinca gidiyor boyle sıkışıyor sanki anlarsiniz zaten ben diyorum acaba ekrani tam takamadilar mi koselerinden bastirip kullanmayi denedim bir arkadas yardimiyla sorun yapmiyordu ozaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.