Şimdi Ara

iPhone 5'e aylar kala...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm göstergeler, eyiül ayını işaret ediyor

Apple'ın her yıl yeni bir iPhone piyasaya sürmesine alıştık. Bana sorarsanız, iPhone 4 son derece yeterli bir telefon ve yeni iPhone bana Minority Report hareketleri yaptırmayacaksa ben onu almayayım. Bakın Sony Ericsson gitti, Playstation'ı telefonun içine entegre etti. Bence icat budur. Her şeyin biraz daha iyisini telefona entegre ederek, yeni telefon piyasaya sürülmez. Apple duy sesimi ama bana dava açma durduk yere.
    Yeni iPhone, yani iPhone5 hakkında bidiklerimiz hala söylenti seviyesinde. İsmi gizli tutulan bazı kaynaklardan gelen bilgilere göre,, yeni iPhone 5'e iPad 2'de kullanılan A5 işlemci güç verecek. Böylece iPhone tam anlamıyla bir oyun canavarına dönüşecek ve daha iyi grafikli ve dokunmatik ekranındaki tuşlarla oynanmaya çalışılan oyuna ulaşacağız. Tabii ki işlemci gücü oyunların yanında birçok uygulamanında çok rahat çalışmasını sağlayacak.
    Yeni iPhone'un 8MP bir kamerası olacağı söyleniliyor. (iPhone 4 5MP) Tabii ki bildiğiniz üzere MP değildir bir fotoğrafı kaliteli yapan ama olsun; poster bastıracağımız günde gelir, neme lazım...
    Bir başka söylentide iPhone'un uçabilecek olması yönünde. Masaya koyuyoruz, uçuyor. Şaka yapıyorum. Elbette yeni iphone'da iOS 5 işletim sistemi kullanılacak. Bu işletim sistemi aynı zamanda diğer Apple ürümlerinede hızla uyacak.
    İPhone 4 'e şık tasarımı ve bir önceki versiyonuna göre çok daha iyi olan ekranıyla bir nebze olsun anlam verememiştim ama iPhone 5, bu özelliklerin yanında başka, daha dikkat çekici özelliklere sahip olmazsa ben o işte yokum arkadaş. Telefonun lansmanı Eylül ayında yapılacak deniyorö işte o gün dananın kuyruğu kopacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece kamerası ve islemcisi degisicekse ben de almam.İp 4 yeterli bence.Ama tasariminda degisiklik olursa tanitildigi gün sahibindene koyarim telefonu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 12 Temmuz 2011; 17:50:46 >
  • işlemci ve kamera için cihaz değiştirilmez ama bu kadarla kalacaklarını sanmıyorum. Gerçi 3g den 3gs ye geçerken minör değişiklik yaptı, 3gs den 4 e geçerken ise (bence) majör değişiklikler yapıldı. Bir ihtimal 4'ten sonra gelen cihazdaki değişiklikte minör olacaktır. Asıl bomba 2012 Eylül'de gelecektir diye yorum yapabilirim.
  • Bu ip4 ü en az 1 yıl daha kullanmak istiyorum. Büyük değişiklikler olmadığı sürece böyle olacak

Ayrıca,

@römercan

Kardeşim imzama bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flypanic

Tüm göstergeler, eyiül ayını işaret ediyor

Apple'ın her yıl yeni bir iPhone piyasaya sürmesine alıştık. Bana sorarsanız, iPhone 4 son derece yeterli bir telefon ve yeni iPhone bana Minority Report hareketleri yaptırmayacaksa ben onu almayayım. Bakın Sony Ericsson gitti, Playstation'ı telefonun içine entegre etti. Bence icat budur. Her şeyin biraz daha iyisini telefona entegre ederek, yeni telefon piyasaya sürülmez. Apple duy sesimi ama bana dava açma durduk yere.
    Yeni iPhone, yani iPhone5 hakkında bidiklerimiz hala söylenti seviyesinde. İsmi gizli tutulan bazı kaynaklardan gelen bilgilere göre,, yeni iPhone 5'e iPad 2'de kullanılan A5 işlemci güç verecek. Böylece iPhone tam anlamıyla bir oyun canavarına dönüşecek ve daha iyi grafikli ve dokunmatik ekranındaki tuşlarla oynanmaya çalışılan oyuna ulaşacağız. Tabii ki işlemci gücü oyunların yanında birçok uygulamanında çok rahat çalışmasını sağlayacak.
    Yeni iPhone'un 8MP bir kamerası olacağı söyleniliyor. (iPhone 4 5MP) Tabii ki bildiğiniz üzere MP değildir bir fotoğrafı kaliteli yapan ama olsun; poster bastıracağımız günde gelir, neme lazım...
    Bir başka söylentide iPhone'un uçabilecek olması yönünde. Masaya koyuyoruz, uçuyor. Şaka yapıyorum. Elbette yeni iphone'da iOS 5 işletim sistemi kullanılacak. Bu işletim sistemi aynı zamanda diğer Apple ürümlerinede hızla uyacak.
    İPhone 4 'e şık tasarımı ve bir önceki versiyonuna göre çok daha iyi olan ekranıyla bir nebze olsun anlam verememiştim ama iPhone 5, bu özelliklerin yanında başka, daha dikkat çekici özelliklere sahip olmazsa ben o işte yokum arkadaş. Telefonun lansmanı Eylül ayında yapılacak deniyorö işte o gün dananın kuyruğu kopacak.

en erken 2013 e kadar değiştirmeyi düşünmüyorum ip4 ümü ama teknoloji çok hızlı ilerliyor 3D kameralar piyasaya çıkmaya başladı 2 yılda daha çok şey değişecektir.. Android İOS u yakalayıp geçebilir bile.. apple şimdiye kadar rahat bi şekilde liderdi, artık çok çalışması gerekiyor elinde bulundurduğu pazarı korumak için rekabet her zaman kullanıcının yararınadır, işte bu yüzden android , samsung ve htc ye saygım sonsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 12 Temmuz 2011; 18:12:27 >

• @Ahmetc

Gozlerim kamaştı kardesim :) Rutbemiz gitsede şanımız kalıcak bu gidişle :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.