Şimdi Ara

iphone 5 ekran kırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dnmzsefa

Telefonun son halini söyleyeyim;
    Siyah ekran açıldığın ekran karadığın kenarlardan sanki baskı yapıyomuş gibi bir beyazlık geliyor kamera flaş çalışmıyor, telefonla konuşurken kulağı acıtırcasına farklı dalga bişey yayıyor, sağ taraf ısınıyor dokunamıyosunuz bile ve şarj süresi 1 saate kadar düştü... Aman o kırık ekranla kullanın ama saçma sapan yerde yaptırmayın ( ben mecidiyeköyde yaptırdım iphonebilisim)

sana yardımcı olmak isterim istersen gelbir bakalım forum arkadaşı olarak sana yardımcı olmaya çalışayım
  • Teşekkürler.. Sizin yer nerde nasıl yardımcı olabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadıköy en azından ücretsiz kontrol edelim yanında belliki canını sıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 11 Şubat 2014; 13:12:57 >
  • gelmeden önce bana haber verirseniz iyi olur
  • Atarsanız sevinirim ben karşıdayım haftasonu açık oluyor mu

• cihazlarınız sökülemeden önce mutlaka kontrol edin ama iphone 5lerde ekran takılırken bord (anakart) sökülme olmuyor
  • Yapıp satmak tamir görmüş cihaz diye cok fiyat düşürür o şekilde satmayı dene bence

• en güvenilir ve garantili ekran sıfır hata 250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 14 Şubat 2014; 17:31:49 >
  • ekran taktırcağınız zaman buna dikkat edin
  • kadikoyiphone ve saints bu konuda usta. Bildiğim kadariyla saints biraz fazla fiyat çekiyor ama işlerini çok iyi yapıyorlar. Kadikoyiphone' u da forumda birçok kişi övüyor eminim ki onlarda işi hakkıyla yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnmzsefa

Arkadaşlar geçmiş olsun benim ki de az önce düştü hepsinden beter oldu.. Birkaç yerden fiyat aldım fiyatlar şöyle

*Garantili orjinal 350 dediler.. Garanti istemezsen 300 tl bence yalan
    *200 tl diyen oldu

Sizce aralarında bir fark varmıdır??
    Başka önerisi olan???

İphone 5 Turkcell Platinum kapsamında özel hizmet ekibince yetkili servise teslim edilmek koşuluyla 900 tl masraf çıkardı. Bir ara çıkmıştı haberi zaten cam 300 tl dokunmatik panel keza öyle bi şeyler üstüne bir de işçilik ekliyorlar 600 liradan aşağısı zaten tırt yani direkt :)
  • 200 lira cok iyi fiyat hocam ilk ciktiginda 500 falandi vay be :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

EKRAN FİYATLARI AŞAĞI GELDİ ARKADAŞALR PİYASADA EN KALITELİ EKRANDA BUDUR bu kutuda olmasına dikkat edin bu ekranı SERVİSLER ORJINAL DİYE TAKARLAR 100 USD GELİŞİ VARDIR SADECE DONANIM HABER ÜYRELERİNE 250 TL DİR (10 dk içersinde takılır siz an an izlerken 10dk butür işlemlerde sakın ayrı bölme veya git 1 ssaat soonra gel işlemleri kabul etmeyin biz 10 dk içersinde bu ekranı kullanıyoruz ve müşterinin izlemesi şartıyla değişim yapıyoruz kadıköyiphone.com olarak( 200 tl olan ekranlar da vardır ) alttakki resmi olan ekran en kalıtelı olandır 300 tl idi 250 tl çektik pıyasa malı olan ekranlarda 200 tldlr arkadaşalar
     iphone 5 ekran kırıldı iphone 5 ekran kırıldı

4s için orjinal ekran bulunabilir mi çıkma falan varsa fiyatı ne olur?

• çıkma malesef orjınal sıfır diyede bir şey yoktur bunu tekrar hatırlatım ama en yuksek kalıte ekranlar var A kalıte olanlar bırde çin orjınal denılen ekranlar var birde servislerin kullandığı ekranlar var ben a kalıte oklanı kulnmıyorum 100 tl civarı takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 3 Mart 2014; 16:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genpa

kenbu 10 numara

F
     iphone 5 ekran kırıldı
  • bende şimdiye kadar takip ettiğim kadarıyla birşey olsa telefona kenbuya gönderiririm hiç muhabbet etmedik ama adam herkesle ilgileniyor forumda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

bende şimdiye kadar takip ettiğim kadarıyla birşey olsa telefona kenbuya gönderiririm hiç muhabbet etmedik ama adam herkesle ilgileniyor forumda :D

TŞK EDERİM YARDIMLAŞMAYA DEVAM
  • Ekranlar hepsinde aynıdır hepsi orjinal ve toplamadir bilginize önemli olan toplarken kullanılan cam ve yapıştırıcının oca olmasıdır bende İzmirdeyim suan gelen parti uygun geldigi için 200 TL ye takiyorum.Fiyatlar dolar kuruna göre degisiklik gösterebiliyor zaten ekranı taktirdiginizda bulunduğunuz yerde sensör, gelen ses, ön kamera, home tuşu ve ekranın dokunmatigi ışık sizmasi ölü pixel var mı yok mu kesinlikle kontrol edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: pamandar

quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

EKRAN FİYATLARI AŞAĞI GELDİ ARKADAŞALR PİYASADA EN KALITELİ EKRANDA BUDUR bu kutuda olmasına dikkat edin bu ekranı SERVİSLER ORJINAL DİYE TAKARLAR 100 USD GELİŞİ VARDIR SADECE DONANIM HABER ÜYRELERİNE 250 TL DİR (10 dk içersinde takılır siz an an izlerken 10dk butür işlemlerde sakın ayrı bölme veya git 1 ssaat soonra gel işlemleri kabul etmeyin biz 10 dk içersinde bu ekranı kullanıyoruz ve müşterinin izlemesi şartıyla değişim yapıyoruz kadıköyiphone.com olarak( 200 tl olan ekranlar da vardır ) alttakki resmi olan ekran en kalıtelı olandır 300 tl idi 250 tl çektik pıyasa malı olan ekranlarda 200 tldlr arkadaşalar
     iphone 5 ekran kırıldı iphone 5 ekran kırıldı

4s için orjinal ekran bulunabilir mi çıkma falan varsa fiyatı ne olur?

DONANIM HABER AİLESİ
     iphone 5 ekran kırıldı

• YARDIMLAŞMAYA DEVAM ARKADAŞALR
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.