Bildirim
iphone 5 ekran kırıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Orijinal ekran diye bir şey yok hocam. Apple yedek parça üretmiyor. -
Bende öyle biliyordum ama telefonla aradım özellikle sordum teknik servis orjinal diye diretti o yüzden sordum teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Ohan
Orijinal ekran diye bir şey yok hocam. Apple yedek parça üretmiyor.
200 tl sizce normal mi -
Zamanında S2 telefonunun camını kirmistim samsung servis 260 lira istemişti,size verilen fiyat gayet iyi. -
sizin ki orjinaldir. Kendi yerinde mi yaptırdınız ?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635
Zamanında S2 telefonunun camını kirmistim samsung servis 260 lira istemişti,size verilen fiyat gayet iyi.
Adamlar 20 dk yaparız diyor ne kadar sağlam olur ne kadar süre götürür onun endişesi var -
Evet Bakırköy samsung servisiydi evvela telrfoncuya gittiğimde de 150 lira demişti bu olaylar iki ay önce falan oldu,cihaz bana ait değildi lakin ben kirdigim için çok ugrasmistim,eski bir cihaz olan S2 ye bu fiyat biciliyorsa günümüzde ip5 için makul bir fiyat dediğiniz fiyat.Süre ye gelirsek arkadaşımın power tuşu bozuk cihazını florya taraflarında Apple servisi olan bir yerde bir saat içinde gittik aldık hatta gözünüzün önünde yapabiliriz vesaire dediler muhtemelen sizin cami kısa sürede yaparız dedilerse yaparlar.Güvenilir bir yerse sorun olmaz. -
Şunu da söyleyeyim aynı bu telefon yine düşmüştü üstü epeyi çizilmişti düştüğü belli oluyordu ancak teleservis garantiliydi gönderdim ve swap olarak değiştirdiler. Acaba denemeye gerek var mı göndermeye denemeye değer mi sizce ? ayrıca en kötü ihtimalle 200 tl dediğiniz gibi 6-7 ay idare etse yeterliquote:
Evet Bakırköy samsung servisiydi evvela telrfoncuya gittiğimde de 150 lira demişti bu olaylar iki ay önce falan oldu,cihaz bana ait değildi lakin ben kirdigim için çok ugrasmistim,eski bir cihaz olan S2 ye bu fiyat biciliyorsa günümüzde ip5 için makul bir fiyat dediğiniz fiyat.Süre ye gelirsek arkadaşımın power tuşu bozuk cihazını florya taraflarında Apple servisi olan bir yerde bir saat içinde gittik aldık hatta gözünüzün önünde yapabiliriz vesaire dediler muhtemelen sizin cami kısa sürede yaparız dedilerse yaparlar.Güvenilir bir yerse sorun olmaz.
-
Böyle bir durum yaşamadım ama tecrubenize güvenerek şansınızı deneyebilirsiniz gaarantisi devam ediyorsa ve zamanınız varsa.Cihazı bu haliyle elden çıkarıp üzerine koyup yurt dışı 5s e geçebilir,cihazı yaptırıp ikinci elden satıp içini rahatlatabilirsin vesaire tüm ihtimalleri düşünmek lazım.Zira anladığım kadarıyla yeni yapılacak cama güveniniz pek yok gibi geldi bana.Cihazı tekrar yere dusurmediginiz sürece sorun çıkarması zor . -
5s fiyatlarına baktım 2100 falan en kötü ihtimalle bunu 200 tl ye yaptırıp satmak 2.el piyasasından bilginiz var mı? dokunmatikte ki eski hassaslık falan yok diyorlar psikolojik olarak illaki telefondan soğutacaktırquote:
Böyle bir durum yaşamadım ama tecrubenize güvenerek şansınızı deneyebilirsiniz gaarantisi devam ediyorsa ve zamanınız varsa.Cihazı bu haliyle elden çıkarıp üzerine koyup yurt dışı 5s e geçebilir,cihazı yaptırıp ikinci elden satıp içini rahatlatabilirsin vesaire tüm ihtimalleri düşünmek lazım.Zira anladığım kadarıyla yeni yapılacak cama güveniniz pek yok gibi geldi bana.Cihazı tekrar yere dusurmediginiz sürece sorun çıkarması zor . -
Yurt dışı ikinci el fiyat olarak daha ucuzdur ama garantisi şüpheli,yurt ici cihazları 16 gb yi baz alırsak nakit 1700 ve üzeri diyebiliriz tabi internetten fikir verici bir araştırma yapmak daha net sonuç verir.
Düzeltme:Yukarıdaki fiyatlar 5S için ,sizin cihazın 1400 e alıcı bulması muhtemel zira temiz cihaz ve Tr cihazı ise.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 19 Ocak 2014; 18:36:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofıeld
iphone para vereceğine elma alsaydın daha fazla kardaydın neyse olan oldu bu sana ders olsun wp daha sağlamdır öneririm
Siz wp dan reklam ucreti aliyosunuz heralde. Her konuya yazmissiniz wp de wp diye kendi wp bolunuze gidin orda ise yarayin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chivalrous
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofıeld
iphone para vereceğine elma alsaydın daha fazla kardaydın neyse olan oldu bu sana ders olsun wp daha sağlamdır öneririm
Siz wp dan reklam ucreti aliyosunuz heralde. Her konuya yazmissiniz wp de wp diye kendi wp bolunuze gidin orda ise yarayin.
Alakası bile yok ben sadece sizi uyarıyorum en azından wp oturunca yamulmuyor performans ve fiyat açısından da çok iyi para aldığım falan da yok sizin iyiliğiniz için söylüyorum yoksa banane napıyorsanız yapın ayrıca kuralları çiğnemediğim müddetce istediğim bölüme ve konuya yorum atarım
-
Dikaktini çektiyse cevap bile vermedim adam gelmiş apple laf attı bu nasıl bir bilinçsizlik anlamadım :)
Şaka gibi hadi git faceye bir iki bişey beğen apple senin ne haddine Allah aşkına klavyeyi eline alan ahkam kesiyor. -
Tamam hadi öyle -
Arkadaş telefonun kullanım amacını hala öğrenemedi tutturmuş telefonun üzerine oturunca yamulmuyor diye töbe töbe o nasıl bişe neden telefonun üzerine oturalım sıkıntı neee :)şaka mısın arkadaşquote:
Orijinalden alıntı: dnmzsefa
Tamam hadi öyle -
Mecidiyeköyde yaptırdım 200 tl ye ancak hiç memnun kalmadım tavsiye sadece .. kenarlardan ışık falan alıyor ekran oynuyor bi halta benzemedi kısacasıquote:
Orijinalden alıntı: genpa
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
yaptır sat bence yaptırma ücreti olarak en fazla 200 ver olsun bitsin üstüne ekran koruyucuyuda taktın mı işlem tamam ..quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Ben mecidiyeköyde yaptırdım kamera çalışmıyor flaş çalışmıyor ekran abuk subuk oldu bilginize -
tşk ederimquote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Telefonun son halini söyleyeyim;
Siyah ekran açıldığın ekran karadığın kenarlardan sanki baskı yapıyomuş gibi bir beyazlık geliyor kamera flaş çalışmıyor, telefonla konuşurken kulağı acıtırcasına farklı dalga bişey yayıyor, sağ taraf ısınıyor dokunamıyosunuz bile ve şarj süresi 1 saate kadar düştü... Aman o kırık ekranla kullanın ama saçma sapan yerde yaptırmayın ( ben mecidiyeköyde yaptırdım iphonebilisim)
Benzer içerikler
- apple watch digital crown sorunu
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- wifi ağına katılamadı
- iphone ekranda yeşil çizgi
- powerbank iphone şarj etmiyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- en iyi powerbank
- apple watch 7 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X