Şimdi Ara

iphone 5 geveyli yardımmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merabalar. öncelikle konuyu dogru yeremı actım emın degılım.
    iphone 5 cihazım var yaklasık 2 yıldır kullanıyorum yurt dısından almıstım . cricket ustunde telefon kılıtlı. bu yuzden bende gevey ile kullanıyorum. ama telefon guncelleme sıkıntı oluyor. su anda ios 8.3 ü varken bende 7.1 var. telefonu geveysız yanı unlock nasıl yapabılırız bılgılendırmenız için şimdiden teşekkürler [

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmettt81

arkadaslar merabalar. öncelikle konuyu dogru yeremı actım emın degılım.
    iphone 5 cihazım var yaklasık 2 yıldır kullanıyorum yurt dısından almıstım . cricket ustunde telefon kılıtlı. bu yuzden bende gevey ile kullanıyorum. ama telefon guncelleme sıkıntı oluyor. su anda ios 8.3 ü varken bende 7.1 var. telefonu geveysız yanı unlock nasıl yapabılırız bılgılendırmenız için şimdiden teşekkürler [

Geyey türün nedir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geveyin turunu tam bılmıyorum hocam gevey.biz den almıstım
  • güncellersen çalışmaz cihazın 8.3 uyumlu gevey alıp daha sonra 8.3 güncelliyebilirsin ayrıca kontrat süren dolmuş 2 yılı geçtiği için cricket operatörüne mail ile ulaş cihazının kilidinin açılmasını söyle açarlarsa geveysiz olarak güncelliyip simfree gibi kullanabilirsin tabi zor biraz :)
  • O cihaz ÇÖP olur benden söylemesi. Operatöre mail atıp durumu anlatman gerek. Sonra operatör senden fatura isteyecek bir ton evrak işlenmesini bekleyeceksin uzun iş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 4s teki gevey 7.0.2 deyken almıştım. 8.3 e kadar çalıştırdı...
    ultras mi senin ki..
  • Iwan kullanıcısına yanıt
    nesı zor hocam. ne yapmam gerekıyor, bilgilendirirmisiniz biraz daha?
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    guncelleme garantısı var dıyordu, aslında 8 guncellemesı gelınce geevey desteklıyordu. ben usendım guncellemeye, sonra 8.1 falan cıktı guncelleme ısı yattı yanı. sımdı o gevey ıcın test asamasında dıyor. bu gevey ısı benı cok sıktı bu yuzden unlock falan yaptırmak ıstıyorum artkk
  • emın degılım hocam. dedıgım gıbı gevey.biz den almısıtm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.