Şimdi Ara

İphone 5 google maps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle tskler benim sorunun ios haritasi yerine nasil google maps kullanabilirim yani
    Facede yada four da yer paylasimi yaparken direk kendi haritasi cikiyor bunun yerine google mapstan yer bildirimi yapabilirmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tr app store da google maps olmadığından dolayı kullanamazsınız konumuzunu değiştirin abd ye geçin öyle indirin sonra tekrar tr ye geçiş yaparsınız

• Bunu yapan bir jb eklentisi vardi. Adini hatirlamiyorum, arastirirsaniz bulursunuz yada jb kullanicilarindan bilenler yazar herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Bunu yapan bir jb eklentisi vardi. Adini hatirlamiyorum, arastirirsaniz bulursunuz yada jb kullanicilarindan bilenler yazar herhalde.

Jb siz olmaz sanirsam..???

• safaride google gir. google maps diye arat oradan kullana bilirsin. yol tarifi konum bilgileri hepsi çalışıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

quote:

Bunu yapan bir jb eklentisi vardi. Adini hatirlamiyorum, arastirirsaniz bulursunuz yada jb kullanicilarindan bilenler yazar herhalde.

Jb siz olmaz sanirsam..???

Malesef mumkun degil

• Tskler yol tarifi istemiyorm mekan paylasimi istiyorum...ios maps ta gittigm hicbiryer yok google da heryer chekin yapiliyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Drive dan iOS a WhatsApp
    geçen yıl açıldı
    IOS Google Maps sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • US store hesabı ile Jbsiz sorunsuzca indirebilirsiniz. 2 yol var. Ya şu anki hesabınızı Us Store olarak değiştirin ya da yeni bi Us Store hesabı açıp indirin. İkisini de Googledan detaylıca bulabilirsiniz

• Arkadaslar, arkadas indirmekten falan bahsetmiyor tekrar okuyun. Facebook gibi baska app'lerin check-in vb islemlerde apple maps i kullaniyor olmasi ve arkadasin bunu google maps le degistirmek istemesi. Yoksa derdi ne google maps i indirememis olmak ne de yol tarifi.

• quote:

Arkadaslar, arkadas indirmekten falan bahsetmiyor tekrar okuyun. Facebook gibi baska app'lerin check-in vb islemlerde apple maps i kullaniyor olmasi ve arkadasin bunu google maps le degistirmek istemesi. Yoksa derdi ne google maps i indirememis olmak ne de yol tarifi.

Derdimi tek anlayan;)) zaten indirmeyi biliyorm sorun degl;(

• Aradığın tweak MapsOpener bende yükledim ancak benim tam olarak istediğim şeyi yapamadı.

Amerikan hesabıyla google maps kurmuştum o kurulu ancak face foursquare gibi harita isteyen uygulamalarda yine iOS haritası açılıyor bende onu Google Maps yapmak istemiştim. Ancak başkaları çalışıyor filan demiş dene istersen. Bende iPhone 5 iOS 6.1.2 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

Aradığın tweak MapsOpener bende yükledim ancak benim tam olarak istediğim şeyi yapamadı.

Amerikan hesabıyla google maps kurmuştum o kurulu ancak face foursquare gibi harita isteyen uygulamalarda yine iOS haritası açılıyor bende onu Google Maps yapmak istemiştim. Ancak başkaları çalışıyor filan demiş dene istersen. Bende iPhone 5 iOS 6.1.2 var.

haci benim 6.1.3 var ve jb yok aslinda bunu yaptiktan sonra iphonedan sogdum cidden yer paylaşimi yapmak istioyrum ne dogru dürüst lokasyon buluyor nede buldugu yerde düzgün bir check in yapilcak birşey war yazik kotu olmuş cidden
  • JB yoksa Apple böyle bir şeye zaten izin vermez bence.
  • İndirmekten bahsetmiyor ama istediği şey içinde ya jb lazım yada us hesap açması lazım 5 güncellemesinden sonra google maps kalktı apple maps geldi başka bir türlü bir çözümü yok bildiğim kadarı ile varsa arkadaşlar söyler zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.