Şimdi Ara

iPhone 5 hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: slapp

Bu iphone 5 i ben de kullanıyorum.ben bu telefonun 3G'le internetin tadına varmıycaksam ne anladım ben bu işten htc one x vardı o da 3 saAtte 3G açık şarj bitiyordu o yüzden sattım iphone 5 aldım bu da aynı.ben wifi ağıyla mı sürekli kullanıcam.

İstedigin cihazi al aynidir 3g acik boyle, almadan once baksaydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s te 3g açık sadece internet kullanımı 4.50 dakika da şarj bitiyor bu bana yeterde artar bile 5 i almamın en büyük etkeni buydu.ama bu 2.50 dakika da bitiyor.

O zaman herkes memnun ise bana yardımcı olun belki benim batarya bozuktur.%100 dolum yapsın arkadaşlarımız sadece 3 g ve ekran da sonuna kadar açık kullanıp %20 nin altına düşmeden sadece internet kullanımı yapsınlar.ne kadar zaman kullandıklarını buraya yazsınlar.belki arıza vardır.

• Bu kadar ayrıntıya takılmayın, alın ve keyfini çıkarın.
  • sarjı problem yapan arkadaslar gitsin 3310 kullansın ..7 gun gidiyo..ama 70 lerdeki renksiz ekranda film izlemek gibi.adamlar suan bıze 37 ekrandan bırazcık küçük tel sunmuşlar...onun görüntüsü ile bunun görüntüsü birmi..tabiki sarj gitmicek..bugun leptopun sarjı en fazla 5 saat gidiyo...bende yeni şipraiş ettim..gelsin bakıcaz..nasib,imiz neyse kısmetımiz ona çıkar ..hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapp

Kardeş aklın varsa alma.ekran,fotoğraf çekimi 4s ten bile kötü,şarj 3G internet kullanımı sadece 2 saat 50 dakikayı geçmiyor.alma alma.bende 5 64 gb siyah var.

Bu gibi yorumlara inanıyorsan alma

Piyasadaki en sorunsuz ve stabil (6.1.2 ile) cihaza sahip olmak istiyorsan al hocam

yorumlamam bu kadar.
  • Note 2 gibi bir performans canavarından iphone 5'e geçtim ve şuan hiç pişman değilim. Hem şarj hem hız hemde kalite olarak son derece memnunum.

Mesela ben note 2 başlığında takılırken çok sorun yaşadığını söyleyen kişiler görüyodum ve şaşırıyordum çünkü ben note 2 kullanırken hiçte bahsedilen sorunları yaşamadım. Neyse boyutlarına alışamadım falan derken iphone 5 e geçtim ve iphone başlıklarında da bir çok sorun yaşayan kişi gördüm ama ben bahsedilen sorunların hiçbirini yine görmedim, bu liste böyle uzar gider. Sanırım biraz şans ve kullanıcı kaynaklı sorunlar.

Kısaca bence iphone 5 sorunsuz hızlı gayet güzel bir cihaz, özellikle şarjı çok hoşuma gitti. 3100 mah bataryalı bir cihazdan sonra şarjdan böylesine memnun kalmam beni şaşırttı ama durum bu. Şu an 6.0.2 sürümdeyim ve bence herşeyiyle harika sorunsuz bir cihaz diyebilirim iphone 5 için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.