Bildirim
iPhone 5 hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş aklın varsa alma.ekran,fotoğraf çekimi 4s ten bile kötü,şarj 3G internet kullanımı sadece 2 saat 50 dakikayı geçmiyor.alma alma.bende 5 64 gb siyah var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: slapp
Kardeş aklın varsa alma.ekran,fotoğraf çekimi 4s ten bile kötü,şarj 3G internet kullanımı sadece 2 saat 50 dakikayı geçmiyor.alma alma.bende 5 64 gb siyah var.
Hocam ekran nasıl 4s ten kötü olabilir
Ekran nasıl 4sten kötü? Karşılaştırdık kuzenimde 4s var fark var elbette. Fotoğraf çekimi de gayet yeterli. Al kardeşim pişman olmazsın. Sorun varsa da sorabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: GktgyS
Ekran nasıl 4sten kötü? Karşılaştırdık kuzenimde 4s var fark var elbette. Fotoğraf çekimi de gayet yeterli. Al kardeşim pişman olmazsın. Sorun varsa da sorabilirsin
Hocam ben şu wifi ölü piksel 3g sorunlarından korkuyorum
Korkma al, pişman olmazsın
quote:
Orijinalden alıntı: karamik11
quote:
Orijinalden alıntı: GktgyS
Ekran nasıl 4sten kötü? Karşılaştırdık kuzenimde 4s var fark var elbette. Fotoğraf çekimi de gayet yeterli. Al kardeşim pişman olmazsın. Sorun varsa da sorabilirsin
Hocam ben şu wifi ölü piksel 3g sorunlarından korkuyorum
Biz 2 tane aldık çıkmadı 29ludan 2side. Ne sorunu varmışki 3g de wifi de. Kaç bintane satılıyor 5 10 tane sinde sorun olunca ortalık karışıyor e hep konuşulduğu için de sanki hepsinde sorun varmış gibi hissediliyor. 6.0.2 sürümünde sorun var gibiydi şimdi 6.1 geldi hem sorunlar gitti hem telefon daha da hızlandı gibi geliyor. Bence alırsan pişman olmazsın korkulacak bişey yok
-
Allah aşkına şu telefona mok atmayı bırakın ya.
Dostum 2 saat 50 dakika kullanım
18 saat 2 dakika beklemede.
kullanım boyunca wifi açıktı ve safari messenger ve twitter kullanıldı, 15 dakika temple run 2.
ölü piksel 3G sorunu falan ben görmedim. Görsem bile garantili aldığım için sorun olmaz.
200TL daha fazla verip garantili iphone 5 alırsanz pişman olmazsınız
-
alın hiç bir sorunu yok. milletin abartması sadece. siyah alacaksanız soyulmaya karşı korumak için wrapsol yada bodyguardz kullanırsınız tertemiz. donanımsal olarak da hiç bir sorunu yok. -
Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
Buyur sana sarj durumum:
Wifi full acik parlaklik ortada
Buyur sana bir ornek panaromik fotograf:
quote:
Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi
Buyur sana sarj durumum:
Hocam kamerada dehşet Bazı arkadaşlar çok sorunlu diyince tereddüt ettim malum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Buyur sana sarj durumum:
Biraz sans isi tr dekiler nasil bilmem ama en ispanyadan aldim cillop gibi
-
quote:
quote:
quote:
Buyur sana sarj durumum:
Hocam model 1429 mu 1428 mi aceba
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Buyur sana sarj durumum:
Hocam model 1429 mu 1428 mi aceba
1429 zaten tek farklari 4g diye biliyorum
-
Çok saolun hocam
Kamera kotu diyen cakma iphone dan bahsediyor kesin.
Ilk defa iPhone alacaksan al kesinlikle memnun kalacaksin. Kamerasinin tek rakibi Sony Xperia Z karsilastirmali testlere bakarak soyluyorum bunu. Ekran kalitesinin rakibi yok daha yuksek ppi degerli ekrana sahip telefonlar olsa da hicbiri bir Retina Display degil. Sarj konusu gunumuz telefonlarinda kacinilmaz sorun. Daha ince cihaz yaptikca bataryalar daraliyor. Bu durum su an butun ust seviye urunlerin ortak sorunu.
Her urunun uretiminde sorunlu cihazlar muhakkak cikar iPhone'da bu kadar ortaligin ayaga kalkilmasinin nedeni onun bir lider konumunda olmasi. Aldigin yerde garantinin kimin verdigini ogren internetten o servisin yorumlarina bak. Bazi servisler cok sorun cikarabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 2 Şubat 2013; 11:59:25 >
quote:
Orijinalden alıntı: NoWLoadinG
Ilk defa iPhone alacaksan al kesinlikle memnun kalacaksin. Kamerasinin tek rakibi Sony Xperia Z karsilastirmali testlere bakarak soyluyorum bunu. Ekran kalitesinin rakibi yok daha yuksek ppi degerli ekrana sahip telefonlar olsa da hicbiri bir Retina Display degil. Sarj konusu gunumuz telefonlarinda kacinilmaz sorun. Daha ince cihaz yaptikca bataryalar daraliyor. Bu durum su an butun ust seviye urunlerin ortak sorunu.
Her urunun uretiminde sorunlu cihazlar muhakkak cikar iPhone'da bu kadar ortaligin ayaga kalkilmasinin nedeni onun bir lider konumunda olmasi. Aldigin yerde garantinin kimin verdigini ogren internetten o servisin yorumlarina bak. Bazi servisler cok sorun cikarabiliyor.
Hocam turkcellden alıcam galiba genpa olur niğdeden alıcam telefonu
-
Bu iphone 5 i ben de kullanıyorum.ben bu telefonun 3G'le internetin tadına varmıycaksam ne anladım ben bu işten htc one x vardı o da 3 saAtte 3G açık şarj bitiyordu o yüzden sattım iphone 5 aldım bu da aynı.ben wifi ağıyla mı sürekli kullanıcam.
Benzer içerikler
- iphone ilk kullanım tarihi öğrenme
- app store yavaş indirme sorunu
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- game center giriş
- iphone operatör ismi değiştirme
- iphone gözle kontrol
- iphone garanti sorgulama
- iphone 15 arka cam fiyatı
- ios 17 beta download
- ios 19 ne zaman gelecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X