Şimdi Ara

iPhone 5 hoparlör cızırtısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben iphone 5 in hoparlöründe %30 dan sonra cızırtı oldu açıp kapadım düzelmedi fabrika ayarlarına getirdim düzelmedi jailbreak hiç kurmadım bişeyde sokmadım hoparlöre müzik dinlerken bir anda oldu turkcellden aldım 2 yıl garanti var daha bitmedi garanti turkcell kabul edermi yoksa kullanıcı hatasımı der? (uzun bir cümle oldu ).

• hoparlörü patlatmışsındır sorununun yazılımsal olduğunu sanmıyorum kullanıcı hatası olarak alırlar diye de düşünüyorum
  • hadi be :/ müzik dinlerken oldu yav her şeyi kullanıcı hatası alıyorlar
  • hocam yine de garatisi var ona şükredin benimki yurtdışı garantisiz bozulur kırılırsa diye aklım uçuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fannibal

hocam yine de garatisi var ona şükredin benimki yurtdışı garantisiz bozulur kırılırsa diye aklım uçuyo

• icine sivi kacmis ola bilir onceden sivi kacmis ve simdi etkisini gostermis ola bilir servise yolla hall ederler
  • Zaten sıvı kaçsa kullanıcı hatası olur ama sıvı filan yok hiçbirzaman kaçmadı :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Em onu

Şaka maka cidden ağzını höperlöre yapıştırıp em. Toz falan kalıyor ondan dolayı o cızırtı. Banada oluyordu aynısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem emdim hem de elektrik süpürgesi çektim bişey yok :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.