Şimdi Ara

iphone 5 hoparlör sorunu !!! değişen cihazda da aynı sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim phone 5 imde de hoparlor sorunu vardı....telefonla konuşurken(kulaklık takılı veya takılı değil farketmiyor) ara ara 1 sn kadar süren parazit oluyor...parazit olarak çıkan sesi tarif etmek zor....çizik bi cd yi izlerken tv den gelen ses gibi diyebilirim... bu sorundan dolayı cihazı servise gönderdim ve sıfırıyla değişim yapıldı....ama işin ilginci yeni gelen cihazda da aynı sorun devam edyor....böyle bir sorun yaşayan oldu mu,genel bi sorun mu yoksa bana mı böyle denk geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faith_22 -- 6 Mayıs 2013; 23:31:48 >

• Up...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde böyle bir sorun yok bazen sesim bana geri geliyor gecikmeli ama alakasız durum,2.sefer değişim talebi edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Bazen karşıdakinin ne dediğini anlayamayacak kadar sorun oluyor. Bir de telefonun çekim gücü çok zayıf. Önce hattandır sandım ama aynı hatlı başka telefonlar aynı yerde çekerken i phone 5 çekmiyor.

Ne yapmamız lazım bu durumda? Sorun her zaman olmadığı için çözebilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahar.crn

Merhaba,
    Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Bazen karşıdakinin ne dediğini anlayamayacak kadar sorun oluyor. Bir de telefonun çekim gücü çok zayıf. Önce hattandır sandım ama aynı hatlı başka telefonlar aynı yerde çekerken i phone 5 çekmiyor.

Ne yapmamız lazım bu durumda? Sorun her zaman olmadığı için çözebilirler mi?

Aynı sıkıntı bende de var

• 64 bit sim kart alın

• Arkadaslar sesin robotlasmasi sorunu var 3g i kapatip konusunca sorun olmuyor ama sizin bahsettiginiz sorun bu mu bilmiyorum isterseniz bi deneyin

• faith_22 F kullanıcısına yanıt
    ben de aynı sorundan dolayı 2 kez servise gönderdim cihazı. Her türlü testi yaptık, sorun görülmedi deyip geri gönderdiler. Ofisimde arkadaşıma ait i phone 5'i deniyorum gayet iyi çekiyor, benimkinin çekimi 2 veya 3 çubukta kalıyor. Aralıklarla da hiç çekmiyor. Gün içinde bir çok kişinin arayıp ulaşamadığını görüyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?? bu cihaza az para ödemedik. Sorun yok deyip geri göndermelerine razı mı olacağım?? hakkımı arayabileceğim bir yer yok mudur???

Siz nasıl ikna ettiniz değiştirmeye?? @faith_22
  • Stabiliteymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

Stabiliteymiş

telefonun işletim sistemiyle gsm antenini aynı kefeye koyduğunuz için günün ilk bloğunu kazandınız tebrikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.