Şimdi Ara

İphone 5 i satıp 5s almak istiyorum ÖNERİLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone5 im var 5s almak istiyorum dün ankara bahçelievler 7.caddeki bir dükkana uğradım bana 5i 1000 tl ye sayıp 5s için üste 1100 tl verirsem olabileceğini söyledi TELEFONUM KOZMETİK OLARAK %80 BAŞARILI iki kere düşürdüm ama genel olarak iyi genpa garantili sizce 5s almak için ne yol izlemeliyim uygun önerileriniz varmı

• öncelikle çüş

1100 tl nedir yahu?

bence değiştirme, 6'yı bekle.
  • Yazıktır günahtır hocam aynı kasa o kadar masraf yapılır mı ? yeni çıkacak olan için yaparsınız o masrafı.

Saygılar
  • Oha diyorum öncelikle , ayrıca 5ten 5s geçmek üstüne o kadar vererek pek mantıklı değil ama illede geçicem diyosan DH ikinci el bölümüne bak daha uygun satıp alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz almak isterseniz soyleyecek bisey yok, hayirli olsun. Ama oneri isterseniz sakin almayin. Gerek yok, arada buyuk fark yok iki telefon arasinda 1100 lira cok buyuk fark almayin. Son olarak yinede siz bilirsiniz, ama cok gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen telefoncuya gitmişsin. söylemiş olduğu rakam mantıklı. telini 1000 e saymış yeni cihaz da 2100 civarı zaten, burada sorun yok. sorun şu hangi mantıkla 5 verip 5 s alacaksın. en azından bi kasa değişimi olsun kayda değer bir özellik farkı olsun. tabi en önemlisi keyif senin. 2. el 300 tl farkla takas da edebilirsin.

• Kesinle yapma 1100 TL verdiğine değmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okadar masrafa gerek yok bence yeni cihazi bekleyin derim ben ama karar sizin yinede :)

• Eger illada gececegim diyorsaniz cihazi kendiniz satin telefoncuya vermeyin. Duruma gore 1000-1400 arasi satiliyor ve 5S 1900 civarina bulunuyor. 1200 den sattiginizi varsayarsak 700tl ekleyip alabilirsiniz bu daha mantikli.

Ancak gecmeye hic gerek yok acikcasi su an iin parmak izi okuyucu disinda bir artisi yok 5S'in.

• 5 i aliciya daha yuksege sat biraz bekle 6 alinca al daha karli bir alisveris olur

• Iphone 5 bu kadar ikinci eli düştü mü? Birde iphone değer kaybetmez derler daha neyine kaybedecek Samsung dan ne farkı kalmış 1000 tl çok gülünç bir rakam. Kusuruma bakmayın ama ben android den iOS a geçeli 2 hafta oldu. En büyük cezbeden yanı da ikinci eli de değerli denmeseydi ama arkadaş 1000 tl demiş birkaç kişide makul fiyat demiş. Benim en son Samsung s4 üme bile 1050 tl verdi telefoncu. Iphone 5 1000 tl olması nasıl normal olabilir

• İkinci el iPhone 5'e 1.000 TL değer mi biçtiler.? Ne anlamı kaldı iPhone'nun.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler .
  • Şuan 4S'i 900-1000 TL'ye satanlar varken iPhone 5'i en az 1200-1300 TL'ye satabilirsiniz. Ama bu fiyata satsanız bile kesinlikle iPhone 6'yı bekleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 yı bekleyin. iPhone 5 kullanıyorum 7.1 ile gerçekten güzel bir kullanım deneyimine kavuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enteresan9

Arkadaşlar iphone5 im var 5s almak istiyorum dün ankara bahçelievler 7.caddeki bir dükkana uğradım bana 5i 1000 tl ye sayıp 5s için üste 1100 tl verirsem olabileceğini söyledi TELEFONUM KOZMETİK OLARAK %80 BAŞARILI iki kere düşürdüm ama genel olarak iyi genpa garantili sizce 5s almak için ne yol izlemeliyim uygun önerileriniz varmı

Hocam 5s kullanıcısı olarak söylüyorum parmak izi ve çift flaş dışında farkı yok 1100 tlni çöpe atmak istiyorsan kabul et

• Smile75 kullanıcısına yanıt
    telfoncu fazla para vermez. galerici hesabı. işine gelirse der. o telefonun ederi garanti ve temizlik durumuna göre 1200-1500 arası oynar. altı üstü extrem olur.
  • Yazık günah hele 1.100₺ verip almak iyice saçmalık. iPhone 5 kullanıyorum iPhone 5S'te kullandım parmak izi ve slow motion video dışında şuanlık bir fark yok. iPhone 6 almanız sizin için en iyisi olacaktır.

• Yok Artık Hocam Kesinlikle Takas Yapmayın Bende 5S Kunllanıyorum Ama İphone 5 Arasında Öyle Ahım Şahım Bi Fark Yok İphone 6 Bekleyin 6 Takas Yaparsınız 5S Geçmeye Hiç Gerek Yok Telefoncular Böyle İşte Ölücüler Hepsi 4S Zaten 900-1000 TL Arasında Veriyorlar Sizin Cihazın Max Edeceği Rakam Zaten 1.200 1.300 TL"dir
  • Nick ve konu uyumu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.