Şimdi Ara

Iphone 5 için Deji Marka Batarya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • butür programlarda itols ve benzeri çok gerçeği yansıttığını görmedim mesela pili aldınız üreticiden sıkıntılı geri yolladınız üretici bu tür programa takıp bakın pil değerleri güzel diye bir veri koydu önünüze bence önemli olan kullanıcının iyi demesi beni şahsi düşüncemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 16 Şubat 2016; 12:53:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

Arkadaşlar teknik servis olarak söylüyorum Apple ürünlerinde yansanayi batarya olmaz.Bataryanın gold yada deji yada adı herneyse olması satan firmanın orjinal üzerine sonradan yapıştrdığı yada yazdırdığı markadır. Bakın aliexpress den gold batarya isteyin sarı renkli orjinal miliamperinden yüksek değerli batarya, gelen ürünün etiketini kaldırın orj apple batarya göreceksiniz.

Burda dikkat edilmesi gereken husus şudur. Aldığınız bataryanın Şarj Sayacını mutlaka kontrol edin. Bunu en basit İTools ile yapabilirsiniz, daha ayrıntılı pilin kapasitesi vs görmek için İbackup Bot programını kullanabilirsiniz. Pilin kaç defa tam dolduruş yapıldığı ve kaç Ma gücünün kaldığı gibi bilgiler bataryanın üzerindeki çipte kayıtlı kalır.

ÖNEMLİ

1:Deji yada diğer firma kendi ürünümü satıyorum diyorsa yalandır aldanmayın.
    2:İnternette birçok yerde 5$ dan 40$ a kadar bataryalar bulabilirsiniz.(iphone ların bataryalarını son kullanıcı değiştiremediği için deformasyona uğramaz sıfır görünümlü olur garantiden değişen cihazarın pilleri ve teknik servislerden değişen piller parayla alınıp jelatinlenip tekrardan satılır) Bu ürünlere çok dikkat edin zira anlaşılması zordur.
    3:Aldığınız bataryanın sayacını mutlaka kontrol edin ve satıcınızdan bu tölöransı mutlaka isteyin.

Burada bahsi geçen markayı övmüyorum yada kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama takılan 10 bataryadan 2 geri dönüş varsa bu söylediklerimi gözden geçirmekte fayda var.

Usta senin dediğine göre iphone pili üretilemiyor, eskileri toplanıp satılıyor öyle mi ?

Kendi ürettiği pili satanlar var onlar nasıl oluyor ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NoWLoadinG kullanıcısına yanıt
    Amaç insanları sanki zor bir şeymiş gibi inandırıp para kazanmak gibi düşünüyorum ben de. Puzzle parçası gibi çünkü bir iphone dikkatli olduğun sürece içindeki her parçayı değiştirmek mümkün. Ben kız başıma yapabiliyorsam herkes yapabilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

Arkadaşlar teknik servis olarak söylüyorum Apple ürünlerinde yansanayi batarya olmaz.Bataryanın gold yada deji yada adı herneyse olması satan firmanın orjinal üzerine sonradan yapıştrdığı yada yazdırdığı markadır. Bakın aliexpress den gold batarya isteyin sarı renkli orjinal miliamperinden yüksek değerli batarya, gelen ürünün etiketini kaldırın orj apple batarya göreceksiniz.

Burda dikkat edilmesi gereken husus şudur. Aldığınız bataryanın Şarj Sayacını mutlaka kontrol edin. Bunu en basit İTools ile yapabilirsiniz, daha ayrıntılı pilin kapasitesi vs görmek için İbackup Bot programını kullanabilirsiniz. Pilin kaç defa tam dolduruş yapıldığı ve kaç Ma gücünün kaldığı gibi bilgiler bataryanın üzerindeki çipte kayıtlı kalır.

ÖNEMLİ

1:Deji yada diğer firma kendi ürünümü satıyorum diyorsa yalandır aldanmayın.
    2:İnternette birçok yerde 5$ dan 40$ a kadar bataryalar bulabilirsiniz.(iphone ların bataryalarını son kullanıcı değiştiremediği için deformasyona uğramaz sıfır görünümlü olur garantiden değişen cihazarın pilleri ve teknik servislerden değişen piller parayla alınıp jelatinlenip tekrardan satılır) Bu ürünlere çok dikkat edin zira anlaşılması zordur.
    3:Aldığınız bataryanın sayacını mutlaka kontrol edin ve satıcınızdan bu tölöransı mutlaka isteyin.

Burada bahsi geçen markayı övmüyorum yada kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama takılan 10 bataryadan 2 geri dönüş varsa bu söylediklerimi gözden geçirmekte fayda var.

Usta senin dediğine göre iphone pili üretilemiyor, eskileri toplanıp satılıyor öyle mi ?

Kendi ürettiği pili satanlar var onlar nasıl oluyor ozaman

Hocam bana gösterirmisin kendi pili için üretip satan bir tane firma.

• Cell_master kullanıcısına yanıt
    Var hocam isim vermeye gerek yok, forumda bu işle ilgilenen ve kendi yaptırdığımız bataryayı takıyoruz diyenler var, sem böyle diyince ben şaştım samimi söylüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

Var hocam isim vermeye gerek yok, forumda bu işle ilgilenen ve kendi yaptırdığımız bataryayı takıyoruz diyenler var, sem böyle diyince ben şaştım samimi söylüyorum

Yok hocam kesinlikle itimat etmeyin böyle insanlara. Öyle olsa idi piyasada binbir çeşit marka olurdu (nokia zamanında hatırlayın). Bakın hep orjinal batarya diye satırlar internette. Pelin üretim tarihi ve sayaç bu ikisi tamamda korkmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale
    Ben kız başıma yapabiliyorsam herkes yapabilir bence.

Anlayamadım, dişi olmak bir zayıflık belirtisi mi?
  • Galaxy S4 mini kullanıcı konusunu bir inceleyin, Deji batarya satın almış ve bir seneden fazla kullananlar, deji bataryanın performansndan çok memnunlar, batarya seviyesi %0 a düşünce bile telefonları kapanmıyormuş, benim de Galaxy S4 mini ve i4S telefonum var, dönüşümlü olarak iki telefonu da kullanıyorum. S4 mini'ye yedek bir tane 39 liraya deji batarya siparişi vereceğim.
    i4S ise bir senelik olduğu için batarya'ya şu an ihtiyaç yok.
    Deji'nin iPhone bataryaları ise, Galaxy s4 mini kalitesinde mi bilmiyorum.
    Telefonlarının bataryasını deji batarya ile değiştiren iPhone sahiplerinin 7-8 ay sonraki objektif olan yorumları önemli, bakalım batarya performansları düşecek mi? Ayrıca batarya değiştirmeye eli yatkın olmayanlar, güvendiği bir telefon tamir servisine bataryasını değiştitmelidir.
    Deji üretici bir firma, aliexpress'te satılan gold bataryalar gibi, üzerine yapıştırılan kaplamalı markalı çakma batarya olduğunu sanmıyorum. Yabancı forum ve youtebe da bu tip bir şikayete hiç rastlamadım. Deji markanın da Türkiye'de çakması olabilir, ona bir şey diyemem, buna dikkat edin bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 18 Şubat 2016; 9:56:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    Hayır, sadece kadınların teknolojiyle pek ilgileri yoktur.
  • FearFromHe F kullanıcısına yanıt
    alibaba'da var ürün. lakin adetli gönderiyorlar perakende satışı yok sanırım.

• bu piden eşimde olan iphone 5 için aldım kendim değiştirdim dun aksam. battery life ile kontrol ettim herhangi bir kayıp göstermedi taktıktan sonra. gece 3 filandı sarj dolmustu cıkarttım sarjdan sabah 7 gibi baktım %1 bile dusmemiş. üzerinden 12 saat gectikten hanıma sonra sordugumda %50de dedi şarjı ve online radyo filanda dinlemiş zaten sosyal medya oldukca fazla takip eder. bana gayet iyi gibi gorundu bakalım nasıl bir performans verecek ilerleyen zamanda.
  • Konuyu hortlatıyorum ama iphone 5S'm için düşünüyorum. Hali hazırda kullanan var mıdır? Alabilirsin veya sakın alma diyen?
  • crespo61 kullanıcısına yanıt
    5 icin hala kullaniyorum (bipten haftalik gb kazanim icin kullaniyorum) sorunsuz devam hala

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar zamandır kullanıyorsun hocam? BİP için dediğin şey ile bağlantısını çözemedim ama
  • 2 yıl civarı belki biraz daha fazla olmuştur. Şuana kadar iyi iş çıkardı pil. Ama yorumlara baktıgımda genelde 1-1.5 yıl sonrası deji pil baya performans kaybediyor diyırlar.

Bipte hediye yarisi olayi bar haftalik 5 gb kazanabiliyorsunuz bilirsiniz belki. Ben bip normal kullandigim telefona degilde iphone5 e kurdum normalde kullandigim telefonun pilini yipratmamak icin o yuzden iphone5i o amacla kullaniyorum bayadir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 18 Mayıs 2020; 16:4:29 >
  • Teşekkürler kenbu ustam gönderdiklerin için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.