Şimdi Ara

Iphone 5 için Deji Marka Batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rastlamışsınızdır değişim yapanlar mucize deji batarya tarzında sloganlara.
    Deneyenler var mı alınır mı?

• Elays E kullanıcısına yanıt
    Hocam satinalma gibi dusunceniz varsa orijinalden sasmayin heleki cihaziniz iphone5 ise kesinlikle orijinal alin.
    U2 cipi Cok narin parca 2 defa basina gelmis biri olarak soyluyorum bunlari.
    İphone da orjinalden sasilmamasi taraftariyim hayirli aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac4601

Hocam satinalma gibi dusunceniz varsa orijinalden sasmayin heleki cihaziniz iphone5 ise kesinlikle orijinal alin.
    U2 cipi Cok narin parca 2 defa basina gelmis biri olarak soyluyorum bunlari.
    İphone da orjinalden sasilmamasi taraftariyim hayirli aksamlar

Şuan fiyatı hakkında bilginiz var mı?
  • tr de 50 tl pahalı geldi bana dejide aliexpres alibabada satış linki göremedim
  • pil konusu başınıza iş açar çok sıkıntı gidin size yakın ulaşabileceğiniz yerlerden değştirin
  • Elays E kullanıcısına yanıt
    iphone 5s için aldım taktım kullanıyorum. Memnunum. 50 tl de iyi bir fiyat bana sorarsanız. çünkü 7-8 dolarlıklar kötü oluyormuş. dejiden aldım satıcısı ilgili bir sorun yaşarsanız çözerler. buradan bir muhattabınız olması iyi. bir de batarya öyle mucize değil ama normal batarya kadar tatmin ediyor bence . 4-5 saat kullanım süresi alıyorum ortalama. ki hiç bir zaman 3g yi kapatmam. ios 9.3 beta 1 de iken 7 saate yakın kullanım süresi aldığımda olmuştu bu batarya ile. yine de tercih sizin tabi. Ama ortalama 4-5 saat alınıyor. ben takamam diyorsanız eğer alın elinden iş gelen bir telefoncuya taktırın. iyi günler.

• 50 tl ye pil alacaksınız gelmesi 15 gün bir sorun cıktığında iadesi 15 20 gün değişimden gelmesi 15 20 gün pili taktırmak için işi bilen birine bir işçilik ödeyeceksiniz 15 20 tl oldu size 70 tl sorun çıktığızaman ayn şekilde söktüreceksiniz kendiniz yapabilirsiniz diyeceksiniz forumda bir çok konu var cihazı çöp olanlar benim fikrim şurdan taktırın demiyorum ulaşabileceğiniz yüz yüze muhataap olacağınız yerde taktırın arkadaşlar (birde fiyat söyleniyor eski nokıa samsung piller alıyorsunuz 30 40 tl ıphone pılını aynı fiyatamı olacak ) en eski nokıa pılleri fiyataları belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ser5151 -- 7 Şubat 2016; 11:56:46 >
  • Zaten bu deji pilinin satıcısı türkiyede . eğer stoğunda varsa pil satın aldığınız şehre kargo kaç günde geliyprsa okadar günde geliyor. 1-2 gün yani . bataryayı kendiniz alıp gidip bi telefoncuya taktırmak mantıklı. çünkü bir çok telefoncunun taktığı bataryalar o 7 dolarlıktan. ve ben telefonculara güvemiyprum okuduklarım yüzünden. o yüzden işi batarya satmak olan birinden bataryayı almak ve bir telefoncuya işçiliğini yaptırmak mantıklı . muhattapınız türkiyede deji batarya da. ben memnun kaldığım için öneriyorum. telefoncular gerçekten çok üç kağıtöı olabiliyor. ama güvrnilir bir telefoncunuz varsa neden olmasın.

• lütfen üzerinize alınmayın interent üzerinde kendini akıllı zaneden insanlar reklam yapmaya çalışıyor batarya güzel olabilir ama kullanan alan arkadaşalrım var lanet olsun veya eh iyi diyenler de var sonuçta bu pillerin nerden geldiği belli benım dediğimi anladıysanız tşk ederim deji veya başka bir marka önemli olan yüz yüze muhatap olacağınız bir yerde işlem yapılması bu benim fikrim diğer fikirlerede saygı duyorum
  • ser5151 S kullanıcısına yanıt
    lütfen beni yanlış anlamayın. ben size bişey anlatmıyorum . sadece soruyu soran arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum sizin söylediklerinizin anti tezini sunarak. ben ürünü falan övmedim ayrıca. mesajlarımda yazanlar belli. bu insan yapımı bir ürün sorun illaki çıkabilir. ama aldığınız muhattap sorununuzu çözüyor diyorum çünkü ben yaşadım . tecrübemi anlatıyorum. sizin söylediklerinizin yanlış olduğunu falan size ispatlamak gibi bir derdim yok yani. çünkü sizin söyledikleriniz yanlıştır diye bir düşüncem yok . ben tecrübe aktarıyorum. sizin demenize göre iphone alıp söven adam da var iphone alınmaz gibi çıkarımlar da yapılabilir. ama tabi iphone genelleşmiş bir örnek . deji kullanımı çok olan bir örnek olmadığı için arkadaşa yardımcı olmak istedim . memnuniyetimi belirttim. siz firmayla iletişime geçmeden konuşuyorsunuz gibi geldi. bende araştırarak aşdım bu bataryayı ve yorumlara bakarak aldım. en çok hoşuma giden firmanın müşteri memnuniyetinin iyi olduğunu söyleyen arkadaşların yorumları olmuştu. ben mailleştim sorunlarımı konuştum. yardımcı oldu firma. bende memnuniyet için çabaladıklarını görünce bunları aktarmak istedim. hem bir muhattap olsun hem ortalama bir fiyat olsun hem kısa sürede gelsin hem iyi bir performansı olsun istiyorsa arkadaş bu bataryayı tecrübeme dayanarak öneriyorum tekrardan. ama tabiki en güvenlisi apple da gidip taktırmak tabi 200-300 tl verecek bütçesi varsa arkadaşın.

• sen tecrübeni anlatıyorsun ben birden fazla tecrübeyi aktarıyorum herneyse ben yüze ulaşabileceğiniz yerden alın diyorum
  • ser5151 S kullanıcısına yanıt
    ben de insanların yorumlarına bakarak aldım ve onların memnuniyetlerini kendim de teyit ettim. yukarıdaki mesajımda da bahsettiğim gibi ben de birden fazla kişinin tecrübesini aktarıyorum anlayacağın. Bence üç kağıtçı telefonculardan uzak dur konuyu açan kardeşim. yüz yüze olcak diye kazıklanmaya dandik ürün kakalanmasına gerek yok. bir çok kişi telefoncudan batarya alıp görüyor ki eski batarya takılmış ya da tamamen dansik bir batarya takılmış. bu da bir çok kişinin tecrübesi aynı zamanda. Konuyu açan kardeşim sen de internetten oku araştır güzelce ve gönlüne yatanı yap. para seniiin telefon senin iyi günler dilerim.

• evet üç kağıtçılardan uzak durun arkadaşalar arkadaşımda bede sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz pillerin üzerinde tarihler vardır bunada dikkat edin
  • arkadaşlar iphone 5 64 telefonuma 1 hafta önce aldım deji batarya gittigidiyordan %15 geldi şarjı bitirdim fulledim ve öncede yüzde 25 30 civarlarında kapanıyordu 3 g de 1.5 2 saat civarı kullanıyordum.Şuan aktif kullanımda 3 g de 4 saat cıvarı kullanım 7-8 saat bekleme süresi alıyorum ben beğendim.
    Cumartesi aldım pazartesi saat 1 gibi ulaştı bana kendim ekranı açmaya calıştım açamadım hatta telefonun hoperlar tarafınıda biraz cızdım sonra telefoncuya götürdüm o taktı batarya diğer bataryalara göre biraz büyük telefoncu soyledi zorlandı bıraz bataryayı oturturken. almak isteyenlere tavsiye ederim
  • Altı üstü batarya değişimi konusu ne kadar abartmışsınız konuyu. Ben de iPhone 5 kullanıyorum telefonu kaç kere söktüm taktım baştan sona tamirci falan da değilim hiç de öyle sandığınız kadar narin aletler değiller bunlar, bozmayı başaranı ayrıca tebrik etmek lazım bir batarya değiştirirken. GG'den 27 liraya aldığım bir batarya takılı ve %30'u ölmüş durumda (6-8 ayda, ne çabuk yahu) yani yakında tekrar değiştiricem bataryayı. Geçen de bir arkadaşın çıkma bataryasını aldım taktım elmada kalıp reset atıyordu çıkarttım kendi bataryamı yeniden taktım.

Abartmayın yani ülkeyi kurtaracak konu değil sadece parça değişimi.
  • Haklısın

• 3G WiFi karışık
     Iphone 5 için Deji Marka Batarya
  • Arkadaşlar merhaba, ben uzun süredir üye olmama rağmen pek yorum yapmam ama bu konuya dayanamadım. Ben de deji mucize batarya ismini duyunca bir araştırayım dedim, buradaki yorumları da okudum ve içime siner gibi olunca almaya karar verdim ve aldım. Batarya geldi, takıldı vs derken ilk 2 gün müthiş bir verim aldım, bekleme süresi 10 saate yaklaştı kullanım süresi 4 saati geçti ki bu eski bataryaya göre mucizenin ta kendisiydi. Ancak 3. gün iphone 5 şarjı %63 iken birden kapandı, anlam veremedim ama şarja takınca açıldı. Bu durum gün içinde defalarca kez devam etti. Telefon şarja bağlıyken açık, şarjdan çıkarıldığı anda (ki bu esnada batarya %100 görünüyor) telefon kapanıyordu. Bu durum 1 gün daha böyle devam etti. Vaktim olmadığı için telefonu yaptıramadım. Bu nedenle powerbank ile gezme başladım derken 2 gün telefon şarjdayken kapandı. Sebebini anlamadım, kabloyu çıkarıp taktım; telefon açılırken bir daha kapandı. Artık telefon hiç açılmıyor, açılırken tekrar kapanıyordu. Bu halde doğruca telefoncuya koştum. Yeni batarya taktırdım. Kıssadan hisse ucuz etin yahnisi yavan oldu. 50 Tl'ye mucize batarya alabileceğime inandım ama sonuç hüsran. Az daha telefonun beyninin yakıyordum. Dejiden uzak durun arkadaşlar size diyeceğim tek şey budur. Samsung için bilemem ama iphone 5 için deji batarya intihardan başka bir şey değil. (Dün satıcı ie iletişime geçtim, bugün iade için kargoya vericem. Bakalım ücreti iade edecek mi, göreceğiz)

• Arkadaşlar teknik servis olarak söylüyorum Apple ürünlerinde yansanayi batarya olmaz.Bataryanın gold yada deji yada adı herneyse olması satan firmanın orjinal üzerine sonradan yapıştrdığı yada yazdırdığı markadır. Bakın aliexpress den gold batarya isteyin sarı renkli orjinal miliamperinden yüksek değerli batarya, gelen ürünün etiketini kaldırın orj apple batarya göreceksiniz.

Burda dikkat edilmesi gereken husus şudur. Aldığınız bataryanın Şarj Sayacını mutlaka kontrol edin. Bunu en basit İTools ile yapabilirsiniz, daha ayrıntılı pilin kapasitesi vs görmek için İbackup Bot programını kullanabilirsiniz. Pilin kaç defa tam dolduruş yapıldığı ve kaç Ma gücünün kaldığı gibi bilgiler bataryanın üzerindeki çipte kayıtlı kalır.

ÖNEMLİ

1:Deji yada diğer firma kendi ürünümü satıyorum diyorsa yalandır aldanmayın.
    2:İnternette birçok yerde 5$ dan 40$ a kadar bataryalar bulabilirsiniz.(iphone ların bataryalarını son kullanıcı değiştiremediği için deformasyona uğramaz sıfır görünümlü olur garantiden değişen cihazarın pilleri ve teknik servislerden değişen piller parayla alınıp jelatinlenip tekrardan satılır) Bu ürünlere çok dikkat edin zira anlaşılması zordur.
    3:Aldığınız bataryanın sayacını mutlaka kontrol edin ve satıcınızdan bu tölöransı mutlaka isteyin.

Burada bahsi geçen markayı övmüyorum yada kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama takılan 10 bataryadan 2 geri dönüş varsa bu söylediklerimi gözden geçirmekte fayda var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.