Bildirim
iPhone 5 İCLOUD KİLİTLİ ACİL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
icloud kilidi varsa cihazda, direk çöp. sadece yedek parça olarak kullanmaya yarar. -
quote:
Orijinalden alıntı: LGR9
icloud kilidi varsa cihazda, direk çöp. sadece yedek parça olarak kullanmaya yarar.
Hocam satan adamları aradım yaptırılabiliyor diyorlar .Yapılmıyor mu -
quote:
Orijinalden alıntı: hpBloke
quote:
icloud kilidi varsa cihazda, direk çöp. sadece yedek parça olarak kullanmaya yarar.
Hocam satan adamları aradım yaptırılabiliyor diyorlar .Yapılmıyor mu
cihazları satmak için ellerinden geleni yapıyorlar. sakın kanmayın, pişman olursunuz. daha sonra öldüm fiyatına elinizden zor çıkartırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
cihazları satmak için ellerinden geleni yapıyorlar. sakın kanmayın, pişman olursunuz. daha sonra öldüm fiyatına elinizden zor çıkartırsınız.
hocam yani bu icloud un olayı ne ne oluyor telefona? -
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam yani bu icloud un olayı ne ne oluyor telefona?
icloud kilitli = %99 çalıntı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
yani bulaşmaya gerek diyorsunuz -
madem kırılabiliyor onlar neden kırdırmıyor.
hiç yanaşma kardeşim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X