Şimdi Ara

İphone 5 İmei Klonlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar , 3 hafta 2.el iphone 5 aldım sahibinden aracılığı ile telefonun imei'si kapatıldı,hattı görmüyor. Faturasını bulamadım dedi arkadaş nereden aldığını'da sormadım.
    Telefonlarımada cevap vermiyor,Ne yapabilirim arkadaşlar ?

• UPupupupup
  • İmei klonlama degilde buyuk ihtimalle yurt dışı cihazdır pasaport kaydı yapılmamiştir.

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

Burdan imei'yi sorgula bakalim ne yaziyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMEI : ******************
    Durumu : Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
    Kaynak : --
    Üretici : Üretici: Apple Inc Pazar Adı: Apple iPhone 5 A1429 Model Bilgileri: A1429

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra852 -- 24 Şubat 2014; 16:32:53 >
  • Hocam dediginiz gibiymis.faturasi olmadan hakkinizi arayabileceginizi zannetmiyorum.yazdiginiz cevaptan imei numarasini silin yine sıkıntı cikmasin.

• Ya Yurtdışındaki bir Apple Store'da cihazın herhangi bir sebepten dolayı değişimini isteyeceksiniz, ki değişimi yapılan cihazların imei'si ve seri numarası değiştirilip tamiri yapılıp yeni cihaz gibi servisten çıkıp değişim için servis istemiş herhangi birisine yollanıyor yada BTK'dan(fatura lazım) Kendi numaranıza açtıracaksınız.

• hangi bayiden alındıgını öğrenebilirmiyim ? bayidende faturamı isteyebilirim sanırım
  • üç krş daha fazla verin sağlam garantili 2. el cihaz alın.
  • Fatura olmadan cihaz çöp fatura bulabilirseniz tek bir numara ile kullanma koşılu ile açtırabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.