Şimdi Ara

İphone 5'in Amansız hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizlere iphone 5imin başına gelen amansız hastalıktan bahsetmek istiyorum.
    5-6 ay önce ayfonumun şarjı bitti ve kapandı. Tabi o zamanlar sürekli çakma şarj aletleri ve kablolar kullanıyordum.
    Telefon kapandıktan sonra birdaha açılmadı.
    İstanbulda birkaç servise götürdüm. Bana anakartın,şarj entegresinin ve bataryanın yandığını söylediler ve yaklaşık 500 lira gibi bir fiyat çıkardılar.Bu yaşımda saçlarıma beyazlar düşmüştü
    Neyse, telefonu memleketim olan Van'daki telefoncuma belki bir umut daha ucuz fiyat verir diye götürdüm ama ihtimal vermiyorum tabi.
    Adam beni 2 saat sonra aradı ve şok! Telefonumu hiçbirşey olmamış gibi bana verdi.
    Usta naaaptın dedim "valla sadece bataryayı değiştim çalıştı yeğenim" dedi.
    Efenim çok uzatmayayım telefonu aldım kullanmya başladım hiçbi sıkıntısı yoktu,
    Aradan 1 ay geçti ve yine beklenen son; bir kapandı birdaha açılmadı.
    Hastalığı nüksetmişti.
    İstanbulda tanıştığım ve gerçekten teknikten anlayan bir dostuma götürdüm.
    Baktı ve dediki telefonunda bir olay var ve sürekli bataryayı öldürüyor.
    Yani şarjımın bitmediği sürece sıkıntı yok ancak şarj bittiği zaman sanırım anakarttan kaynaklanan bir sıkıntıdan dolayı batarya ölüyor. Birdahada açılmıyor.
    Tabi gidip 80 lira verip batarya değiştirip tekrar kullanabiliyorum.
    Şimdi ey değerli F-D ahalisi telefonumun yakalandığı bu amansız hastalıktan anlayabilecek yada daha önce bunu tecrübe etmiş bir arkadaşımız bana akıl verebilir mi ?
    Sevgiler,saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Olay biraz psikolojik sanırım sizin iphone 5 yaşam enerjisini kaybetmiş. Onu hayata bağlamak için bir şeyler yapmanız lazım. Son çare ötenazi

• Organ nakli gerekli Akdeniz universitesine git kardes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam restore et anakart ile ilgili değil sorunun sanırım Kenbu hocamıza danış çözemediği arıza daha doğmamıştır.

Edit: Arkadaşlar ciddi cevap verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A7323562 -- 11 Mayıs 2014; 19:25:52 >
  • Orjinal olmayan sarj aleti-kablo kullan ondan sonra amansız hastalık de.Bataryayı sürekli öldürmesi entegrenin bozulmasından kaynaklıdır sanırım ilk teşhis doğru.Pili değiştirmek geçici bir çözüm hatta çözüm bile sayılmaz.
  • Konu hakkında bilgim yok fakat anlatım çok güzel, beğendim :)

Geçmiş olsun ayrıca :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Apple-Apple Hocam restore edersem telefon kapanacaktır ve birdaha açılmamasından korkuyorum açıkçası. Kenbu hocamıza pm yoluyla mı ulaşmalıyım ?

Diğer motive edici cevaplar ve geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler arkadaşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendhy

@Apple-Apple Hocam restore edersem telefon kapanacaktır ve birdaha açılmamasından korkuyorum açıkçası. Kenbu hocamıza pm yoluyla mı ulaşmalıyım ?

Diğer motive edici cevaplar ve geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler arkadaşlar.

Kendisine pm atın yada konuya çağırayım.

• efendhy E kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğinize benzer durumu yaşamıştım. Telefoncuya götürdüm (normalde hep kendim halletmeye çalışırım, tamir olmaz da değiştirmeye bahane olur diye götürdüm galiba) oradaki arkadaş batarya dolu mu dedi. Açık olmamasına rağmen bütün ece şarj ettim denemek için dedim. Home ve power tuşları bozuk olduğundan ben bir şey yapamadım ama oradaki arkadaş bir şekilde home ve powera aynı anda basmayı becerdi ve cihaz açıldı. Bir denemenizi öneririm.
  • Kendisine pm attım beklemedeyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otnemem O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Tuşlarda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
    Evet bahsettiğiniz yöntemi biliyorum ancak çok denedim.Bu kesinlikle bataryanın ölümüyle alakalı bir durum.
    Cevap için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.