Şimdi Ara

iphone 5 - İngiltere'den Satın Almak Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
12.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tax refund: 59.50 Total spending: 529.00

böyle çıktı 16 gb modeli için. girip uğraşmak istemeyenler için koydum.

edit : ingiltere için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 15 Ekim 2012; 9:38:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcis

@bluerdem teşekkürler bilgiler için.

vergi geri ödemesini ilgili linkten birçok ülke için hesaplayabilirsiniz, elinize geçecek tam tutar:
    http://www.global-blue.com/traveller-services/tax-free-shopping/refund-calculator/

Rica ederim ama global blue'nun sitesindeki rakamlar birebir tutmuyor. 16 gb 530 pound icin yaklaşık 40 pound geri ödeme yapılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Tax refund: 59.50 Total spending: 529.00

böyle çıktı 16 gb modeli için. girip uğraşmak istemeyenler için koydum.

edit : ingiltere için

Ellerinize sağlık hocam cok iyi oldu bu.
  • bir arkadaşım yarın ingiltere ye gidiyor ona getirtmek istiyorum ama orda şuan varmıdır onu nasıl öğrenebiliriz bir bilgisi olan varmı ? online uk apple store da 3 4 hafta içinde gönderilir diyor acaba normal apple store gittiğinde de 3 4 hafta zaman mı verirler hemen alamaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fscool

bir arkadaşım yarın ingiltere ye gidiyor ona getirtmek istiyorum ama orda şuan varmıdır onu nasıl öğrenebiliriz bir bilgisi olan varmı ? online uk apple store da 3 4 hafta içinde gönderilir diyor acaba normal apple store gittiğinde de 3 4 hafta zaman mı verirler hemen alamaz mı ?

Oradan herhangi bir apple store'un sayfasına girip rezervasyon yaptıramıyor musun? Ben o şekilde deniyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu hiç bilmiyorum nerden yapılıyor o ? normal apple store da 3 4 hafta diyor sizin söylediğiniz sanırım siparişi veriyorsunuz sonra gidip alıyorsunuz dimi ?
  • yaa ben rezervasyon yaptırdım hemen bana mail geldi rezervasyonunuz kabul oldu sizi görmek için sabırsızlanıyoruz diye bukadar kolaymı ya ben mi yanlış yaptım anladım :D
  • ingilterede suan stok varmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

ingilterede suan stok varmidir?

reserve yapıp alnıyor onlar size uygunsa mail atıyolar sizde gidip alıyorsunuz diye biliyorum..gidince hemen alınır mı bir bilgim yok.
  • bende sizin gibi ingiltereden almayı düşünüyorum.ve duyduklarıma göre türkiyeye geri dönerken 60£ geri alıyosunuz vergi olarak tabi önce havalimanından Global Blue ofise gitmelisiniz.ama yine türkiyeye gelice 100-150 tl vergi alıyolar :)
  • Bende Almanya için birkaç soru sorayım o zaman annem 22 kasımda almanyaya gidecek şimdi ben apple ' ın sitesinden sipariş versem 3-4 hafta sonra gönderim yapılır yazıyor adres olarak teyzemin evinin adresini verecem oraya gönderim yapılır mı yapılması halinde annem telefonu alıp buraya getirebilir mi ve bu telefonlar unlocked olarak mı kargoyla gönderiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: INSTINCT61

Bende Almanya için birkaç soru sorayım o zaman annem 22 kasımda almanyaya gidecek şimdi ben apple ' ın sitesinden sipariş versem 3-4 hafta sonra gönderim yapılır yazıyor adres olarak teyzemin evinin adresini verecem oraya gönderim yapılır mı yapılması halinde annem telefonu alıp buraya getirebilir mi ve bu telefonlar unlocked olarak mı kargoyla gönderiliyor

teli teyzene göndertebilirsin evet unclok satılıyor ve annende teli kendi yanında getirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

Arkadaşlar Merhaba Şuanda Ankara / Optimum AVM'de bir telefoncudan çıktım ve iPhone 5 için ön sipariş yaptım... 3 ay ertelemeli 1820 TL / 12 Taksit Ödememi yaptım ve cihazı beklemekteyim. 21 Ekimde cihazı teslim edeceklerini söyledi

Verdiler mi telefonu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

quote:

Bende Almanya için birkaç soru sorayım o zaman annem 22 kasımda almanyaya gidecek şimdi ben apple ' ın sitesinden sipariş versem 3-4 hafta sonra gönderim yapılır yazıyor adres olarak teyzemin evinin adresini verecem oraya gönderim yapılır mı yapılması halinde annem telefonu alıp buraya getirebilir mi ve bu telefonlar unlocked olarak mı kargoyla gönderiliyor

teli teyzene göndertebilirsin evet unclok satılıyor ve annende teli kendi yanında getirebilir.

cevap için teşekkür ederim kredi kartının sahibi önemli mi telefon için farklı olması birşey değiştirir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükjunior

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

Arkadaşlar Merhaba Şuanda Ankara / Optimum AVM'de bir telefoncudan çıktım ve iPhone 5 için ön sipariş yaptım... 3 ay ertelemeli 1820 TL / 12 Taksit Ödememi yaptım ve cihazı beklemekteyim. 21 Ekimde cihazı teslim edeceklerini söyledi

Verdiler mi telefonu

takip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

quote:

cevap için teşekkür ederim kredi kartının sahibi önemli mi telefon için farklı olması birşey değiştirir mi

kredi kartı sahibi alıcıdan farklı isimde olabilir.

• Mrb arklar aralık 3 ünde ingilteye biletim var 2-3 gün kalıp geri gelicegim 3 tane ıphone 5 getirmeyi düşünüyorum Almayı düşünen varsa yardımcı olabilrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musa1026

Mrb arklar aralık 3 ünde ingilteye biletim var 2-3 gün kalıp geri gelicegim 3 tane ıphone 5 getirmeyi düşünüyorum Almayı düşünen varsa yardımcı olabilrim

geldinmi turkiyeye ne kadara aldın.
  • Bu ayın 3 ündeydi 5 ine ertelendi 5 inde ingiltere londra app storeden almayı düşünüyorum acaba stok durumu nedir bilgisi olan arklar varmı
  • Qatar da fiyatlar daha uygun vergisiz. Ingilterede avrupa da pahalı. Qatarda sıfır vergiyle satılıyor 450-500 dolar arası simfree

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.