Bildirim
İphone 5 ios 6.1.2 arama cevaplama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende hep merak etmisimdir upp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sucxx
arkadaslar 2 gün önce iphone 5 aldım arkadaşın telefonunda arama geldiğinde slide yaparak açıyor telefonu benimkinde cevapla meşgül diye 2 tane buton çıkıyo ekranda ayarlara falan baktım ama bulamadım slide olarak cevaplamayı nasıl ayarlıyoruz bilginiz varmı ?
benim bildiğim telefon kilit ekranındayken (ekran kapalıyken) arama geldiğinde slide şeklinde cevaplanıyor, ekran açıksa cevapla meşgul şeklinde seçenekler çıkıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ozcimbomlu
quote:
arkadaslar 2 gün önce iphone 5 aldım arkadaşın telefonunda arama geldiğinde slide yaparak açıyor telefonu benimkinde cevapla meşgül diye 2 tane buton çıkıyo ekranda ayarlara falan baktım ama bulamadım slide olarak cevaplamayı nasıl ayarlıyoruz bilginiz varmı ?
benim bildiğim telefon kilit ekranındayken (ekran kapalıyken) arama geldiğinde slide şeklinde cevaplanıyor, ekran açıksa cevapla meşgul şeklinde seçenekler çıkıyor
:S çözemedim ben hala bunu yaa bilen varsa bi desin nedir nasıl olur :D -
quote:
quote:
quote:
benim bildiğim telefon kilit ekranındayken (ekran kapalıyken) arama geldiğinde slide şeklinde cevaplanıyor, ekran açıksa cevapla meşgul şeklinde seçenekler çıkıyor
:S çözemedim ben hala bunu yaa bilen varsa bi desin nedir nasıl olur :D
arkadaş sölemiş işte ekran kilitliyken o şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: fastforyou
quote:
quote:
quote:
:S çözemedim ben hala bunu yaa bilen varsa bi desin nedir nasıl olur :D
arkadaş sölemiş işte ekran kilitliyken o şekilde.
hmm peki çok teşekkürler :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X