Şimdi Ara

Iphone 5 İos sistem & Android Telefon mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8.senesini devirdigim Akılsız telefonumun miyadı doldu bende akıllı telefon dünyasına girmenin zamanının geldigini düşündüm. akıllı telefonlar hakkında hiç bilgim yok kafamda ıphone 5 yada 5c var diger taraftan da android telefonmu alsam diye düşünüyorum İos ile android'i karşılaştırsak hangi taraf agır basar ban yardımcı olabilirseniz sevinirim...

• hocam para olarak sıkıntım yok yalnız ios android + ları ne kadar yada - leri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gelincik07

hocam para olarak sıkıntım yok yalnız ios android + ları ne kadar yada - leri

eğer uzun süre telefon kullanıyorsan android alma çünkü ram şişiyor hafif kasmalar başlıyor birde akıllı telefona ilk defa geçiyorsan android çok karmaşık geliyor ilk telefonum s1 di acayip karışık gelmişti sonra iphone 4 aldım basit arayüz ama bir gündende sonra ios sıkıyor bence ilk ios al sonra onu kullan general mobile discovery al direk gidip note 3 veya s4 alma beğenmessen parana yazık edersin git gm discovery al 600 tl beğenmessen eşe dosta hediye edersin ama kesinlikle ios al ilk daha basittir daha akıcıdır rahat 3-4 sene gider
  • quote:

İki tarafında olumlu ve olumsuZ yönü var. Android de xperia z1 i tavsiye ederim. Ekranı büyük su geçirmez kamera iyi mükemmel telefon. İphone ise ekranı küçük ama ios olarak stabil. Şuan stabil olduğuna inanmıyorum. Zaten o yüzden sürekli güncelleme yayınlanıyor. Şimdi 7.1 beta sürümü yayınlandı. Anca final sürümü cıktıgı zaman stabil olur. Benim tercihim z1 den yana. Film izle video izle. Nette ekran büyük oldugu için daha rahat gez vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir1300

quote:

eğer uzun süre telefon kullanıyorsan android alma çünkü ram şişiyor hafif kasmalar başlıyor birde akıllı telefona ilk defa geçiyorsan android çok karmaşık geliyor ilk telefonum s1 di acayip karışık gelmişti sonra iphone 4 aldım basit arayüz ama bir gündende sonra ios sıkıyor bence ilk ios al sonra onu kullan general mobile discovery al direk gidip note 3 veya s4 alma beğenmessen parana yazık edersin git gm discovery al 600 tl beğenmessen eşe dosta hediye edersin ama kesinlikle ios al ilk daha basittir daha akıcıdır rahat 3-4 sene gider

İos çok sıkıcı. Bende şuan iphone kullanıyorum ve sıkıldım. Android ram şişiyor diyorsunda telefonu fabrika ayarlarına çevirsin sıfır hale düzelir. Bu iphone dada böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

İki tarafında olumlu ve olumsuZ yönü var. Android de xperia z1 i tavsiye ederim. Ekranı büyük su geçirmez kamera iyi mükemmel telefon. İphone ise ekranı küçük ama ios olarak stabil. Şuan stabil olduğuna inanmıyorum. Zaten o yüzden sürekli güncelleme yayınlanıyor. Şimdi 7.1 beta sürümü yayınlandı. Anca final sürümü cıktıgı zaman stabil olur. Benim tercihim z1 den yana. Film izle video izle. Nette ekran büyük oldugu için daha rahat gez vs.

z1 in çerçevesi çok büyük be abi bence en en kötü sebebi ama bir note 3 bir g2 onun kadar performanslı hemde nerdeyse çerçeve yok

• Sana sadece şunu söyleyeyim. Forumda bu konu gibi binlerce konu var. Yerinde olsa aratırım onları iki platformu kendime göre karşılaştırırım. Google'dan aratınca da birçok kullanıcı yorumu karşına çıkar. Konu açmaktansa en başta araştırmak daha iyi olurdu bana göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • para sıkıntın yoksa iphone 5 al
    Ayrıca ben android kullanıcısıyım, bunu da belirteyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir1300

quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

z1 in çerçevesi çok büyük be abi bence en en kötü sebebi ama bir note 3 bir g2 onun kadar performanslı hemde nerdeyse çerçeve yok

Evet çerçeve konusunda g2 yi bende cok iyi buluyorum ama z1 ide seviyorum :)

• Android telefon+ ipad mini

• Android her zaman pişmanlıktır. Sadece 4-5 ay dayanabiledim ve 1250 tl ye aldığım samsung cihazı zar zor 500 tl ye satabildim bilgin olsun.Şimdi 5s kullanıyorum ve gerçekten kafam rahat etsin ve hızlı olsun diyorsan İphone
  • Araştırmadan konu açmışsın diyen arkadaşlar biliyorum forumda belkide yüzlerce açılmış konu var ama herkesin kullanıcı görüşünü merak ettigim için açtım konuyu kimisi android kullanır güzel al der kimisi aptalmısın ios dan şaşma der benim için kullanıcılar önemli...dedigim gibi ıphone 5 yada android olarak da kafamda htc one ve Lg g2 var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.