Şimdi Ara

Iphone 5 kasasını tinerle silsem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dip dediğiniz , karbon fiber kaplama mı yoksa farklı birşey mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamadenizkvvt G kullanıcısına yanıt
    Ben kendi yaptığımı söyleyeyim dedim . Benim iphone 5 de de çizik filan var rahatsız oluyordum görüntüden , telefon kılıfı da kullanmak istemiyordum . Karbon fiber kaplama aldım , telefonun ön arka yanlar kısacası heryeri kapladım . Telefonum beyazdı , siyah kırmızı kapladım hem gözüme güzel görünmeye başladı hemde o çizikler görünmemeye başladı . Üstelik senin telefon siyah çok yakışır telefonuna .
    Ayrıca bunu yapınca kap takılmıyor telefona.

Kardeşimin telefondan çektim sonra telefonun ekranından çektim bunu :)) Görüntü kötü olabilir

Iphone 5 kasasını tinerle silsem

• avtheree kullanıcısına yanıt
    Farklı hocam

• Arda1043 kullanıcısına yanıt
    İnternetten baktım da güzelmiş . İphone için satışını yapan bildiğiniz bir yer var mı ?

• avtheree kullanıcısına yanıt
    Maesef bilmiyorum

• hocam 100-150 liraya kasayı değiştirip telefonuna tamamen sıfır görünümü kazandırmak gibi bi yolunda var bütçe uygunsa bence öyle yap en kesin çözüm bu. ayrıca şimdiden söyliyim forumda kasa oturmuyo çakma gibi duruyo vb. söylenenlere inanmamanı tavsiye ediyorum çoğu kişi tahmin yürütüyo. ben 1 ay önce falan aldım iphone 5 ikinci el, kasa tamamen sıfırdı aldığım yer kasa değiştirilmiş gibi birşey söylemedi fakat 2 yıllık siyah bir iphone 5 nokta çiziksiz olamaz ben bile 1 ayda ful kılıfla kullanmama rağmen belli oluyo kullanıldığı yani o yüzden kasanın değiştirildiğini düşünüyorum ve kesinlikle hiçbir sorun yok, değişim sırasında rahat olmak istiyorsanda kaliteli bir yerde değiştirirsin bu kadar basit.
  • Denemek lazım
    http://www.youtube.com/watch?v=g92_17ZtH9Y

http://www.youtube.com/watch?v=Es-T-dGe6Ts

Zımpara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuqollo -- 16 Ocak 2015; 21:51:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

Ben kendi yaptığımı söyleyeyim dedim . Benim iphone 5 de de çizik filan var rahatsız oluyordum görüntüden , telefon kılıfı da kullanmak istemiyordum . Karbon fiber kaplama aldım , telefonun ön arka yanlar kısacası heryeri kapladım . Telefonum beyazdı , siyah kırmızı kapladım hem gözüme güzel görünmeye başladı hemde o çizikler görünmemeye başladı . Üstelik senin telefon siyah çok yakışır telefonuna .
    Ayrıca bunu yapınca kap takılmıyor telefona.

Kardeşimin telefondan çektim sonra telefonun ekranından çektim bunu :)) Görüntü kötü olabilir

Iphone 5 kasasını tinerle silsem

Dediğin gibi hocam fena durmuyo :) her telefoncuda bulurum karbonfiberi demi yaygınbişeydir sanırım ve maliyeti ne kadar oldı senin bu heryeri kaplatman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamadenizkvvt -- 28 Ocak 2015; 3:26:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KevinSalvatore

hocam 100-150 liraya kasayı değiştirip telefonuna tamamen sıfır görünümü kazandırmak gibi bi yolunda var bütçe uygunsa bence öyle yap en kesin çözüm bu. ayrıca şimdiden söyliyim forumda kasa oturmuyo çakma gibi duruyo vb. söylenenlere inanmamanı tavsiye ediyorum çoğu kişi tahmin yürütüyo. ben 1 ay önce falan aldım iphone 5 ikinci el, kasa tamamen sıfırdı aldığım yer kasa değiştirilmiş gibi birşey söylemedi fakat 2 yıllık siyah bir iphone 5 nokta çiziksiz olamaz ben bile 1 ayda ful kılıfla kullanmama rağmen belli oluyo kullanıldığı yani o yüzden kasanın değiştirildiğini düşünüyorum ve kesinlikle hiçbir sorun yok, değişim sırasında rahat olmak istiyorsanda kaliteli bir yerde değiştirirsin bu kadar basit.

On-off tuşum bozuk bildiğim güvenilir bi tamirciye gidicem gitmişken kasa değişiminide sorarım olmadı uygunsa öyle yaparım yapmadan önce temiZlerim ama yanları nasılsa değişicek görmüş olırum nasıl oluyo diye hem:)

• quote:

Orijinalden alıntı: fuqollo

http://www.youtube.com/watch?v=g92_17ZtH9Y

http://www.youtube.com/watch?v=Es-T-dGe6Ts

Zımpara

Hocam cok tesekkür ederim aklımdaki tüm soru işaretlerinin giderilmesinde yardımcı oldunuz galiba karar verdim kasa değişiminin fiyatını sorucam 100 dedi diyelim değiştirmeden önce temizlicem hoşuma giderse kalır öyle gitmezse değiştirirm kasayı veya kasa değişiminin fiyatını karsılayamazsam karbon fibere bakıcam hangisi daha ekonomik olursa onu yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamadenizkvvt -- 28 Ocak 2015; 3:25:49 >

• Kasa değişimi yapmayın. Orjinal kasa takmazlar. Karbonfiber kaplatın. En iyi seçim.
    Hocam heryerde bulunmuyor . İnternetten sipariş edebilirsin , kapıda ödemeli olarak . 20 25 tl oluyor . Benim aldığım adamın numarasını vereyim istersen , whatsapptan konuşup istediğini söylersin , kapıda ödemeli alırsın

• Dostum metil alkolle temizlemeni öneririm her ne kadar tinerin sonuçlarını bilmesemde daima alkolle temizleme yapıyorum.
    Eczaneden cüzi bi miktara temin edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Kasa değişimi yapmayın. Orjinal kasa takmazlar. Karbonfiber kaplatın. En iyi seçim.

Öneriniz için cok tesekkür ederimmm

• quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

Hocam heryerde bulunmuyor . İnternetten sipariş edebilirsin , kapıda ödemeli olarak . 20 25 tl oluyor . Benim aldığım adamın numarasını vereyim istersen , whatsapptan konuşup istediğini söylersin , kapıda ödemeli alırsın

Çok iyi olur kardeş ya alabilir miyim numarayı sakıncası yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: Ac4601

Dostum metil alkolle temizlemeni öneririm her ne kadar tinerin sonuçlarını bilmesemde daima alkolle temizleme yapıyorum.

Ben bilinçsizce tinerle yapardım inanki belkide iyice berbat ederdim sağolsun arkadasların dediği gibi karbon fiber cok yattı kafama onu yapıcam ve yapmadan önce alkolüde denicem iyice cizildikten sonra

• Dostum nasıl haberleşip alabilirim numarayı senden fikirleriniz cok yardımcı oldu bana cok tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: gamadenizkvvt

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Kasa değişimi yapmayın. Orjinal kasa takmazlar. Karbonfiber kaplatın. En iyi seçim.

Öneriniz için cok tesekkür ederimmm

Rica ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: gamadenizkvvt

quote:

Orijinalden alıntı: Ac4601

Dostum metil alkolle temizlemeni öneririm her ne kadar tinerin sonuçlarını bilmesemde daima alkolle temizleme yapıyorum.

Ben bilinçsizce tinerle yapardım inanki belkide iyice berbat ederdim sağolsun arkadasların dediği gibi karbon fiber cok yattı kafama onu yapıcam ve yapmadan önce alkolüde denicem iyice cizildikten sonra

Yalnız şunu belirtiym alkol çizikleri götürmüyor.
    Sadece genel toz temizliğine yarıyor.
    Yanlış anlaşılma olmasın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.