Şimdi Ara

Iphone 5 kasasını tinerle silsem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gamadenizkvvt

Iphone 5 kasasını Ama sadece yanları tinerle silsem nasıl bir görüntü alır yanları çizildi Çizikleri yok etmek için iyi bir yöntem olabilir mi telefon siyah yanları silince tahminimce Beyaz ile gri arası bir renk olacak önerir misiniz

Bence yanlarda çok cizik varsa denenir baktın olmadı begenmedin bumperlar var kaplar var kullanirsin bisey olmaz ss bekliyoruz before after yaparsan iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinerle bakalım, belki siyah iPhone'dan beyaz iPhone yaparsın.
  • Karar senin. Ben olsam yapmaz dım

• quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

Bu mesaj silindi.
    Numarayı kaldırmanı tavsiye ederim burada art niyetli insanlar bulunabiliyor. Çoluk çocuk numarayı alır işletir adama yazık. Sen konuyu açan kişiye özelden mesaj olarak at numarayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan907kaan -- 29 Ocak 2015; 23:49:19 >
  • kaan907kaan kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam , benim amacımda oydu da yanlışlıkla cevaplaya geldim , sonrada neyse sıkıntı olmaz dedim . Ne olur olmaz haklısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

Sağolasın hocam , benim amacımda oydu da yanlışlıkla cevaplaya geldim , sonrada neyse sıkıntı olmaz dedim . Ne olur olmaz haklısınız

Benim bi ara başka bir forum sitesinde numaramı vermişti bir arkadaş Allah'ım ölüyorum. Çoluk çocuk 12 Yaşında ergenler arayıp duruyo aklarınca işletmeye çalışıyorlar. Biri vardı hiç unutamam. Gizli numaradan arıyo sonra diyoki ben bankadan arıyorum, hangi banka diyorum bende biraz eğlenirim diye filan konuşuyordum o derece sinirlerim bozulmuştu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan907kaan -- 29 Ocak 2015; 23:54:09 >
  • kaan907kaan kullanıcısına yanıt
    Ahah :)) Haklısınız ya düşünemedim onları

• avtheree kullanıcısına yanıt
    tuşun etrafındaki nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac4601

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ac4601

Dostum metil alkolle temizlemeni öneririm her ne kadar tinerin sonuçlarını bilmesemde daima alkolle temizleme yapıyorum.
    Eczaneden cüzi bi miktara temin edebilirsin.

Ben bilinçsizce tinerle yapardım inanki belkide iyice berbat ederdim sağolsun arkadasların dediği gibi karbon fiber cok yattı kafama onu yapıcam ve yapmadan önce alkolüde denicem iyice cizildikten sonra

Yalnız şunu belirtiym alkol çizikleri götürmüyor.
    Sadece genel toz temizliğine yarıyor.
    Yanlış anlaşılma olmasın

Aa..tamamdır hocamm tesekkürler

• Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TownSportif

quote:

Iphone 5 kasasını Ama sadece yanları tinerle silsem nasıl bir görüntü alır yanları çizildi Çizikleri yok etmek için iyi bir yöntem olabilir mi telefon siyah yanları silince tahminimce Beyaz ile gri arası bir renk olacak önerir misiniz

Bence yanlarda çok cizik varsa denenir baktın olmadı begenmedin bumperlar var kaplar var kullanirsin bisey olmaz ss bekliyoruz before after yaparsan iyi olur

Tabiki hocam before after yapıcamm:)

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

tuşun etrafındaki nedir hocam?

Hocam ıphone beyazmış siyah ve bordo karbon fiber yapılmış tuşta öyle beyaz kalmış orjinal bir parca olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: knnolg

Karar senin. Ben olsam yapmaz dım

Cizikler baya artınca merak edince yapıcam hocam ama artık karbon fiber cok yattı kafama

• OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    Sanırım orta tuştaki şeyi soruyorsunuz .
    Orasıda kaplamanın bi parçası yuvarlak yapıştırma oluyor

• Garantisi var ise servise götürmeni tavsiye ederim. (vuruk vs.. yok ise)

benim Iphone 5 telefonum 2 kere değişim verildi. şimdi tekrar götüreceğim kısmetse...

ücret iadesi isteyeceğim. (verirlerse.....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemy1907 -- 30 Ocak 2015; 11:07:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemy1907

Garantisi var ise servise götürmeni tavsiye ederim. (vuruk vs.. yok ise)

benim Iphone 5 telefonum 2 kere değişim verildi. şimdi tekrar götüreceğim kısmetse...

ücret iadesi isteyeceğim. (verirlerse.....)

Amerikadan getirttim bn bu cihazı ya ve 3 yıl oldu alalı:(

• Ben yapmazdım.
    evet ondan bahsediyorum yapıştırma bant türü bişeyi nerede bulabilirim acaba?
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    Bant türü gibi demem doğru olur mu bilmiyorum . Düzgün öyle yapıştırıp çıkartınca çıkartıldığı zemini kötü etmiyor ve iyi yapışıyor . Ben istanbuldan birinden kapıda ödemeli olarak siparişle almıştım , istersen numarayı vereyim whatsapptan görüşüp sipariş edin

özelden yazarsanız cok iyi olur hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.