Şimdi Ara

iphone 5 mi ipad 4 mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki ipad 4 cellular alsam direk telefon olarak kullanmam elbet ama bi sim kart takıp msjlasma telefon görüşmesi yapma olarakta kullansam daha iyi olur mu?
  • Hic bir sekilde ipadi, iphonedan daha fazla zaman kullanamazsiniz. Cebinizde bir apple urunu bulunsun surekli kullanin, eger gerekli gorurseniz daha sonra ipad alirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli yanımda bulunması konusunda i5 gercekten daha mantıklı geliyo
  • iphone 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

İphone 4 + ipad mini. İphone 5 ten daha ucuz ayrıca hem telefon hem tablet almış oluyorsun. Ben öyle yaptım memnunum..

O 4 4s olursa aynen ama 4 eski yaw

4 eski tabii ama sorunsuz çalışıyor sadece oyun konusunda geri o da çok değil. İphone 4 ile konuşma mesajlaşma whatsapp internet ve diğer uygulamaları kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadan. İphone oyun konusunda çok doğru tercih değil bana göre şarj dayanmıyor ve ekran küçük sonuçta. İpad mini ise oyun konusunda sıkıntısız büyük ekran da çok daha keyifli şarj sıkıntısı yok. İşle ilgili önemli uygulamaları kullanmak çok daha kolay. Gerektiğinde iPhone üzerinden İnternet'e de giriyor. F/p olarak benim yorumum tabi ki yoksa iPhone 5 ile kombine etmek daha iyi para sıkıntınız yoksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 4s kullanan biri olarak aynı tereddüdü ben de yaşadım 5 mi alsam yoksa ipad mi diye ve dün gittim ipad 4 aldım. doğru kararı verdiğimi düşünüyorum ipad harika bir alet birazcık kurcaladıktan sonra telefonu elime aldığımda garipsedim telefon küçüçük geldi gözüme..

5 alsaydım pek bir değişiklik hissetmeyecektim sanırım benzer bir ürüne sahip olunca model yükseltmek yerine daha farklı bir şey almak hem yeni bir heyecan hem de kullanım farklılığı yaşatıyor.

özetle; eğer iphone 4 ya da 4s kullanıyorsanız 5 almak yerine ipad almanız daha mantıklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

iphone 4s kullanan biri olarak aynı tereddüdü ben de yaşadım 5 mi alsam yoksa ipad mi diye ve dün gittim ipad 4 aldım. doğru kararı verdiğimi düşünüyorum ipad harika bir alet birazcık kurcaladıktan sonra telefonu elime aldığımda garipsedim telefon küçüçük geldi gözüme..

5 alsaydım pek bir değişiklik hissetmeyecektim sanırım benzer bir ürüne sahip olunca model yükseltmek yerine daha farklı bir şey almak hem yeni bir heyecan hem de kullanım farklılığı yaşatıyor.

özetle; eğer iphone 4 ya da 4s kullanıyorsanız 5 almak yerine ipad almanız daha mantıklı..

Kesinlikle. iPad varsa eliniz kolay kolay telefona gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan030303

orta dereceli bi telefonum ve laptopum var ilk apple ürünüm alacak alacagım ürün sizce iphone5 mi ipad4 mü tercih etmeliyim yorumlarınız icin şimdiden teşekkürler

retinalısı ile retinasızı arasında çok büyük fark olacağını düşünmediğimden ve o insanı bayıltan muhteşem tasarımı, inceliği, hafifliği tattığımdan dolayı:
    -İPAD MİNİ DERİM. ZATEN ÇOK UCUZ. VE BENCE 2 YIL HİÇ ZORLANMAZ. İKİ YIL SONRA YENİSİNİ ALIRSIN. BU ŞIKKI İYİ DÜŞÜN, MİNİYİ BİR KULLAN DERİM.
  • Bence IPAD 4 almalısın. Telefon olarak Iphone 5 gerçekten çok pahalı.
    Artan paraya S3 mini veya Iphone 4 alabilirsin.
  • Dostum telefon ihtiyacın acil değilmiş, telefonu neler için kullandığında ortada. Ipad 4 al, eğer çok internette dolaşıyorum diyorsan cellular lı al. Ama telefonumda wifi var diyorsan onun internetini ipad ile paylaştırarak kullanırsın. İpad 4 gayet tatmin edici bir ürün
  • quote:

peki ipad 4 cellular alsam direk telefon olarak kullanmam elbet ama bi sim kart takıp msjlasma telefon görüşmesi yapma olarakta kullansam daha iyi olur mu?

ipadin sım kartı sadece internete girebiliyor
  • quote:

orta dereceli bi telefonum ve laptopum var ilk apple ürünüm alacak alacagım ürün sizce iphone5 mi ipad4 mü tercih etmeliyim yorumlarınız icin şimdiden teşekkürler

dostum en iyisi üstüne azıcık para daha eklersin hem 4s 16gb alırsın hemde ipad mini 32 gb alırsın maddi sıkıntı yoksa rahat rahat kullanırsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.