Bildirim
iphone 5 mi ipad 4 mü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi kriterlere göre kullanacağını söylemediğini için pek cevap alamazsın.
-Film izlemek.
-Oyun oynamak.
-Sunum yapmak.
*****IPad*******
-Telefon olarak kullanmak.
- Ios oyunlarından yararlanmak
*******iphone*******
Seçimini kullanım alanına göre yap. -
aslında hepsi film oyun internette gezinmek vs. inşaat mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim mesleki hayatımda da yardımcı olacagını dusundugum için ipad biraz daha sıcak basıyo ama 1500 civarı verecek olduktan sonra biraz daha verip iphone alırım hem telefon olarak kullanırım her diğer işlerimde kullanırım fikri de yok değil hani kafam karışık o yüzden bu konudaquote:
Orijinalden alıntı: airclimber
Hangi kriterlere göre kullanacağını söylemediğini için pek cevap alamazsın.
-Film izlemek.
-Oyun oynamak.
-Sunum yapmak.
*****IPad*******
-Telefon olarak kullanmak.
- Ios oyunlarından yararlanmak
*******iphone*******
Seçimini kullanım alanına göre yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan030303 -- 20 Ocak 2013; 12:08:47 > -
bunlardan herhangi birini alıp seneye değiştirme imkanımda olmayacak o yüzden iyice arastırmam gerekiyo yenilemem için mühendis olup kendi paramı kazanmam gerekiyo artık:)quote:
Orijinalden alıntı: hakan030303
aslında hepsi film oyun internette gezinmek vs. inşaat mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim mesleki hayatımda da yardımcı olacagını dusundugum için ipad biraz daha sıcak basıyo ama 1500 civarı verecek olduktan sonra biraz daha verip iphone alırım hem telefon olarak kullanırım her diğer işlerimde kullanırım fikri de yok değil hani kafam karışık o yüzden bu konuda
Alıntıları Göster
-
Eğer mühendislik oluyorsanız IPad tercih etmelisin. Defter gibi kullanıp 1 kalem alarak çizimler yapıp not tutabilirsiniz. -
Eğer eğitim amaçlı kullanacaksanız Galaxy Note 10.1 i tavsiye ederim. Çok fazla oyun oynarım, uygulama yüklerim derseniz İpad idealdir..quote:
Orijinalden alıntı: airclimber
Eğer mühendislik oluyorsanız IPad tercih etmelisin. Defter gibi kullanıp 1 kalem alarak çizimler yapıp not tutabilirsiniz. -
İphone 4 + ipad mini. İphone 5 ten daha ucuz ayrıca hem telefon hem tablet almış oluyorsun. Ben öyle yaptım memnunum.. -
ipad mini 750-800 4s 1600-1700 toplam 2400-2600 fln yapıyo iphone5 2000-2100 alınacak cihaz ikisinin toplamı zor benim için ikisinden biri olacak tercihimquote:
Orijinalden alıntı: enzomaresca
İphone 4 + ipad mini. İphone 5 ten daha ucuz ayrıca hem telefon hem tablet almış oluyorsun. Ben öyle yaptım memnunum.. -
öğrenciyim elbet derslerde faydalı olacak benim için ama asıl amaç eğlencequote:
ipad mini 750-800 4s 1600-1700 toplam 2400-2600 fln yapıyo iphone5 2000-2100 alınacak cihaz ikisinin toplamı zor benim için ikisinden biri olacak tercihim
Alıntıları Göster
uygulamalar oyunlar vs. zaten bu tabletlerin hiç biri yoğun mühendislik programlarını kaldıracagını zannetmiyorum eğlence asıl amaç benim için -
iOS U tanımak için iPad mini idealdir ama iPhone da idealleri. Siz ilk önce kullandığınız telefonu değiştirmek istiyormusunuz istemiyormusunuz ona karar vermelisiniz. -
pardon siz 4 demişsiniz ben 4s anladım. o 2liyi hiç düşünmemiştim bu fikride düşünebilirim teşekkürler:)quote:
Orijinalden alıntı: enzomaresca
telefonumu şu an için msjlaşmak ve konusmak için yapıyorum wifi fln var ama gercek int. keyfi uygulamalar bişey yok tablet alırsam bu ihtiyacımı karsılar ama 2 cihaz yerine i5 alıp hepsini aynı cihazda toplama fikri daha mantıklı geliyoquote:
pardon siz 4 demişsiniz ben 4s anladım. o 2liyi hiç düşünmemiştim bu fikride düşünebilirim teşekkürler:)
Alıntıları Göster -
quote:
öğrenciyim elbet derslerde faydalı olacak benim için ama asıl amaç eğlence
uygulamalar oyunlar vs. zaten bu tabletlerin hiç biri yoğun mühendislik programlarını kaldıracagını zannetmiyorum eğlence asıl amaç benim için
Bu konuda yanılıyorsun. İpad bir çok mühendislik işlerinde kullanılıyor ben otomasyon muhendisiyim ve iPad hep çok isime yaradı. Siz hangi programları kullanıyorsunuz. Bir çok ağır programda çizdiğin veya işlediğin herseyin görüntüleme veya degisiklik yapabileceğiniz uygulamalar mevcut -
Bencede iPhone 5 almalısın -
apple store yi çok tanımadığım ve bilmediğim için yaptım bu yorumu yanılabilirm o yüzdenquote:
Orijinalden alıntı: Saydam
Bencede iPhone 5 almalısın
sap2000 autocad vs şimdi kullandığımız programlar 4. sınıfta ve calışma hayatımıda düşündüğüm için bu yoruu yaptım birazda -
aynı şey olmadığını bende biliyorum tablet alıp telefonumla idarede edebilirim yeni bi telefon alıp tablet+telefonu hemen hemen bi cihazda toplamışta olabilirim bu konuda bilenlerden kullananlardan tercihime yardım istedim ben çok tuhaf bi sorun görmüyorum burdaquote:
Orijinalden alıntı: MertS.Y
Bu mesaj silindi. -
Autocad cad Pro Engin 3d composser bunlar çok basarilidir -
ipad 4 derim, büyük ekran tv,video izlersin,quote:
Orijinalden alıntı: Saydam
Autocad cad Pro Engin 3d composser bunlar çok basarilidir
ben bir ara arkadşaın telefonundan internete gireyim dedim, sırtım, beynim 30 dakikada mahvoldu,
yazılar küçük olduğu için zor, hiç uğraşamam küçük ekranla internete girmeyi -
hem iphone 5 hemde ipad 4 sahibi biri olarak
ipad 4 diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAViRA -- 20 Ocak 2013; 17:16:04 > -
İlk Apple ürünü kullanacak kişilere iPhone öneririm şahsen. Sürekli yanınızda taşıyacak ve her zaman kullanacaksınız. Daha sonra eğer gerekli görürseniz iPad alabilirsiniz.
Benzer içerikler
- ipad pil sağlığı
- apple sipariş kaç günde gelir
- apple pencil ucu ne kadar gidiyor
- apple pencil bağlanmıyor
- ipad mi macbook mu
- parolalar iphone
- ipad mi macbook mu
- final cut pro fiyat
- ipad mini 7 fiyat
- apple sahibi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X