Şimdi Ara

İphone 11 mi XS Max mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime 11pro aldım ancak kardeşime de şuan bir telefon gerekiyor.
    XS Max ile 11 arasında kaldık sizce hangisi ve neden?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 11 mi XS Max mi: Karşılaştırma ve İnceleme

Giriş

Apple'ın iPhone 11 ve iPhone XS Max, günümüzün en popüler akıllı telefonlarından ikisi. Benzer özellikler sunsalar da, aralarında önemli farklılıklar bulunuyor. Bu kılavuzda, iPhone 11 ve XS Max'i karşılaştırıyor, temel özelliklerini, avantajlarını ve dezavantajlarını inceliyoruz ve hangi cihazın sizin için daha iyi bir seçim olabileceğini belirlemeye yardımcı oluyoruz.

Tasarıma Bakış

iPhone 11, 6,1 inç LCD ekrana sahipken, iPhone XS Max, 6,5 inç OLED ekrana sahip. Her iki ekran da keskin ve canlı, ancak OLED ekran daha yüksek kontrast oranı ve daha geniş renk gamı sunuyor. Ayrıca, XS Max daha ince ve hafiftir, bu da onu tek elle tutmak için daha rahat hale getirir.

Kamera Performansı

iPhone 11, 12 MP çift arka kamera sistemine sahipken, iPhone XS Max, 12 MP çift arka kamera sistemi ve 12 MP ön kamerasının yanı sıra 3D Derinlik algılama özelliğine sahip. XS Max'in kamerası düşük ışık koşullarında biraz daha iyi performans gösterirken, iPhone 11, daha geniş bir görüş alanı ve Gece Modu sunarak karanlıkta daha iyi fotoğraflar çeker.

Pil Ömrü

iPhone 11, iPhone XS Max'ten daha uzun pil ömrü sunuyor. Apple'a göre iPhone 11, video oynatma için 17 saate kadar, ses oynatma için 65 saate kadar pil ömrü sunarken, XS Max sırasıyla 15 saate ve 60 saate kadar pil ömrü sunuyor.

İşlemci ve Performans

Her iki cihaz da Apple'ın güçlü A13 Bionic işlemcisine sahip, bu nedenle benzer performans seviyeleri sunuyorlar. Ancak XS Max, daha fazla RAM'e (4 GB) sahip, bu da onu ağır uygulamalar ve oyunlar için biraz daha uygun hale getiriyor.

Fiyatlandırma

iPhone 11, XS Max'ten daha uygun fiyatlı. iPhone 11'in başlangıç fiyatı 999 $, XS Max'in başlangıç fiyatı ise 1099 $.

Hangisini Seçmelisiniz?

iPhone 11 ve XS Max, benzersiz avantaj ve dezavantajları olan mükemmel akıllı telefonlardır. XS Max, daha iyi kamera performansı, daha büyük ekran ve daha uzun pil ömrü istiyorsanız daha iyi bir seçimdir. Ancak iPhone 11, daha uygun fiyatlı olması, daha geniş açılı kamerası ve daha uzun pil ömrü sayesinde daha iyi bir değer sunuyor.

Sonuç olarak, en iyi seçim ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır. Her iki cihaz da seçkin özellikler sunuyor ve sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Xs max kullanıyorum yaklaşık 10 aydır her konuda 11 kıyasla çok iyi eksi yönleri kamera ve işlemci ama günlük hayatta işlemci hızını anlayamazsınız. Kamera tarafında geniş açı ve gece modu olması artılarından. Bunlar önemliyse 11 diğer her yönden xs max üstün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa ve ekran xs max geri kalan için iphone 11. Eski Xs max ve yeni iphone 11 kullanıcısı olarak

• Kendisinin fotograf cekmeye ayrica bi ilgisi yoksa xs max her turlu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Kendisinin fotograf cekmeye ayrica bi ilgisi yoksa xs max her turlu
    Hayır hocam kesinlikle yok. 6S den geçecek zaten. İki telefon da fazlasıyla memnun edecektir ancak 4-5 sene de bir değişiyor zaten o yüzden en iyisi olsun taraftarıyız ben de ip11 proya 4 senelik 7 den geçtım mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedManetics

Kasa ve ekran xs max geri kalan için iphone 11. Eski Xs max ve yeni iphone 11 kullanıcısı olarak
    Almışken en yenisi ve en iyisi olabiliyorsa olsun taraftarıyız ancak iki telefon aklımızı çok kurcalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhatsn

Xs max kullanıyorum yaklaşık 10 aydır her konuda 11 kıyasla çok iyi eksi yönleri kamera ve işlemci ama günlük hayatta işlemci hızını anlayamazsınız. Kamera tarafında geniş açı ve gece modu olması artılarından. Bunlar önemliyse 11 diğer her yönden xs max üstün
    Ben de XS max i daha çok beğendim ancak yeni çıkmış olması ve işlemcisi biraz tav etti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 11 mi 12 mi 13mini mi?
    3 yıl önce açıldı
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemci farkını anlayamazsınız hocam eğer öyle ultra yüksek grafikli işlerle telefondan uğraşmıyorsanız. Burada sadece tek verilmesi gereken karar kamera mı yoksa premium bir cihaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhatsn

İşlemci farkını anlayamazsınız hocam eğer öyle ultra yüksek grafikli işlerle telefondan uğraşmıyorsanız. Burada sadece tek verilmesi gereken karar kamera mı yoksa premium bir cihaz mı
    Premium bir cihaz tercihimiz.
  • Xs mi 11 mi derseniz kesin iphone 11 derim ama xs max farklı bir kategori. Bence ikisi arasında kesinlikle xs max.

• 11 siparis verilmistir tesekkurler herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Xs mi 11 mi derseniz kesin iphone 11 derim ama xs max farklı bir kategori. Bence ikisi arasında kesinlikle xs max.
    11 siparis verildi hocam

• Mi note 10 lite mı yoksa daha kötü ekran daha çok para iphone 11 mi beyler? amacımız güzel fotoğraf
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellar

Mi note 10 lite mı yoksa daha kötü ekran daha çok para iphone 11 mi beyler? amacımız güzel fotoğraf
    Bana kalırsa bir iphone gibi fotoğraf çekemez ama bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALO

Bana kalırsa bir iphone gibi fotoğraf çekemez ama bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Amacım güzel aile fotoğrafları olsun reno2z var iyi çekiyor ama bir iphone çekimi görünce daha kaliteli duruyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellar

Amacım güzel aile fotoğrafları olsun reno2z var iyi çekiyor ama bir iphone çekimi görünce daha kaliteli duruyor gibi

Alıntıları Göster
    Ben de öyle düşünüyorum 3GS modelinden beri iphone kullanıyorum 3GS den sonra ara verip başka telefon kullandıktan sonra 5S aldım sonra 7 şimdide 11pro kullanıyorum fotoğrafta gerçekten rakibi yok gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.