Şimdi Ara

Iphone XS Max mi Nothing Phone 1 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8-13k arası bütçem var bu fiyatlarda Nothing Phone 1 alınabiliyor 0 olarak ama cihaza birkaç ay içerisinde 3.0 gelecek ve güncelleme desteği kesilecek. Çok önemli değil stok android olduğu için bootloader açıp unofficial update atılabilir ama beni endişelendiren performans ve batarya. Snapdragon 778G+ var içinde batarya olarak çok iyi olduğunu söylüyorlar elimde şu an mi 13 lite var o yüzden xiaomi düşünmüyorum arayüz rezalet. Genelde hep 60hz kullanıyorum bataryası dayansın diye.

Diğer yandan da 9bin TL civarında hiç değişen parçası olmayan pil sağlığı 80 civarında olan bir XS Max var. XS max nothinge kıyasla 3bin tl gibi daha ucuza geliyor Nothingden kamera ve işlemci olarak çok önde ve iOS daha stabil animasyonları hoş gözüküyor. 60hz de kullandığım için XS Max'in oled 60hz ekranında sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum bataryayıda 3800 mah batarya ile değiştirirsem 6-7 saat ekran süresi alabilirim gibi düşünüyorum. XS Max güncelleme desteğini bu sene kesiyor 19 almayacak muhtemelen o yüzden tedirginim ama şimdi XS Max alsam 2 sene sonra aldığım fiyata satabiliyorum ama nothing 2 sene önce çıktı ve çıktığı sene 15 16k'ydı su an 13k.

Hangisi daha mantıklı seçenek olur acaba? XS Max'in bu sene günceleme desteğini kesmesi uygulamaları kullanmamı engeller mi ? iOS'ta IPA şeklinde dosya yüklenebiliyormuş sanırım pek bakmadım ama benim için en önemli şey standby süresi. Telefonu 1 saat sabah 1 saat öğlen 1 saat de yatmadan maks 3-4 saat kullanırım aralarda durduk yere %15 20 şarj yemesin istiyorum ve arayüz kalitesi önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.