Şimdi Ara

İphone 5 mi sony experia s mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni bir cihaz almak istiyorum ve sony experia s ile iphone 5 arasında kaldım gönlüm tasarımından dolayı experia diyor ama ıphone ise başlı başına bir teknoloji benim için işletim sistemlerinin pek önemi yok ve özellikleri hemen hemen birbirini karşılıyor sizce bu iki cihazdan hangisini seçeyim veya siz hangisini seçerdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.... Özellikle bu iki cihaz kullanıcılarının yorumları da çok önemli şimdiden hepinize şimdiden teşşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aradaki fiyat farkı fazla değil mi 600 TL kadar?

Telefonu ne için kullanıcağına bağlı öneri yapabiliriz.
  • Iphone 5 mi başlı başına teknoloji ? Iphone'un kendine ait tek şeyi işletim sistemidir.
    Xperia S bir çok konuda üstün bir cihazdır. Ama ben yerinde olsam ikisini de almam.
    Mart ayını bekler Xperia Z alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

Aradaki fiyat farkı fazla değil mi 600 TL kadar?

Telefonu ne için kullanıcağına bağlı öneri yapabiliriz.

Abi ben sosyal medya müzik tabiki oyun internetde sörf vb yani iş ile bir ikgisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Iphone 5 mi başlı başına teknoloji ? Iphone'un kendine ait tek şeyi işletim sistemidir.
    Xperia S bir çok konuda üstün bir cihazdır. Ama ben yerinde olsam ikisini de almam.

Ama ben s in tasarımına hayran kaldım zaten bu teli düşünmemin sebebi hani ben sadece ıphonun yerini tutarmı fiye tereddüt ediyorum

• s ile iphone 5 karşılaştırmak çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

s ile iphone 5 karşılaştırmak çok saçma.

Karşılaştırma yapmıyorum bende şuan ıphone4 var 5 i almayı düşünüyordum sonra experia s in tasarımı hoşuma gitdi baktım ki özellik olarak da pek eksikliği yok durum bundan ibaret.. Teşkkrler

• quote:

Orijinalden alıntı: mfb9605

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Iphone 5 mi başlı başına teknoloji ? Iphone'un kendine ait tek şeyi işletim sistemidir.

Ama ben s in tasarımına hayran kaldım zaten bu teli düşünmemin sebebi hani ben sadece ıphonun yerini tutarmı fiye tereddüt ediyorum

Iphone ile çıkış tarihleri farklı bence Ion veya Z al. Ama bekle Z al derim çok deli cihaz.
    Tasarımı dediğin gibi güzel ama çıkış tarihi eski cihazın. Z alırsan daha çok güncelleme alırsın.
  • Haklısınız tavsiyelerinizden dolayı tşkkrler kararımı verdim z yi beklicem

• Xperia z

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia z der,basar giderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfb9605

quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

s ile iphone 5 karşılaştırmak çok saçma.

Karşılaştırma yapmıyorum bende şuan ıphone4 var 5 i almayı düşünüyordum sonra experia s in tasarımı hoşuma gitdi baktım ki özellik olarak da pek eksikliği yok durum bundan ibaret.. Teşkkrler

özellik olarak pek eksikliği yok demende olay bitmiş birisi android farkındaysan biraz araştır çok saçma olduğunu göreceksin bu karşılaştırmanın.
  • Haklısınız ama ben android ile ios arasında ki farkı iphonun herşeyi uygulamalarına bağlı ama androitin ise özgür bir işletim sistemi olduğu görüşündeyim hemen hemen aynı derken birisinde yaptığın şeyleri diğerindede yapabiliniyor olması

• Xperia S kullanan biri olarak kesinlikle S serisinden uzak durmanı söyleyebilirim. Bir çok problemi var telefonun umutla güncelleme bekliyorum ki kesin olarak bütün problemlerin düzelmiceğini bile bile...Problemlerde tolere edilebilecek türden değil, işlevsel olarak her şekilde sınırlandırıyor insanı genede seviyorum sonyi. Bir tavsiye daha vereyim benim yaptığım hatayı yapma Xperia z çıkar çıkmaz sakın alma temkinli yanaş bir müddet bekle problemleri varmı yokmu gözlemle. z serisini bende bekliyorum S ile devam edemicem z sorunsuz çıkar umarım
  • iPhone 5 alacak kadar paranız varsa ben arayüzle telefonun işletim sistemiyle çok uğraşmam diyorsanız iPhone 5 alın ama android istiyorsanız Xperia Z de almayın daha çıkmadan çok kötü yorumlara maruz kaldı HTC ONE veya Galaxy S4 ü bekleyin derim.
    DH incelemesindede Xperia Z nin oyunlarda Full HD ekrana Adreno 320 nin yetmediği için kastığını gördük.Hani oyun oynama niyetiniz varsa başka üst seviye modellere bakın ama su geçirmiyo tasarımıda güzel o bana yeter derseniz Xperia Z yi alın.
  • iPhone 5 tabiki. Xperia S veya diğer saçma telefonları beklemene gerek yok.
  • xperia x10dan çektiğim tüm eziyetlerden sonra birdaha xperia önermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nekroses

iPhone 5 alacak kadar paranız varsa ben arayüzle telefonun işletim sistemiyle çok uğraşmam diyorsanız iPhone 5 alın ama android istiyorsanız Xperia Z de almayın daha çıkmadan çok kötü yorumlara maruz kaldı HTC ONE veya Galaxy S4 ü bekleyin derim.
    DH incelemesindede Xperia Z nin oyunlarda Full HD ekrana Adreno 320 nin yetmediği için kastığını gördük.Hani oyun oynama niyetiniz varsa başka üst seviye modellere bakın ama su geçirmiyo tasarımıda güzel o bana yeter derseniz Xperia Z yi alın.

+1 güzel yorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.