Şimdi Ara

İphone 5 Nasıl Güncellerim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6.1.2 ye güncellemek istiyorum ama telefon jailbreakli nasıl yapıcam ? şimdi restore edersem çok şey yüklü ipa dan yükledim silinir hepsi yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: babaposta

6.1.2 ye güncellemek istiyorum ama telefon jailbreakli nasıl yapıcam ? şimdi restore edersem çok şey yüklü ipa dan yükledim silinir hepsi yardımlarınızı bekliyorum.

Guncelleyip tekrar JB yapacaksin yani yedegini kullanip JB den sonra tekrar kurulum yapacaksin. Istersen guncelleme zaten cogu kullanici olumlu/olumsuz 6.1.2/de fark gozlemleyemedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

6.1.2 ye güncellemek istiyorum ama telefon jailbreakli nasıl yapıcam ? şimdi restore edersem çok şey yüklü ipa dan yükledim silinir hepsi yardımlarınızı bekliyorum.

Guncelleyip tekrar JB yapacaksin yani yedegini kullanip JB den sonra tekrar kurulum yapacaksin. Istersen guncelleme zaten cogu kullanici olumlu/olumsuz 6.1.2/de fark gozlemleyemedi...

nasıl gözlemleyemedi ? 6.1.2 de bariz şekilde şarj süresi uzadı. şarj çok daha uzun gitmeye başladı
  • quote:

Gülü seven dikenine katlanır. Jailbreak yapacaksan bu şekilde olacak. En düzgün şekli, restore edip sıfır cihaz olarak tanıtıp, jb yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

quote:

nasıl gözlemleyemedi ? 6.1.2 de bariz şekilde şarj süresi uzadı. şarj çok daha uzun gitmeye başladı

Büyük ihtimalle forumdaki konulardan bu kanıya vardın. Yok öyle bir şey... Batarya her versiyonda olduğu gibi bu versiyonda da çuval; bidon. Batarya akıllı telefon ve laptoplardaki en verimsiz özellik bunu da mevcut teknolojiye dayatabiliriz.

Hani diyorum tam anlamıyla cihaza entegre edip yazılımın batarya kullanımını da en iyi sekilde optimize etsen bile sorabilir miyim, en fazla kaç oranda % bekliyorsun ki? 4-5 saat kullanım süresi 6-7 saate çıkacak değil ve yine hergün en az birkez şarj etmemiz gerekecek.

Dolayısıyla akıllı telefonlardaki bu batarya geyiği neyin kafasıdır hala aklım almıyor. Şayet bataryadan ödün vermemek için cihaz kullanımını minumuma çekiyorsanız bosverin kardeşim Kızılay'a verin cihazlarınızı yazık ediyorsunuz.

Özet: Şarj süresi evrenin sorunu Apple'ın iOS'un JB'nin değil. Salla gitsin...

• beyler benim dediğimi anlamadınız bende biliyorum restore etmeyi ama sonradan ipa dosyalarını geri nasıl yüklüycem pcde kayıtlı değil hiçbiri. ipa dosyalarını felanda yedeklemek istiyorum yani restoreden sonra hemen eski haline dönsün istiyorum. yok mu yardım edicek bu kadar şey silinirse tekrar yükleyemem itunes ipa dosyalarını yedekliyor mu ?
  • quote:

beyler benim dediğimi anlamadınız bende biliyorum restore etmeyi ama sonradan ipa dosyalarını geri nasıl yüklüycem pcde kayıtlı değil hiçbiri. ipa dosyalarını felanda yedeklemek istiyorum yani restoreden sonra hemen eski haline dönsün istiyorum. yok mu yardım edicek bu kadar şey silinirse tekrar yükleyemem itunes ipa dosyalarını yedekliyor mu ?

Eğer uygulamaları PC üzerinden iTunes ile değil de direk cihazda AppStore'dan yüklediysen onları maalesef tekrar yüklemen gerekecek. Eğer cihaza yükledikten sonra iTunes ile cihazı eslestirdiysen o zaman satın alınanları ayrıca PC'ye aktarmış olabilir. Kontrol etmek için Belgelerim> Muzik > iTunes > buraya gözat eğer yoksa dediğim gibi uygulamaları tekrar kurman gerekecek....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 12 KAÇ YIL GİDER
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

beyler benim dediğimi anlamadınız bende biliyorum restore etmeyi ama sonradan ipa dosyalarını geri nasıl yüklüycem pcde kayıtlı değil hiçbiri. ipa dosyalarını felanda yedeklemek istiyorum yani restoreden sonra hemen eski haline dönsün istiyorum. yok mu yardım edicek bu kadar şey silinirse tekrar yükleyemem itunes ipa dosyalarını yedekliyor mu ?

Eğer uygulamaları PC üzerinden iTunes ile değil de direk cihazda AppStore'dan yüklediysen onları maalesef tekrar yüklemen gerekecek. Eğer cihaza yükledikten sonra iTunes ile cihazı eslestirdiysen o zaman satın alınanları ayrıca PC'ye aktarmış olabilir. Kontrol etmek için Belgelerim> Muzik > iTunes > buraya gözat eğer yoksa dediğim gibi uygulamaları tekrar kurman gerekecek....

evet baktım orada var peki telefondaki ipa dosyalarını yedeklemem için bir program var mı ben var diye duymuştumda apple storeden indirdiklerim var sadece kayıtlı olarak. saygılar

• quote:

quote:

quote:

evet baktım orada var peki telefondaki ipa dosyalarını yedeklemem için bir program var mı ben var diye duymuştumda apple storeden indirdiklerim var sadece kayıtlı olarak. saygılar

PC'de sadece iTunes'tan indirdiklerin mi var? Cihazını iTunes'a bağlayıp satın alınanları PC'ye aktarabilirsin.

Ya da iFunbox uygulamasını kur ve uygulamaya sağ tıklayıp "Backup to .ipa package"ı tıkla. Kaydedilen .ipa dosyasını sonra yukarıda verdigim dizine ekle böylece daha sonra cihazına kurarsın (korsan uygulama ise o zaman önce cihazı JB yapıp appsync'ı kurman gerekir).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.