Şimdi Ara

İphone 5 Nereden Alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi isim versem konu silinir mi neyse ben gizleyerek yazayım ? Hepsi orada diye bir site var burdan iphone almayı düşünüyorum, genelde bizim milletimiz mağazalara git teknosa,gold,vatan diyorlar ancak hepsinin garantisi aynı ithaalat malı yani fiyat harici pek bir fark yok.

Hepsi orada 1900 TL'ye çekmiş fiyatı
    Gold sitesinde 1950 TL hatta 1990'TL
    Vatan bilmiyorum

Hayır internetten alma diyorsanız nerden almalıyım ? Kredi kartına taksit yaptıracağım.

Ya da Vodafone'dan tarifeye ek olarak almamı tavsiye eder misiniz ?

Kafam rahat olsun istiyorum ne çok pahalı, ne de ucuz olsun. Kime Güvenmeliyim ?

Donanımhaber'de ve diğer sitelerde aradım kimse olumlu,olumsuz bir şey yazmamış. Ve gidin şuradan alın diyende yok.

• Migroslarda garantili ürünü ucuza satıyorlar bir bakmanızı öneririm.
  • Bende Almayı Düşünüyorum Kadıköy Telefoncular 1.900 1.850 TL Satıyorlar Oraya Bakın İstiyorsanız Vatanda Direk 2000 TL
  • telefoncularda komisyonu %10 lara ve daha fazlasına çekiyor.artık fiyatından geçtim güvenirlik problem..

Migrosa bakacağım teşekkürler tavsiyeler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByPirate

telefoncularda komisyonu %10 lara ve daha fazlasına çekiyor.artık fiyatından geçtim güvenirlik problem..

Migrosa bakacağım teşekkürler tavsiyeler için.

Hocam ne migrosu, bim'de daha ucuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hizlial,hepsiburada,istanbulbilisim, buralarda ucuz buralardanda bakabilirsin.
  • Haftasonun görmüştüm Migros money kartla iPhone 5 16 gb 1849 TL idi bakmanı tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1 hafta önce teknosada n 2150 tl ye aldım.Turuncu indirimden vatan hafta sonu indirimiyle 1999 tl ye veriyor ancak ben geçen hafta alırken beyaz rengi yoktu onun için teknosadan almak zorunda kaldım.Ama suan vatan bilgisayarda beyaz ve siyah renkte var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

hocam hizlial,hepsiburada,istanbulbilisim, buralarda ucuz buralardanda bakabilirsin.

usta önceden e-ticaret'de büyük bir firmada çalıştığım için istanbul bilişimi ne tavsiye ederim ne de alışveriş yaparım..
    Hepsiburada ve hızlıal ürünleri paralel ithalat garanti konusunda sıkıntı yaşayacağımız söyleniyor bu yüzden garantisi Kvk Genpa gibi sağlam olsun istiyorum.

yorumlar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NurkanA -- 15 Nisan 2013; 23:47:52 >
  • Vatan Bilgisayardan Al Kafan Rahat Olsun Bende Ordan Alacağım
  • 32 gb almayı düşünüyorsan dükkanıma bir bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.