Şimdi Ara

Iphone 5 piyasaya girdiğinde Galaxy S II'nin fiyatı düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Iphone'u beğenen beğenmeyen herkes nefesini tutmuş 4 ekimde yeni iphone'un çıkışını bekliyor. Her ne kadar ben ANDROID aşığı olup iphone ürünleri bir kullanıcı olarak sevmesemde adamlar teknolojiye yön verdikleri için ben de Iphone 5'in çıkışını merakla bekliyorum.

O kadar istekli olmama rağmen tamamen duygusal nedenlerden ötürü Galaxy S II'yi hala alamadım. Sizce Iphone 5 piyasaya girdiğinde Galaxy SIInin fiyatında beni sevindirecek bir düşüş yaşanır mı yoksa haybeye mi bekliyorum?

• Düşme olmaz ancak yeni nesil üst düzey telefonlar çıkarsa düşer dolar kuruna da bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Düşme olmaz ancak yeni nesil üst düzey telefonlar çıkarsa düşer dolar kuruna da bağlı

Zaten Iphone 5 yeni nesil bir telefon olmayacak mı? en azından galaxy s2nin pazar payını biraz düşürse fiyat indirme politikasına gitmezler mi? :(
  • Bence tam aksine fiyatı artar

Çünkü iphone 5 in , iphone 4ten pek bir farkı olmayacaktır. Tek farkı 1080p video çekimi olacaktır.

Milletin heyecanıda sönünce, gözler tekrar galaxy s2 ye dönecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 26 Eylül 2011; 12:35:18 >
  • dikkat ettiysen üst düzey dedim.iphone 5 çıkacak 2000 tl küsür olcak neden fiyatları düşürsün ki
  • demekki bu kadar beklemem boşunaymış. :( Bari samsung Galaxy SIII gelsede bu sefer kesin fiyatı düşer :D heralde :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanZ

demekki bu kadar beklemem boşunaymış. :( Bari samsung Galaxy SIII gelsede bu sefer kesin fiyatı düşer :D heralde :(

galaxy s2 alma , wifisi çekmiyor
  • Çok çok büyük bi düşüş beklemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

quote:

demekki bu kadar beklemem boşunaymış. :( Bari samsung Galaxy SIII gelsede bu sefer kesin fiyatı düşer :D heralde :(

Nasıl çekmiyor??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

quote:

Nasıl çekmiyor??

• galaxy s2 konusunda kullanan istediğiniz kişiye sorabilirsiniz .Telefon güzel fakat bir akıllı telefonun wifisinin kötü çekmesi çok kötü birşey , o telefon sonra aptala döner.

Yok ben modemin dibinde dururum diyorsanız sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.