Şimdi Ara

iphone 5 sanalpazar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: halitkin

quote:

Orijinalden alıntı: saqsafoon

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-5-16-gb-sifir-sim-kilitli-kayitli-65884575#product-information

bu ilan hakkında ne düşünüyorsununz pasaport kaydı var simfreeolması için parası ödendi beklemek isteyenler için çok iyi fırsat o yüden bu fiyata satıyorum demiş bi kaç satışıda olmuş ama ben unlocked olacağına nasıl emin olablilrm ki?

bu ilan beni düşündürdü. normalde güvenmezdim ancak 8 işlemde, %100 olumlu puan almış. alışveriş yapan herkes memnun ancak yine de ne olur ne olmaz beklemekte fayda var.

sim kilitsiz iphone 5 alanlar vermiş oyları bencede çok sakat değil gibi ama 16lıkarı leindekilerin sim locklu parası ödendi diyorda ona güvenemiyorum bir tek?

• evet beni de o düşündürdü zaten. bir de amerikadan alınan bazı iphone 5lerde sms gönderememe durumu var. onu da öğrenmek lazım.
  • Hocam ne sanaldan ne reelden almanızı hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum ben.Çünkü bir ürün çıktığı gibi hemen alınmaz biraz süre geçmesi gerek üzerinden.Bu her ürün ve her teknoloji aleti için geçerlidir,hatta cd,dvd,bluray herşey için geçerli.Birazcık bekleyin derim Türkiye'deki operatörler birazcık alet üzerinden kampanya yapsın yurtdısındakiler gerekli indirimi zaten yaparlar.Suan aletin saglamlıgı hakkında tam olarak bilgide yok boya atma sorunu vs.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.