Şimdi Ara

iphone 5 sanalpazar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sanalpazar.com/Iphone-5-16gb-Beyaz-Ve-Siyah-Kayitli-Simfree__isp4737987&cpp=1

şu arkadaş ideal bi fiyata satıyor fakat güvenemiyorum her gün ilanı kapatıp yeni üyelik açıp yeni market açıyor.ürünleri unlocked ve pasaport kayıtlı . facebook sayfasını falanda yazmış ama bu yaptıkları merak uyandırdı bende bu arkadaşın facebook sayfasını bilen ya da bundan ürün alan varmı bilen varmı ? teşkkürler

• Yine de daha güvenilir yerlerden almak da fayda var diye düşünüyorum. Üyenin hiç alışverişi yok.. Zaten cihaz yeni çıktığı için bu kadar uçuk fiyat 4-5 aya kadar zaten tüm satıcılar indirime gidecek. Beklemek daha mantıklı sanki..
  • Bence alınmaz.
  • ya banada alınmaz gibi geliyor ama facebook sayfasını inceliyorum fane değil gibi bide sanalpazarın sonucta havuz hesabı var 3 gün içinde bkarım fake ise iptal ederim diye düşünüyorum ama işte?
  • hocam artvin bence hiç girme..ben dogu bölgesinden asla (elden hariç) iphone almam.
  • kayit 6 ay sonra duser 3 gunde bisey anlasilmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın bir gün başın ağrımasın, bir iki ay bekle zaten aynı fiyata daha sağlam telefonculardan - mağazalardan alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK---> 2 ADET IPHONE 4S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hasklısıınz beklemek doğrusu . Yorumlar için teşekkürler
  • Alma bence arkadasların dedıgı gıbı kayıt 6 ay sonra duser
  • hayir o degilde 10 yil kapanmama garantisi ne oluyor

sanal pazar olsun sahibinden olsun referansi saglam kisilerden alisverise ozen gosterin veya kesinlikle elden alisverisi tercih edin
  • Kesinlikle almayin.

Hatta 2 binin uzerine iphone almayin Turkcell bi getirsin piyasaya goreceksiniz bu yurtdisindan getirip 2-2.500 tl fiyat verenler cil yavrusu gibi dagilacak. Bu her sene boyle olmustur, telefon cikar cikmaz yurtdisindan alanlarda daima zarar etmistir.

iphone 2g den beri tum cikmis iphone lari kullanmis biri olarak nacizane tavsiyemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Kesinlikle almayin.

Hatta 2 binin uzerine iphone almayin Turkcell bi getirsin piyasaya goreceksiniz bu yurtdisindan getirip 2-2.500 tl fiyat verenler cil yavrusu gibi dagilacak. Bu her sene boyle olmustur, telefon cikar cikmaz yurtdisindan alanlarda daima zarar etmistir.

iphone 2g den beri tum cikmis iphone lari kullanmis biri olarak nacizane tavsiyemdir.

Kelimesi kelimesine katılıyorum 4s ilk geldiğinde de aynı muhabbetler olmuştu. Çok değil birkaç ay sonra 1.900 daha sonrada klasik olarak 1400-1600 tl civarına düşecektir yurtdışı cihazlar. Beklemek yapılacak en mantıklı şey şuanda.

• operatörlerden ses seda yok, kasıma gireceğiz ne zaman gelecek acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

operatörlerden ses seda yok, kasıma gireceğiz ne zaman gelecek acaba

Aralığı bulacaktır muhtemelen.
  • aralıkta çıkacak türkiyede büyük ihtimalle
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-5-16-gb-sifir-sim-kilitli-kayitli-65884575#product-information

bu ilan hakkında ne düşünüyorsununz pasaport kaydı var simfreeolması için parası ödendi beklemek isteyenler için çok iyi fırsat o yüden bu fiyata satıyorum demiş bi kaç satışıda olmuş ama ben unlocked olacağına nasıl emin olablilrm ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saqsafoon

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-5-16-gb-sifir-sim-kilitli-kayitli-65884575#product-information

bu ilan hakkında ne düşünüyorsununz pasaport kaydı var simfreeolması için parası ödendi beklemek isteyenler için çok iyi fırsat o yüden bu fiyata satıyorum demiş bi kaç satışıda olmuş ama ben unlocked olacağına nasıl emin olablilrm ki?

bende sabırsızlanıyorum sizin gibi araştırıyorum ama şurda arkadaşlarında dediği gibi aralıkı beklemek en doğru mantıklısı. 4 gözle operatörlerimizi bekliyorum

• Dikkat!

internet üzerinden önce havale veya telefona havale sistemi ile lütfen bu tip ilanlardan ürün almayınız, irtibat bile kurmayınız. Güvenilir satıcılardan referansı yüksek kişilerden olabilir. Ama ilandaki üye üyeliğini dün açtırmış. Maalesef 2009 yılında bu tip şekilde iphone alim derken paramdan oldum.
  • http://www.sanalpazar.com/Iphone-5-Siyah-beyaz-Sifir-Btk-Kayitli-Sim-Freee__isp4748167

bu adam dolandırıcı ya besbelli sakın inanmayın gene yeni üyelik açmış ve artvin i ardahan falan yapmış saçma sapan şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: saqsafoon

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-5-16-gb-sifir-sim-kilitli-kayitli-65884575#product-information

bu ilan beni düşündürdü. normalde güvenmezdim ancak 8 işlemde, %100 olumlu puan almış. alışveriş yapan herkes memnun ancak yine de ne olur ne olmaz beklemekte fayda var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.