Şimdi Ara

iphone 5 şarj giriş yeri bozuldu yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
31.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar benim de aynı problem vardı sizin dediniz gibi temizledim Allah razı olsun sizden 1 Aydan beri bu problemi yasıyordum teşekkür ederim konuda yardımcı olan arkadaşlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EMİN OLDUĞUNUZ KONULARDA BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM YARDIMLAŞMAYA DEVAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: gipsykings

kaç aydır bozuktu şarj sorunu yaşıyodum burdaki konuyu gördüm kürdanla iyice temizledim şuan bomba gibi teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BrutalKid

Kralsın kral yuvayı bir temizledim 1 kg toz çıktı artık bastırmaya gerek kalmadı adamsın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Gkhanince

Arkadaşlar benim de aynı problem vardı sizin dediniz gibi temizledim Allah razı olsun sizden 1 Aydan beri bu problemi yasıyordum teşekkür ederim konuda yardımcı olan arkadaşlara

• Yaklaşık 1 aydır uğraşıyordum. Telefonu ve şarj kablosunu şekilden şekile sokuyordum. :) Sayenizde çözdük olayı. Teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

TEMİZLEYİN DÜZELİR AMA SAKIN METAL KULLANMAYIN KÜRDAN İLE

çok tşkler allah razı olsun kenbu arayıp rahatsız ettim ama tşk edrim tlf bile yardımcı oldun
  • Ben de şar girişinin bızuldudğundan şüpheleniyordum ta ki bu konuyu görene kadar..

Baya sağlam toz çıktı içinden topak topak. Şarj ucunu takarken tam oturduğunu hissediyoesunuz ve şu an hiç nibir problem yok. Teşekkürler dh teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

Ben de şar girişinin bızuldudğundan şüpheleniyordum ta ki bu konuyu görene kadar..

Baya sağlam toz çıktı içinden topak topak. Şarj ucunu takarken tam oturduğunu hissediyoesunuz ve şu an hiç nibir problem yok. Teşekkürler dh teşekkürler

BİZ TŞK EDERİZ
  • Konuyu tesadufen gordum.
    Ben de sinirimden telefonu degistirmek uzereydim.
    Meger cozum kurdanmis :)
    Tesekkurler.

• quote:

KENBU çok tşk ederim sayende çalıştığım şirkette birçok arkadaşıma yardımcı oldum önemli olan KÜRDAN
  • ya kürdanı söylemen gerçekten çok iyi oldu. her gece yatarken acaba sabah şarj gider mi diye korkularım bitti

• İyi günler;

İphone 5s kullanıcısıyım. Telefonumu şarja taktığımda hızlı hızlı şarj gidip geliyor. Şarj soketi içindeki tozu iyice temizledim (zaten temizdi fazla bir toz çıkmadı). Fakat yine aynı sorun devam etti. Adaptörden kaynaklanabileceğini düşünerek USB kablosunu PC ye taktım. Bu sefer normal şarj olmaya başladı. Fişe takınca şarj olmuyor. Sorun ne olabilir.Telefonumun garantisi yok. Teşekkür ederim.
  • şarj adaptörünüzde problem var gibi gozukuyor. başka bir iphone şarj adaptörü ile bir deneyin isterseniz emin olmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athelvaci

şarj adaptörünüzde problem var gibi gozukuyor. başka bir iphone şarj adaptörü ile bir deneyin isterseniz emin olmak için

doğru öneri
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsrv

quote:

KENBU çok tşk ederim sayende çalıştığım şirkette birçok arkadaşıma yardımcı oldum önemli olan KÜRDAN

ben tşk ederim yardımlaşmaya devam

• Arkadaşlar ben de bu konu ile ilgili sorun yaşıyorum. Temizlik falan yaptım ama düzelmedi.
    Nerede tamir yaptırabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwatchman

Arkadaşlar ben de bu konu ile ilgili sorun yaşıyorum. Temizlik falan yaptım ama düzelmedi.
    Nerede tamir yaptırabilirim acaba ?

Hangi il desiniz?

• BanaMıDediniz kullanıcısına yanıt
    Aynen, bende soket bozuldu ve ne kadar ücret çıkaracaklar diye endişe yaşıyordum.

İyi ki foruma girmişim 🤗

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.