Şimdi Ara

iphone 5 şarj giriş yeri bozuldu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
31.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bi kaç gündür telefonumu şarj etmek için uzun süre ugraşıyordum. şarj kablosunda herhangi bi sorun yok. telefonu şarja taktıgımda bi kaç kere kabloyu oynatınca şarj etmesini saglıyabiliyordum. ama bugün telefon tamamen bozuldu. artık hiç şarj olmuyor. servisemi götürsem yoksa apple stora götürsem ilgilenirlermi. telefon abd den alınma.

EDIT: telefon düzeldi. meğersem şarj giriş yerinin içine bir ton pislik dolmuş. size önerim bir telefoncuya cüzi bir miktar ödeyerek temizletmeniz. ha yok ben götürmeyle uğraşamam diyorsanız bir kürdan yardımı ile fazla zorlamadan temizleyebilirsiniz. zaten pislikler çıkmaya başlayınca şaşıracaksınız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelvaci -- 13 Temmuz 2015; 10:23:56 >

• Aynı sorun bendede var cihaz yurtdışı ama benim Almanya'ya götürücem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

Bu mesaj silindi.
    Merhaba hocam,
    ABD cihazlarına apple storede bakmamaktadır neden bilmiyorum ama bende bi kaç ay öncesine kadar genpada çalışmakta olan teknisyendim öncelikle cımbız gibi birşey bulup şarj soketini temizlemeye çalışın çünki çoğunlukta hep bu yüzden şarj problemi oluyor, hani müşteri inanmıyordu bazen gözü önünde temizlediğimizde çıkan pisliği görünce utanıyolardı :) Eğer yine düzelmez ise kendi teknik servisimizde isterseniz uygun fiyata şarj soketini değişebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peruwasa12

Merhaba hocam,
    ABD cihazlarına apple storede bakmamaktadır neden bilmiyorum ama bende bi kaç ay öncesine kadar genpada çalışmakta olan teknisyendim öncelikle cımbız gibi birşey bulup şarj soketini temizlemeye çalışın çünki çoğunlukta hep bu yüzden şarj problemi oluyor, hani müşteri inanmıyordu bazen gözü önünde temizlediğimizde çıkan pisliği görünce utanıyolardı :) Eğer yine düzelmez ise kendi teknik servisimizde isterseniz uygun fiyata şarj soketini değişebiliriz.

hocam sayende az önce içini temizleyeyim dedim gerçektende toz falan çıktı dahada şarj olmuyor. mecbur değişicez şimdi :) sizin tavsiyeniz varmı uygun fiyat olursa sizdede olabilir ?
  • chakal131 kullanıcısına yanıt
    Foruma bi süre giremedim, halletmişinizdir sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: peruwasa12

Foruma bi süre giremedim, halletmişinizdir sanırım :)

Değiştirdim ya daha iyi oldu biley tutmadı zaten:)
  • Aynı sorun bende de var . Ama benim telefon kapalıyken şarj oluyor .

Yurtdışından socket aldım kendim değiştireceğim gelince
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur@

Aynı sorun bende de var . Ama benim telefon kapalıyken şarj oluyor .

Yurtdışından socket aldım kendim değiştireceğim gelince
    TEMİZLEYİN DÜZELİR AMA SAKIN METAL KULLANMAYIN KÜRDAN İLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 19 Ocak 2016; 10:13:29 >
  • Ben de de benzer sorun oldu
    Temizleyin dediler kürdani koydum bayaa bi pamuk cikardim ben de soket bozuldu diye üzülüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanaMıDediniz

Ben de de benzer sorun oldu
    Temizleyin dediler kürdani koydum bayaa bi pamuk cikardim ben de soket bozuldu diye üzülüyordum

geçmiş olsun yardımlaşamaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 11 Temmuz 2016; 15:19:49 >
  • Tamir ücreti hakkında bilgi alabilir miyim
  • Telefonu alalı ne kadar oldu?
  • desiya D kullanıcısına yanıt
    ben sadece şarj giriş yerini temizletmiştim 5 lira para vermiştm sadece
  • Kralsın kral yuvayı bir temizledim 1 kg toz çıktı artık bastırmaya gerek kalmadı adamsın :D
  • Benimde şarj giriş yeri bozulmuştu.temizlemiştim ama daha sonra tekrar bozuldu giriş yerini değiltirdim orjinali 80 liraya maal oldu.
  • Ulan siz adamsiniz ya. Temizledim duzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrutalKid

Kralsın kral yuvayı bir temizledim 1 kg toz çıktı artık bastırmaya gerek kalmadı adamsın :D

Yardimlasmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: malaybey

Ulan siz adamsiniz ya. Temizledim duzeldi

Yardimlasmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

Orijinalden alıntı: malaybey

Ulan siz adamsiniz ya. Temizledim duzeldi

Yardimlasmaya devam

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de vardı şarj cihazını biraz ittirince oluyor gibiydi şimdi içini temizledim kürdan ile çıkan toza inanamadım teşekkür ederim paylaşım için sorunsuz şarj ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: xhandicapx

Aynı sorun bende de vardı şarj cihazını biraz ittirince oluyor gibiydi şimdi içini temizledim kürdan ile çıkan toza inanamadım teşekkür ederim paylaşım için sorunsuz şarj ediyorum..

Alıntıları Göster
    kaç aydır bozuktu şarj sorunu yaşıyodum burdaki konuyu gördüm kürdanla iyice temizledim şuan bomba gibi teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.