Bildirim
İphone 5 Sarj Varken Kapanıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sanırım bataryanız ölmüş. Garantisi varsa bi gönderin ama batarya değişimi yaparlar mı bilmiyorum -
Garantisi var neden ölmüş olabilir acaba gönderirsem ne kadar sürede gelir ? -
bataryası ölmüş telefonunuzun garantiye yollayın değişim yapılsın. -
Aynı sorun bendede var telefon bugun %12 de kapandı sonra geri açıldı ama bitmesini bekledim %3 de kapandı bu sefer
Yani şarj özellikle 10-20 arasındayken kapanıyor birden telefon ios7 den sonra oldu bunlar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen benim de ios 7'ye geçtikten sonra random kapanmaya başladı, özellikle dikkatimi çeken %20-30'larda kamerayı kullandıktan sonra kapanıyor. Bataryayla ilgiliyse sorun neden ios 7'ye geçtikten sonra başladı, fikri olan var mı?
Bende iOS 7 den sanıyordum ama bataryam ölmüş. Şu konuya göz atın ;https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83806318
quote:
Orijinalden alıntı: Navigatorq
Aynen benim de ios 7'ye geçtikten sonra random kapanmaya başladı, özellikle dikkatimi çeken %20-30'larda kamerayı kullandıktan sonra kapanıyor. Bataryayla ilgiliyse sorun neden ios 7'ye geçtikten sonra başladı, fikri olan var mı?
aynı sorun benim başıma geldi.Yeni ipad mini almıştım.2.gün ios 7'e geçtim ve %30 civarından kapanıyordu.Sorun geçerken kaynaklanmış ios 7'e.2 kere baştan kurdum düzelmedi garantiye gönderdim onlar kurdu düzeldi :D -
Kalibrenizi yapin 2-3 gun arkaya ve orjinal sarj kullanin arkadaslar kesinlikle
Gun ortasinda cakma sarj fln arabada is yerinde avmlerde vs takmayin omrunu fena yiyor cihazinizin bilginize.
quote:
Orijinalden alıntı: tenaciouss666
quote:
Orijinalden alıntı: Navigatorq
aynı sorun benim başıma geldi.Yeni ipad mini almıştım.2.gün ios 7'e geçtim ve %30 civarından kapanıyordu.Sorun geçerken kaynaklanmış ios 7'e.2 kere baştan kurdum düzelmedi garantiye gönderdim onlar kurdu düzeldi :D
Ben de dfu moda alıp restore ettim düzelmesini umut ediyorum..
Hocam bi temiz restore yap bence sonra baktın yine durum aynı teknik servis yolu görünmüş demektir. İlginç gelen daha cihaz yeni ve bataryanın böyle saçmalıklar yapıyor olması, 3 senelik 3GS' imde böyle sapıtmalar olmuyordu...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone garantiden değiştirme taktikleri
- itunes satın alınan müziği zil sesi yapma
- ikos k7 nedir
- iphone pil sağlığı kaç ayda düşer
- apple ödeme yöntemi reddedildi çözümü
- iphone duvar kağıdı 4k
- engellenen numaralar
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- iphone 17 tanıtım
- iphone sistem verileri silme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X