Şimdi Ara

Iphone 5 şarja takınca pil yüzdesi değişmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim iphone 5 şarja takınca pil yüzdesi atıyorum %60 ise - %55 e düşüyor sonrada hiç yükselmiyor düşmüyor da hiç hareket etmiyor ama doluyor telefonu baştan başlatıyorum dolmuş %100 gösteriyor ama şarj bitene kadar pil yüzdesi değişmiyor hep %100 kalıyor

YAPILANLAR : restore edildi sonuç aynı başka pil denendi sonuç aynı halen devam ediyor problem :(

• Aynı problemi yaşıyodum 8.1.1den dolayıymış öyle dendi ios8e uygun kablo aldım düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes A.

Aynı problemi yaşıyodum 8.1.1den dolayıymış öyle dendi ios8e uygun kablo aldım düzeldi

Çok teşekkür ederim kardeşim cevap için deneyeceğim bu arada nerden aldın maliyeti ne kadar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikachuu16

quote:

Aynı problemi yaşıyodum 8.1.1den dolayıymış öyle dendi ios8e uygun kablo aldım düzeldi

Çok teşekkür ederim kardeşim cevap için deneyeceğim bu arada nerden aldın maliyeti ne kadar ??

Bana arkadaşım verdide pek bi şey değildir sanıyorum benimde bi sorunum var değişim şartlarını sorucaktım ekranın sağ tarafında esneme var bunun değişimi mümkün müdür elimde kutu ve telefoncuya ait fatura var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pikachuu16

quote:

Bana arkadaşım verdide pek bi şey değildir sanıyorum benimde bi sorunum var değişim şartlarını sorucaktım ekranın sağ tarafında esneme var bunun değişimi mümkün müdür elimde kutu ve telefoncuya ait fatura var

Kardeşim cihazın garantisi varsa direkt apple sitesinden mail at mutlaka dönüş yapacaklardır iyi akşamlar...

• Birkaçtane kablo denedim sorun devam ediyor ve benim kablo orjinal zaten 😞

• ios versyion ne kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

ios versyion ne kardeş

Az önce ios 8.1.2 güncelledim sorun devam ediyor... :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.